Kanie Mansion
2 posters
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vrei sa punem echipa sa supravegheze toate supermarketurile de la marginea orașului? Per ansamblu chiar nu avea un punct de vedere greșit.
Dede- Admin
Pe zi nu cred ca iau ei ceva.Doar noaptea am putea incerca. isi continua ideea, macar are insliratie
Atunci e și mai bine. Nu toate au deschis non-stop, deci nu mai spionam atât de multe. și zâmbește. Dar ce șanse avem noi dacă ii luam prin surprindere?
Dede- Admin
Nu stiu. Putem doar sa vedem daca incercam. si ii zambeste , este ceva mai increzator in fortele sale brunetul.
Vede și Noir schimbarea și e mulțumită. Bine atunci. Rămâne pe diseară. Poate o sa ai șansa sa te lupți cu el și, dacă totul merge bine, poate fi arestat pentru tâlhărie.
Dede- Admin
Nu ma intereseaza partea asta.Vreau doar sa il bat. si acum ca are mai mult curaj are si gura mai mare.
Serios? Nu ți-ar plăcea sa îl știi închis după ce a fost înfrânt de tine? Imaginează-ți numai momentul în care va despart gratiile. ii zice puțin mai încet, ca un mic drăcușor.
Dede- Admin
Deci sentimentul de moment măcar nu te mulțumește. și face un mic botic, ca iar nu reușește ce își propune.
Dede- Admin
Putem incerca. si ridica din umeri. Pana atunci mai bine am trece la treaba. si deja se gandea cum sa puna in aplicare planul lpr secret.
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100