Kanie Mansion
2 posters
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dacă tot te pricepi, creste-l tu și gata! Sau nu ai timp de asta ca mereu fumezi și bei. zice pe un ton înțepat și mai tare.
Dede- Admin
Iar ai chef de scandal? Înțeleg că îți pui speranțe în el, te-a supărat și trebuie pedepsit. Dar nu transforma o pedeapsă într-un război. Să mor eu că amândoi sunteți niște încăpățânați. și dă ochii peste cap.
Shirley arunca cu o vaza înspre capul lui și se ridica supărată. Proastă sa fie aia care ți-o mai face copii! striga la el și pleacă în dormitor.
Dede- Admin
Izaya prinde vaza și o lasă în pace. Cred că și ea e la pubertate la cum reacționează. și se pune în pat. Kaneki a văzut tot și îi pare și lui rău că na, e copil.
Bruneta scoate trolerele dintr-o încăpere și începe sa arunce hainele din dulapuri în ele. Când termina cu dressingul ei, trece și la al lui Izaya și Kaneki.
Dede- Admin
Kaneki trece de Izaya fără să îl întrebe și se pune în fața ușii unde era Shirley. Scuze mama că am fost un nesimțit. N-am vrut să te superi așa tare.
Însă pe mama nu o interesează. Îl împinge cu umbra afara din camera și închide ușa. Termina bagajele și le teleporteaza în avionul lor privat, apoi îl suna pe pilot sa vina cât mai repede.
Dede- Admin
Papa, mama pleacă! spune panicat. Așa e ea, când nu faci complet cum vrea ea își ia bagajele și pleacă. O să revină, cel mai probabil când o să fi adult. spune încă întins pe canapea, deja nu îl mai surprinde.
Shirley mai arunca cu o vaza înspre el. Acolo sunt hainele tuturor. Fără mutre. Mișcati! Le zice încă încruntata și îl prinde pe Kaneki de brat, tragandu-l la ea.
Dede- Admin
Izaya dă ochii peste cap și o ia înainte. Copilul știe că dacă mai zice ceva iese mai rău așa că merge după mama lui.
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100