Kanie Mansion
2 posters
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Nu știu. Poate e doar ascultătoare. Vorbește cu ea cât mai poți să nu rămâi fără informații. scrie și Damian nedumerit.
Raven scoate capul de sub plapuma și se uita la sora ei care era în celalalt pat. Știai despre asta? Pari prea calmă. ii zice sincer și direct. Hope se uita la ea și vine în patul ei. Normal ca nu. Nici mie nu imi convine, dar nu avem de ales. răspunde blând și își îmbrățișează sora. Când o sa ne întoarcem peste 5 ani, o sa fii mare și o sa avem sigur camerele noastre separate. spune ca să mai anime atmosfera. Raven zâmbește și își îmbrățișează și ea sora.
Dede- Admin
Damian se gândea cum să ii zică că va pleca și el. Dar o lasă pe Raven să se liniștească un timp.
Pana la urma, seara aia se încheie cu toți dormind împreună. Julietta și Eden le iau pe fete în patul lor, ca un fel de ultima noapte ca o familie. Dimineață, Julietta se trezește prima sa facă pachetul fetelor pentru școală și sa îngrijească bebelușul.
Dede- Admin
Eden le aștepta in mașină, să le ducă el și să le plimbe puțin. Știe și el cât de triste sunt despărțirile, dar trebuie să treacă și peste asta.
Raven era mai tăcută decât de obicei azi. Le zâmbea părinților, dar nu știa ce sa le zică. Cele doua iau micul-dejun și merg la mașină. Nici Hope nu era fericita, știind ca după cursuri o sa se despartă de toți prietenii ei.
Dede- Admin
Eden nu prea știa ce să spună. Se gândea că poate prietenii lor ii vor putea să le crească moralul.
Când ajung, fetele îşi sărută tatăl şi pleacă la şcoală. Hope şi Raven se ţineau de mână şi intră în clădire. După trebuie să se despartă şi fiecare merge la clasa ei. Raven aruncă ghiozdanul pe bancă şi se aşează pe scaun în tăcere.
Dede- Admin
Damian ajunge și el și se pune la locul lui. Neața. Ce faci? o întreabă prietenos să vadă ce face
Deloc bine. Parcă încă nu cred că după-amiază ei o să plece şi eu o să trebuiască să mă mut la Raven-san. răspunde în şoaptă, să nu audă toată clasa. Tu ce faci? Cum eşti?
Dede- Admin
Page 99 of 100 • 1 ... 51 ... 98, 99, 100