Kanie Mansion
2 posters
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hai, bine. zice încet și începe sa îl pipăie pe corp. Degetele se incalzisera deja, totuși. Încep prin faptul ca ma atrage aspectul tău după somn.
Dede- Admin
Îmi mai place și ca ai avut toate antrenamentele acelea urate din copilărie dar ai rămas o persoana blândă înăuntrul tău. și mainile îl apasă puțin, ca la un masaj, pe șolduri.
Dede- Admin
Damian se relaxeaza si toarce ca un motan. Da din cap sprobator ca sa ii dea dreptate si sta linistit
Îmi place când ma alinți și tratezi frumos cu tot felul de chestii, complimente călătorii, atenție, protecție. zice incet și cu ocazia asta ii trage șnurul de la pantaloni și baga o mana înăuntru.
Dede- Admin
Isi indeparteaza putin picioarele sa ii fie ei mai usor. S a incalzit putin de la momentul lor de alint.
Îl ajuta ea sa se excite cum trebuie, nu e problema. Ador ca ești hotărât, sexy și..... Ce ar fi sa fie rândul tău acum? și îl saruta pe gat ocazional, lung, în timp ce mana aventuroasa găsise ce căuta asa ca începe să-i frece penisul.
Dede- Admin
Ador faptul că ești sinceră și iubitoare și vrei să ai grijă de tot ce e viu. și acum el este cel care spune gândurile sale sincere.
Continuă. spune încet. Mana îl strange de penis și îl freacă puțin mai repede.
Dede- Admin
Mai imi place ca esti serioasa si vrei sa avem o relatie in timp. Inclusiv cu copii cand le va venii momentul. si se excita si el de la ea.
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100