Kanie Mansion
2 posters
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hmm. Ghoulii au rezistenta mai mare la alcool sau ce? și ridica o sprânceană. Daca ai vomitat ce ai baut, nu se pune ca "rezistat".
Dede- Admin
N-am rezistat, e prea tare pentru mine. spune partial adevărul, să nu stea după scuze
Deci îl plătești. și merge la bar sa ii scoată bon. Asta e, fata i-a zis dinainte.
Dede- Admin
Își scoate banii cu tot cu bacșiș și ii dă în palmă banii. De era smecher o făcea în decolteu, dar asta e.
Nu e destul de smecher însă. E prea cuminte. Fata nu ii mai zice nimic si pune banii în casă. Nu te-ai gândit niciodată sa te schimbi comportamental? Nu ți se pare ca merg îmbunătățiri?
Dede- Admin
Și de tine în comparație cu ceilalți ești mulțumit? apoi își da ochii peste cap. Nu a văzut pana acum un băiat cu un dezinteres atât de mare pentru a evolua.
Dede- Admin
Las-o balta. și încheie subiectul. Fa ce vrei. Eu termin tura deseară.
Dede- Admin
Și nici bine nu termină de vorbit că se aud explozii pe stradă și sirene de mașini. Kaneki iese afară și vede o siluetă înaltă, îmbrăcată în negru și în geacă din piele cu aripi negre. Le retrage și își dă ochelarii jos. Nu este nimic personal Kaneki, doar îmi fac treaba pentru care sunt plătit.
- Spoiler:
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100