Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Pot face eu aerul să fie foarte cald și uscat. Tu să pui ierburile alea. ii spune repede. Face un semn iar spațiul din bar începe să se încălzească și să fie din ce în ce mai uscat
Fata se face invizibilă şi intră în în magazin. Vede un pahar cu apă aproape de omul respectiv şi pune câteva ierburi acolo. După iese şi revine la Damian total vizibilă.
Dede- Admin
Bună treabă, Lolo. și ii zâmbește recunoscător. Omul bea din pahar și Damian intră și îl întreabă. Fiind sub efectul plantelor, persoana ce a consumat băutura răspunde cu :L-am văzut. A zis că căuta un desert și i-am zis că nu suntem patiserie. Acesta s-a supărat și din umbrele de aici au ieșit niște țepi care erau să omoare oameni pe aici
Aparent, se îngrijorau degeaba de el, că se pare că el e criminalul, nu victima. Şi după unde s-a dus? Acum cât timp a fost aici?
Dede- Admin
Nu știu unde a plecat. A fost pe timp de zi, acum câteva ore. Damian în schimb se supără pe Kaneki. Ii mulțumește barmanului pentru informații și pleacă cu Lolo. Copil fără suflet e Kaneki ăsta
Rozalia îşi dă ochii peste cap. E o bătaie de cap... se plânge scurt. Acum unde?
Dede- Admin
Habar n-am. Știm totuși că a fost aici. Să o sunăm pe Raven că poate știe mai multe. iar astfel Damian își ia telefonul și o sună pe movalie
Raven nu se aştepta să aibă semnal după ce a spus Akame-san, dar fiind în oraş, se justifica. Fata răspunde uşor descurajată şi somnoroasă. Da? L-ai găsit?
Dede- Admin
Am găsit o pistă. În canalizare am găsit un cadavru iar la magazinul de deasupra a fost Kaneki întrebând de un desert și amenințând cu moartea oamenii de aici. Dar nu știm unde s a mai dus. se plânge Damian la telefon, la fel de obosit ca ceilalți
Eram sigură că e bine. O să se întoarcă singur. şi deja voia să renunţe. Akame-san e mai bună la căutări ca noi. Am încercat măcar.
Last edited by Dede on Mon Jul 30, 2018 11:49 pm; edited 1 time in total
Dede- Admin
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100