Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 94 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun May 20, 2018 12:55 am

Având în vedere prin ce a trecut, era normal să își schimbe comportamentul puțin. Ok atunci. Atunci să o saluți pe Raven din partea mea. Te iubesc. Pa pa. și închide comunicarea cu ea. Ia prins bine mica lor discuție.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 20, 2018 1:09 am

Şi eu te iubesc. îi zice la final şi după se întoarce spre Raven. O ia în braţe şi adoarme. Se simte şi ea mai calmă acum că ştie că el este bine, chiar dacă au avut mica dispută. Trece noaptea şi mămica îşi continuă viaţa la fel ca până acum. În zorii dimineţii, îngerii îl aşteaptă pe Eden lângă grădina stabilită.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 20, 2018 1:16 am

Eden cum e un soldat bine disciplinat a sosit la timp. Acesta s-a hrănit bine înainte și aștepta ca aceștia să-l surprindă. Am venit. Cum vreți să mă antrenați?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 20, 2018 2:01 am

Noi îţi ştim deja puterile, Eden-kun, dar tu nu le ştii pe ale noastre. Propun o luptă amicală prin care să vezi ce pot face îngerii. zice unul dintre ei şi întinde mâna către brunet, foarte paşnic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 20, 2018 8:56 am

N-am nimic împotrivă. și dă mâna scurt cu îngerul. Brunetul știa că în lupta asta ei au un mare avantaj. Așa că va trebui să își folosească mai mult mintea decât trupul. Și cum e in echipamentul de antrenament, așteaptă doar startul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 20, 2018 12:11 pm

În urma contactului mâinilor celor doi, îngerul a pus o vrajă pe Eden, ca de fiecare dată când gândeşte ceva urât, să simtă că tot corpul lui este electrocutat puţin. Fiind om şi având o parte destul de mare de rău în el, disciplinarea prin durere era probabil cea mai eficientă variantă în acest caz. Când simt că sunt gata, unul dintre îngeri face un pas în spate ca să nu se implice, să fie o luptă egală de 1-1. Celălalt îşi scoate la iveală aripile grandioase şi se înalţă în aer.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 20, 2018 12:44 pm

Brunetul își scoate și el aripile și zboară spre cer și el. Aripile brunetului nu-s așa de dezvoltate ca cele ale îngerului complet, că e încă un novice. Își face o sabie din lumină și începe să-l atace direct, ca să se încălzească puțin.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 20, 2018 1:16 pm

Îngerul barează atacurile cu mâinile goale, foarte uşor. Îl ia încet pentru câteva minute, apoi începe să dea din aripi şi un vânt îl împinge în spate pe Eden. Îngerul face un sigiliu mare în faţa lui din care ies multe focuri de lumină şi îl atacă pe brunet.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 20, 2018 1:22 pm

Brunetul își apără fața ca să nu fie ars, dar e lovit în umeri și brațe. Eden se apără de atacurile îngerului și când vede că are pauză îl atacă cu sabia iar. Când observă că îngerul e atent la sabie, își transformă brațul liber în mai mulți șerpi albi ce îi înconjoară corpul și îl mușcă. Că da, Eden și-a dezvoltat corpul să se transforme în animale dar în alt mod, nu cum au făcut Izaya și bărbații bruneți precedenți.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 20, 2018 1:51 pm

Îngerul se preface în mai multe pene şi se teleportează în spate, la mare depărtare de el. A observat că cel mai bine ţine distanţa în această luptă. Rănile încep deja să îi se regenereze, pentru că are destulă mana în el. În timpul acela, îi apare un arc în mână şi o tolbă de săgeţi în spate. Trage câte 4 săgeţi deodată, nimerind fiecare cap de şarpe. Pusese o vrajă pe acul fiecărei săgeţi ca ce lovesc, să fie amorţit timp de 12 ore. Şerpii sunt reptilele păcatului. Nu le putem accepta aici. spune ca un adevărat luptător al binelui, pentru că, după cum se ştie, Diavolul era întruchipat în forma unui şarpe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case