Kanie Mansion
2 posters
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
E doar un pupic. Ce te superi așa? întreabă pe un ton neutru în timp ce mănâncă în continuare.
Aseară nu a fost doar un pupic. se alinta discret Lolo și chicoteste. Ia laptele și își pune pâine cu dulceață sa mănânce. Știam eu! sare Raven de cur în sus. E vulcanica ca mama ei în unele momente.
Dede- Admin
Damian e în continuare neutru. M-ai sărutat ieri seara doar ca să o superi pe Raven? și se uită la Lolo ușor dezamăgit, dar în continuare pe un ton neutru.
Contează motivul? Pe mine nu mă deranjează dacă mai facem asta. răspunde și ea fără nici o problema. Movalia vede ca și Damian e deranjat, dar și ea e supărată ca totuși s-a sărutat cu Lolo.
Dede- Admin
Atunci nu mai mă căuta dacă singurul tău motiv de a ieși cu mine e să superi pe cineva. după care își vede de masă liniștit.
Noroc ca voia sa mă supere. Ca altfel, Îți convenea sa te săruți cu amândouă. îi zice sincer ce gândește și pleacă din bucătărie supărată. Terminase de mâncat și voia sa scape de ei doi, așa ca iese afară din cabana. Imediat ce pleacă, o cioară sparge geamul de la bucătărie și cade pe podea, moartă. Lolo nu știe ce sa mai zică.
Dede- Admin
Energia ei afectează mediul înconjurător. Probabil voia să ne omoare. și se uită la Lolo. Vrei să mănânci și tu?
Mănânc deja. îi zice și arata spre dulceață și lapte. Raven nu iese de mult timp afară din cabana, ca ciorile zboară în jurul ei. Ea încearcă sa le gonească, însă ciorile nu o asculta și fac mai multa gălăgie, câteva dând și cu ghearele pe ea. Fata atunci începe sa țipe și sa atace haotic.
Dede- Admin
Akame aude țipetele fetei, dar momentan nu acționează pt că vrea să vadă ce va face. Damian când aude că Raven țipă se ridică în picioare. Cred că supărarea ei a eliberat energie negativă și acum nu o poate controla. Merg să o calmez. și pleacă spre camera ei. Se uită spre geam și vede ciorile. Ia mătura din baia alăturată și alungă ciorile. Ce s-a întâmplat?
Dar Raven era afară. Ciorile se ridica și se pun pe crengile copacilor din jur, încă făcând gălăgie. Fata era zgâriata pe obraz și îi curgea puțin sânge. Nu știu... Efectiv au venit după mine. îi răspunde și sta aproape de el.
Dede- Admin
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100