Kanie Mansion
2 posters
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dar cei mai puternici au fost aceeia care s-au zbătut. Izaya, Akame și Eden sunt liderii generației lor și s-au antrenat cel mai dur și mai tare se argumentează Damian liniștit
Dacă era aici Shirley, îi arată ea puradelului ăsta crescut după mentalitatea fiicei care o urăște. Și de Jimin ce zici? Am auzit și povestea lui când am aflat ca am simțuri de vampir de la ei. spune incruntandu-se puțin.
Dede- Admin
A moștenit gena plus că a furat puteri de la niște creaturi. Nu mă interesează norocoșii. și acuma se încruntă și el.
Ea se ridica de acolo se pune în fata lui. Atunci pleacă la cabană. Ce mai faci aici cu mine? Sigur știi și de puterile mele.
Dede- Admin
Damian se ridică și el. Nu te băga peste munca mea dacă nu îți cer ajutorul. și când să plece, se lovesc umăr în umăr. Vede că cu Raven nu se poate înțelege, așa că renunță la cooperare o vreme.
Fetei nu îi pasa. Ce făcea el nu o considera munca și dacă el o respinge și o urăște pentru ca e o corcitura, atunci ea nu are nici un interes de a mai comunica cu el. Pleacă de acolo și ajunge în orașul pe care îl vizitasera seara trecuta.
Dede- Admin
Pe Damian mai mult îl deranjează comportamentul ei de a se băga în probleme care nu o privesc. Astfel băiatul se întoarce la grup și anunță că Raven nu vine.
A fost crescuta de ingeri, deci normal ca are in reflex sa ajute. Dar dupa ultima discutie isi mai schimba perspectiva. Hope începe sa își facă griji. Are probleme? E bine? întreabă și se uita la el cu ochii mari.
Dede- Admin
E bine. Doar că ne-am certat puțin și am zis să luăm pe căi separate. și după o ia înainte să își ia o gustare.
Fetița oftează lung și se uita în jos. E prea multa drama în jur pentru optimismul ei. Speră doar ca sora ei sa se întoarcă curând și bine.
Dede- Admin
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100