Kanie Mansion
2 posters
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dacă îți dorești cu adevărat să pleci o poți face când vrei. Nu cred că cineva stă cu forța aici. ii răspunde Damian rațional.
Fata se întoarce către el și oftează. Tabăra asta a fost făcută ca eu și Hope sa fim pedepsite. Cred ca în special noua ne-ar fi cel mai greu sa plecam înainte sa se termine. îi explica calm. Se mai linistise. Ar trebui sa ne întoarcem la ceilalți, sa vedem cum decurg probele lor în iad.
Dede- Admin
În timpul acela Bakugo evita orice contact cu persoanele străine pt a nu pății ceva asemănător ca Raven. Momentan doar cercetează. Damian dă din cap aprobator și se întoarce cu ea la grup. Se pare că te-ai întors. Dacă o să vezi ceva ce te va șoca poți să te întorci în cabană.
Movalia da aprobator din cap și se pune pe o canapea, tragandu-l și pe Damian lângă ea, ca sa se simtă mai comod.
Dede- Admin
Damian nu comentează și stă confortabil. Bakugo merge mai adânc în oraș și vede un poster lipit pe fereastra unui bar. Avea în el un concurs de lupte royal rumble iar premiul este o dorință. Cam prostuț Bakugo dacă crede că scapă vătămat din chestia aia. comentează și Kaneki.
Sa te vedem pe tine acolo ce ai de gând.. comentează Lolo în timp ce se uita cu coada ochiului la brunetel.
Dede- Admin
Astfel Bakugo se e înscris la lupta cu pricina și așteaptă doar momentul începerii, undeva izolat de restul. O să mă gândesc la asta când ajung acolo. răspunde scurt. Astfel timpul trece și lumea se adună. Majoritatea erau adulți mari de înlățime și statură. El e singurul copil de acolo și nu e băgat în seamă.
Hope deja își făcea griji pentru prietenul ei și se pune lângă Raven, în partea opusa fata de cea în care era Damian, luand-o de mana.
Dede- Admin
Well, începe în iad bătaia. Toți de acolo sunt puși într-o cușcă și cine supraviețuiește e învingătorul. Demonii încep să se bată între ei, iar copilul e ignorat de ceilalți. Asta îl supără și il face să tipe. Damian și Kaneki își pun palma pe frunte de prostia lui
Raven se aștepta ca și Bakugo sa iasă repede din iad în ritmul ăsta. Pana nu învață să profite, nu o sa facă prea multe..
Last edited by Dede on Sat Oct 27, 2018 5:07 pm; edited 1 time in total
Dede- Admin
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100