Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 95 of 100 Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 95 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun May 20, 2018 6:18 pm

Sunt o parte din mine. Nu pot nega partea asta a familiei. Cel puțin nu acum. comentează în timp ce își retrage șerpii. După care brunetul își invocă partenerul loial. O pumă neagră ca noaptea ce a fost antrenată încă din armată. Își face trupul să fie sincronizat cu animalul și începe să atace îngerul din mai multe zone diferite.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue May 22, 2018 12:16 pm

Cei doi au parte de o bătălie pe cinste, însă fără sa strice ceva, căci celălalt înger îi înconjurate cu o bila invizibila care absorbante atacurile care nu își nimerea ținta. Și oricum, îngerii aveau magii puse ca ce nu nimeresc sa se evapore automat. Lucrul ăsta aveau sa îl învețe și pe Eden, că tot era considerat din generația "distructiva". Ești foarte puternic. Vezi doar sa nu ti-o iei în cap cu asta. De mâine o sa înveți și cum sa te lupți ca un înger.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue May 22, 2018 5:31 pm

Am înțeles. Și mai departe ce fac? întreba Eden. Că se aștepta ca îngerii să fie mai duri cu pregătirile. Cel puțin asta a înțeles dacă este ținut pe tărâmul ăsta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 23, 2018 7:05 pm

Nu aveau de ce sa îl sperie de la început, când scopul lor era de a-i vedea nivelul. Îți sugerez sa mergi la biblioteca și sa cauți Cele Trei Cărți Ale Puterii. Noi nu o sa îți predam teorie, așa ca trebuie sa te înveți singur. Mâine începem prima lecție practica. răspunde calm. Greul avea sa vina abia de acum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu May 24, 2018 12:38 am

Am înțeles acum. Atunci ne vedem mâine. și îi salută politicos după care pleacă spre bibliotecă. Eden caută acele cărți și la ce scris mic și contițut mult avea mai că-i venea să nu citească. Așa că ia venit o idee. Să se folosească de magia neagră ca să memoreze totul din privire. Totuși, așa ceva nu se acceptă aici și doar primul gând despre așa ceva îl face pe Eden să se electrocuteze. Ce dracu e asta? se întreba el. Șocul nu a fost unul mare, dar a fost foarte brusc.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu May 24, 2018 11:18 pm

Îngerii simt ca prima "pedeapsa" s-a activat la Eden, dar nu reacționează. O sa învețe singur cum sa se comporte, ori având gânduri bune, ori pe calea mai grea cu durerea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri May 25, 2018 7:12 am

Pe el îl deranjează că nu știe ce se petrece. Dar momentan nu are reacții agresive că n-ar avea sens. Acesta încearcă să folosească iar magia neagră și se repetă efectul de dinainte. Deci e de la magia neagră... Ok. își spune în gând în timp ce încearcă să descopere ce vrajă are pe el. Dar când observă că-i greu să găsească vraja și trece timpul renunță la idee și se pune pe citit. Că n-are timp de pierdut. Astfel trece prima zi și începe a doua.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat May 26, 2018 12:01 pm

Începând de ziua următoare, îngerii îşi schimbă comportamentul faţă de Eden, dându-i antrenamente foarte grele, în alte dimensiuni, forţându-l să-şi folosească doar magia albă şi să fie cinstit. Trecuse ceva timp şi Shirley simţea nevoia de a se mai întâlni cu Jimin, dar acum nu le prea permitea programul. În acelaşi timp, se gândea la o chestie pe care a făcut-o mai mult sau mai puţin conştient, şi anume: pruncii. Acum era acasă singură cu Izaya şi avea o atitudine destul de serioasă. Dragule, ştii că noi avem copii de vârste diferite, în ambele generaţii. Acum o să se nască o altă generaţie şi Cecilia e însărcinată de asemenea. Aş vrea să facem şi noi iar. Ar fi prima mea sarcină de când am reînviat din Iad şi am corpul ăsta. îi zice pe un ton normal. Instinctul ei matern se trezise şi voia să aibă grijă de alţi copii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 27, 2018 8:54 am

Eu n-am nici o problemă. răspunde direct și se pune în fața ei. Ia arată-mi cu ce lenjerie sexy te-ai pregătit. și o strânge de fund, zâmbind pervers. Pe brunet nu îl deranjează dorința ei de copii pentru că o cunoaște bine. Știe că bruneta iubește copii și că odată la ceva timp trebuie să facă. În plus, Izaya vrea ca de data asta să aibă parte pace. În sensul ca nici unul din ei să nu se mai separe și să crească viitorii copii împreună de la început.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 27, 2018 10:11 am

Pai parcă împreună i-au crescut și pe băieți. Doar fetele gemene au fost crescute separat. Revenind, bruneta e fericita și se apropie mult de el. Trage cu un deget de decolteul ei ca sa se vadă sutienul din dantela, puțin transparent. Sfâșie-l și lasă-mă gravidă, Izaya. îi șoptește senzual.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 95 of 100 Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case