Kanie Mansion
2 posters
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Atunci pe faţa ei apare un zâmbet. Cel mai frumos cuvânt pe care l-ai pronunţat de când eşti aici. Totuşi, nu îl credea în stare, aşa că nu se agită prea tare.
Dede- Admin
Nu chiar. Nu avem nici o obligație sa urmam regulile eroilor. Suntem independenți. Nou ne alegem soarta. ii zice simplu. Face o pauza pana termina țigara, apoi revine. Eu nu ma consider erou și nici nu vreau sa fiu. Am o mare placere când omor, bat, spionez.. Simt adrenalina. Dacă as urma regulile lor, nu m-as putea bucura de viață.
Dede- Admin
Atunci de ce nu te faci răufăcător? Că observ că îți place mai mult asta. întreba curios și analizează totul.
Sunt mulțumită cu organizația asta. Și răufăcătorii nu sunt în cea mai buna forma acum. Cei puternici sunt puțini. și ridica din umeri. Prefer sa fac bani aici. E mai ușor.
Dede- Admin
E și asta o opțiune. și privește tavanul. Ești conștientă că poți să fii prinsă și torturată de cineva, nu?
Atunci scoate un mic rasuflu și rade. Sa încerce. Iar ca să schimbe un subiect inutil, trece mai departe: Ți-am zis de ce sunt eu în organizatia asta separata de cea a eroilor. Tu de ce ești?
Dede- Admin
Mă plictisesc și mai schimb atmosfera. și îi spune adevărul, după care se apucă de fumat.
Bine. și tot nu simte nici o speranța in vorbele lui. Bănuiesc ca ne vedem mâine. ii zice simplu. Arunca țigara terminata și se ridica în picioare.
Dede- Admin
Cel mai probabil. și se ridică și el. Poate o să avem provocări mai interesante. și chicotește.
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100