Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 81 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Apr 29, 2018 10:55 pm

Blondul duce mâinile la vaginul ei și vede cât de udă e. După care ridică degetele sus și le linge puțin. Ești o femeie dependentă de sex. Te exciti repede și îți place să te lași rănită fizic. Cred că rolul de curvă ți se potrivește de minune. Dar ai gustat puterea și bogăția iar acum te lași cucerită greu. ii spune analiza lui asupra brunetei pe un ton serios. După care se pune în pat. Poate ne vom înțelege mai bine într-o altă viață. spune mai mult random decât serios aici, după care își aprinde o țigară
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Apr 29, 2018 11:06 pm

Shirley chiar se simte ofensată aici şi se ridică şi ea. Puterea şi bogăţia nu mi-au venit din prima, ci le-am făcut. În primul univers, înainte să murim majoritatea, eu cu surorile mele eram nişte sărace rămase singure într-un conac putrezit, fără bani. Eram ocupată să le organizez pe fete şi să fac ceva bun alături de ele. Pe atunci cred că ştii şi tu ce slabă eram în lupte. Am crescut aici, când am reînviat, alături de Raven, ore în şir zilnic, aşa că să nu mă iei pe mine cu astfel de comentarii. Sunt o femeie care a dat naştere la o generaţie întreagă. Ştiu ce vreau şi merit tot ce am. Se ridică astfel din pat, îşi ia un halat pe ea şi merge la geam, aprinzându-şi şi ea o ţigară de la Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Apr 29, 2018 11:10 pm

N-am zis că nu meriți. Am zis cum te văd eu. Acuma că mai greșesc, se mai întâmplă. și ridică din umeri și își ia și el un halat. Cred că după țigarea asta merg la Serena, să nu bănuiască ceva.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Apr 29, 2018 11:23 pm

Ea nu mai comentează nimic şi doar trage din ţigară. Se gândea la ce comentase el scurt mai devreme, despre ei doi într-o altă viaţă, şi se gândea să meargă acasă să vadă dacă găseşte un asemenea univers, fără Izaya şi Serena, pentru simpla ei satisfacţie. Abia după avea să discute cu Jimin despre asta. Cum îi rupsese rochia seara trecută, merge după ţigară să facă un duş şi îşi teleportează o altă rochie de acasă, asemănătoare. Am plecat şi eu. Dacă e ceva, îţi dau mesaj. apoi îi face cu mâna şi se teleportează pe insulă, să vadă dacă a revenit Izaya.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Apr 29, 2018 11:26 pm

După un duș și scapă de orice urmă a brunetei, Jimin se îmbracă și el și se teleportează acasă. Izaya a revenit pe insula lor și se uită plictisit la televizor în sufragerie.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Apr 29, 2018 11:57 pm

Shirley vine la el cu nişte prăjiturele în formă de pisicuţe, decorate cu ciocolată, ca să aibă gura ocupată şi să n-o ia la întrebări. Îl sărută pe frunte şi îi dă tava, apoi pleacă în camera ei cu cărţi de vrăjitorie, să vadă dacă găseşte un univers pe placul ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 30, 2018 12:02 am

Izaya o lasă în pace și ridică din umeri. Ronțăie prăjiturele și își vede de treabă. Astfel bruneta e liberă să facă orice.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 30, 2018 12:11 am

Şi ea caută acolo puţin, până se plictiseşte şi zice că o lasă pe altă zi. Aparent, găsirea unui univers doar cu ea şi Jimin e destul de grea.. Asta e când vrei un loc unde două cupluri suflete pereche nu există. Se întoarce la brunet şi se vâră ca o mâţă lângă el, uitându-se la televizor. Ziua trece paşnic. La casa gemenelor, toată lumea (înafară de Levi care nu e) acordă o mare atenţie lui Leo, noul membru. Celia începe să se mai relaxeze în preajma lui Klaus, dar tot nu-i lasă copilul nesupravegheat. Se face seară şi, după ce adorm cei trei mai tineri, Cecilia o ia pe Akame în dormitorul ei şi o sărută. Ştiu că e încă prea devreme, dar perioada asta noi oricum trebuie să stăm acasă să avem grijă de Celia şi Leo.. Iar eu chiar îmi doresc un copil cu tine, Akame. Ce zici să-l facem acum? Până creşte Leo, o să îl nasc eu pe al nostru şi o să fie şi el puţin măricel. Atunci o să poată rămâne cu familia şi noi să mergem în călătoriile pe care ţi le doreşti. îi zice puţin mai sfios. Simţea o nevoie mare de a fi mamă iar, în special mamă a copilului făcut cu Akame.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 30, 2018 12:18 am

Akame, ce era deja bărbat, este foarte mișcat de propunerea Ceciliei. M-ai luat prin surprindere draga mea.Știi și tu că mâine am fost chemat de urgență să rezolv o misiune în altă țară și trebuie să fiu odihnit. Îmi doresc foarte mult să devin tată. Dar nu îmi pot neglija slujba cu totul. E ok pentru tine să facem copilul mâine? Că o să o rezolv repede. îi spune brunetul sincer, voia să nu o dezamăgească pe Cecilia din același motiv ca Levi. Cu Levi ce facem?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 30, 2018 12:22 am

Ea înţelege şi zâmbeşte. Ori seara asta, ori seara următoare, tot e bine că a acceptat. Ori îl îmbătăm şi-l păcălim că a făcut-o cu mine, ori folosim o clonă, ori o iluzie de-a ta. Asta să ne fie cea mai mică problemă. apoi îl strânge în braţe şi îl ia în pat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case