Kanie Mansion
2 posters
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vedem cum o să fie. Poate fiecare se va dezvolta diferit și să își facă treaba în locuri diferite. Nu cred că deranjează pe nimeni varianta asta. spune gânditor și Izaya.
Am văzut deja cum o să fie şi o să decid eu de acum. iar cu asta, ia înfăţişarea unei fete tinere ca Damian, dar mai formată şi mai frumoasă decât Raven. Te ţin la curent, dragule. şi îi trimite un pupic în aer, apoi se teleportează din casă.
Dede- Admin
Damian era afară, se plimba și asculta muzică la căști până să se întâlnească cu Raven pe afară. Akame lasă copilul să se distreze până ii dă noile vești.
Raven urma să vină în mai puţin de 10 minute, dar Shirley nu voia să se intersecteze cu ea. Apare din spatele unei clădiri, cu căşti în urechi, ascultând -deloc ca prin coincidenţă- aceeaşi muzică pe care o asculta şi Damian atunci. Se uita în jos şi făcea pe îngândurata, astfel că se loveşte de Damian şi telefonul îi cade pe jos, spărgându-se. Ah, la naiba! spune şi se încruntă, apoi se apleacă să-l ia de pe jos.
Dede- Admin
Îmi pare rău. N-am fost atent. și se uită la telefonul ei. Și-a dat seama că e ceva nasol și vrea să ajute.
Ea oftează şi vede că ecranul este destul de urât făcut, apoi ridică privirea la el. Nici nu ştiu dacă mai merge reparat. Mi-aş pierde toate datele de pe el dacă nu...
Dede- Admin
Nu ți-ai sincronizat datele cu cloudul de la sistem? La garanție cred că ți l-ar repara. și încearcă să găsească o soluție.
Se ridică în picioare şi ridică din umeri. Nu. Nici nu cred că mai e în garanţie.. apoi îşi dă ochii peste cap. Eu şi pierderea mea în spaţiu.
Dede- Admin
Îți pot cumpăra eu unul nou dacă e. Că e și vina mea. și de la bunici a moștenit generozitatea, desigur.
Ei sunt mai mult generoşi ca să se dea mari cu averea, dar e bine că a luat numai partea bună. Totuşi, fata dă negativ din cap. Rezolv eu cumva. Te-ai putea revanşa însă dacă ai face cinste cu un film. Eşti foarte drăguţ şi na.
Dede- Admin
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100