Kanie Mansion
2 posters
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și eu îmi fac griji pentru fetița și nepotul meu așa ca eu zic sa mergi. O sa mă duc pe insula parinților ca sa nu îți faci griji. și îl sărută pe buze. Sa vii învingător acasă. spune fără nici un regret și cu toată încrederea în el.
Dede- Admin
Akame zâmbește și după ce pleacă Cecilia, se face în femeia blondă pe care o știu toți și pleacă să ii anunțe pe ceilalți. Cei care au rămas inclusiv vampirii se coordonează și caută ostaticii și nimic. Aurora a fost trimisă și ea pe insulă ca să nu fie rapită.
Oficial "echipa de salvare" a fost stabilita, cu o mămica Serena furioasa în frunte. Și nepotul și fata ei însărcinată erau în mâinile răufăcătorilor, deci nu avea sa arate mila deloc. Trebuie sa luam legătură cu ei cumva, măcar sa îi batem ca sa știm ca nu îi mai pot rani pe ostatici. spune hotărâtă, dar de fapt un avea nici o idee în cap.
Dede- Admin
Nu cred că va fi așa simplu. Mai degrabă găsim un membru de-al lor și abia după mergem la ei fără să știe. propune o idee ceva mai rațională Akame. Jimin în schimb e prins în gânduri.
Serena vede ca Jimin nu e atent și nu îi se pare ca îl caracterizează așa ca o sa il analizeze mai atent. Pe cine? Ca și eu as vrea. și oftează, vrând sa se mai calmeze.
Dede- Admin
N-am nici o idee. Copii ăștia noi îmi sunt necunoscuți. Allan, ai tu habar de ceva? și se uită către pletos. Ăștia au o bandă care jefuiesc pentru a avea bani pentru planurile lor. Dacă e urmărim ce fac ăia și acționăm atunci.
Bine atunci. N-o sa aștept sa aud lumea țipând sau știrea la tv. Ne împărțim și fiecare acoperă o zona. Cine îi prinde în acțiune, ne anunță prin telepatie. propune ea. Pe Jimin îl ia de mana și îi arata spre Nord, ea mergând în Nord-est ca sa fie aproape.
Dede- Admin
Astfel fiecare o ia la drum în zone diferite. Păzesc zone de oraș posibile de atacat până când e atacat o bancă mai mică dintr-un cartier. Akame este cea care păzește acolo și vede în amintirile lor CC și Lelouch. Ii răpește și ii anunță pe ceilalți.
Astfel toți se reîntorc în punctul de unde au plecat. Serena nu are mila și îi vrajeste pe aia sa zică unde sunt CC și Lelouch. După ce afla, îi adoarme și leaga bine, apoi îi preda la politie. Bun. Îmi recapăt rudele și după explodam locul ăla.
Dede- Admin
Și când timp familionul se pregătește de plecare, Lelouch se uita la ei. Se pare că vin după noi deja, CC. o anunță pe partenera lui ca să se pregătească.
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100