Kanie Mansion
2 posters
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Noaptea asta eu o să fiu de pază. spune Damian normal. Avea nevoie puțin de spațiu personal și liniște. Băieții nu comentează.
Nu ați zis ca ne rotim la 4 ore? După tine, pot fi eu. spune și Hope, dornica sa ajute.
Dede- Admin
Ba da. Dar nu credeam că va vrea și altcineva să stea de pază. Mersi, Hope. și ii zâmbește puțin. Dacă e așa, eu voi sta după Hope.
Și cam așa se decide prima seara, ca nimeni nu doarme mai mult de 12 ore. Doi copii la patru ore înseamnă 8 ore. Cred ca ne ajunge. Se luminează intre timp. Dar putem încerca azi cu trei copii. Cum vreți. le spune și Raven, analizând puțin logic.
Dede- Admin
Vedem cât dormim în prima seară toți și după stabilim definitiv cotele de somn. și ridică din umeri. Astfel se stabilesc primii doi care vor face turele de noapte.
Restul timpului îl petrec fiecare Cum vrea. Se face seara și Raven e prima care se baga în cort, pentru ca era destul de frig și ei nu îi cădea bine. Hope simte ca o sa fie o seara rece si merge la Damian. Sa te infasori în ceva. O sa fie frig.
Dede- Admin
Desigur. răspunde Damian politicos și scoate din cort o geacă ca să nu îi fie frig. Astfel se face noapte. Majoritatea copiilor s-au dus la somn iar singurul rămas e Damian care stă pe scaun în lumina lunii. După o oră și câteva minute observând că pe jos nu mai e nici un semn de viață, se cațără într-un copac ca să privească de la depărtare.
Raven se simțea rău, probabil pentru ca o prinsese frigul, și iese din cort sa se plimbe, ca somn mai greu. Lua o gura de aer, înfășurată intr-o mica pătură.
Dede- Admin
Damian nu o simte pe Raven așa că nu se mișcă din copacul lui. Acesta se uita atent la animalele de la distanță să vadă dacă se apropie de ei.
Cum se plimba ea, se întreabă în gând unde e și Damian, dacă tot el trebuia sa îi păzească, așa ca se uita împrejur în drumul ei pe lângă peșteră.
Dede- Admin
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100