Kanie Mansion
2 posters
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian se trezește mai mult de foame decât de odihnă. Nu se simte obosit, dar nici plin de energie nu este. Astfel că se spală, se îmbracă și dă mers rapid către bucătărie.
Fata pleacă în același timp spre bucătărie, sa mănânce și ea, când da de el. Neata. îi spune simplu și deschide frigiderul sa se gândească ce vrea azi la micul-dejun.
Dede- Admin
Neața. ii urează relaxat și bine dispus. Își ia niște ouă și șuncă și își face o omletă pt el.
Nu m-ai trezit aseară. începe discuția și își ia niște salam și cașcaval ca sa își facă un sandwich.
Dede- Admin
Ai zis că nu vrei. Așa că te-am lăsat să dormi. ii spune în timp ce e atent la tigaie.
Am zis ca nu vreau sa fii pedepsit iar. și răspunsul lui o deranjează puțin. În fine.. Ce ai făcut aseară?
Dede- Admin
Am mers la cazino cu Lolo. Am stat pe lângă Jimin-san să ne învețe cum să ne jucăm și noi. și după termină omleta și se duce la masă.
Raven se încruntat puțin și pune sandwich-ul pe o farfurie. Bravo. apoi se urca pe blat și începe sa mănânce. În timpul ăsta, ca sa fie mai incitant, se trezește și Lolo. Se spală și coboară în bucătărie. Bună dimineața. le spune cu un mic zâmbet și se apropie de Damian.
Dede- Admin
Lolo îl pupa pe obraz și merge și ea la frigider sa ia ceva de mâncat. Raven casca puțin ochii și nu îi cade deloc bine ce vede. În momentul ăla, în jurul cabanei se strâng multe ciori ce încep sa facă gălăgie. Ce a însemnat asta? Chiar ieri ai zis ca doar cu mine o sa faci așa ceva!
Dede- Admin
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100