Kanie Mansion
2 posters
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da? şi atunci zâmbeşte şiret. Cine ştie... Poate nu îmi e pe plac nici el. Ce să fac atunci? Să te caut? întreabă încet şi se apropie mai mult de el după ce ia o gură de vin.
Dede- Admin
Eu am libertatea să am câte soții și logodnice vreau. Totuși mă simt cam singur aici și mi-ar prinde bine să am pe cineva care să stea și să îmi ofere atenție. și ii zâmbește sincer
Hmm. Asta m-ar face cea mai importantă logodnică, nu? şi se laudă puţinel, apoi îl ia de mână.
Dede- Admin
Un simplu făcut cu ochiul nu o dă pe spate pe brunetă, aşa că retrage mâna şi continuă să mănânce. Am un angajament aşa că trebuie mai întâi să îl cunosc pe el şi după vedem ce se întâmplă.
Dede- Admin
Raven bănuia ce voia să facă băiatul şi, pe lângă asta, riscau să fie văzuţi oamenii ei şi Hope în camerele oaspeţilor sau pe coridoare, aşa că preferă să refuze. Mai bine mi-l arăţi data viitoare, nu seara asta. Să nu ne grăbim.
Dede- Admin
Genul care se fute greu, dar o face tare. Interesant. Înțeleg. Atunci putem sta prin oraș. și lasă planurile pentru sex altă dată.
Nu mai pot sta aşa mult, dar promit să-ţi fac o surpriză cât de curând. îi zice şi se ridică de la masă, terminând de mâncat plăcinta amândoi. Trebuia să mai aibă şi ea timp să se pregătească pentru seară. A aflat cat ce o interesa deocamdată.
Dede- Admin
Atunci ne vedem pe aici când o să ne intersectăm. îi răspunde politicos la refuz, știe și cum e să fie atunci când nu ii e cum vrea el.
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100