Kanie Mansion
2 posters
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Toată viaţa! Înainte să plece toţi, Cecilia iese până în faţa cortului, cu pătura şi ceaiul în mână ca să se uite după cei care pleacă. Shirley se dezbracă prima şi dă startul celorlalţi. Era mai uşor să se mişte în forma de lup, plus că ei erau deja obişnuiţi să se vadă aşa şi urma să-i obişnuiască cu stilul ăsta şi pe boboci. Celia era pierdută pe la mijlocul drumului, obosită şi confuză. Ajunsese într-o buclă în care drumurile se schimbau continuu în jurul ei şi nu ştia ce să aleagă aşa că mai bine aştepta ajutor. Era pitită la intrarea unei peşteri, în forma umană.
Dede- Admin
Damian își ia ceaiul și trage ocazional cu ochiul, să vadă când o să fie singură Raven. În timpul acesta, Izaya cu Akame își iau forma de lup și se folosesc de simțul mirosului ca să caute. Simte un miros de vietate spre pădure, așa că merg și dau de Celia. Era doar ea, momentan
Celia se bucură să-i vadă şi se ridică în picioare. Bănuiesc că s-a terminat cursa şi am pierdut, nu? face o mică glumă. Omul termină cu rana lui Raven şi merge în alt cort. Între timp, mai veniseră nişte boboci, doar că nu aveau să fie premiaţi. Ei sunt în celălalt cort.
Dede- Admin
Așa de mult efort ai depus? și se uită și se bagă în seamă, că a găsit ocazia. La peșteră Celia și restul lumii erau gata să o ducă pe Celia înapoi.
Riscurile câştigului. îi răspunde simplu şi se acoperă iar cu pătura după ce el se bagă în seamă. Pe seara asta chiar mi-a ajuns cât efort am depus.
Dede- Admin
Dacă ți-ai folosit cracii la maxim... și acum el o tachinează, mai mult sau mai puțin subtil.
Fetei îi vine să râdă dar se întoarce cu faţa şi corpul la el, cu tupeu. Adevărul e că altceva mai tentant sau mai bun nu am găsit pentru a-mi folosi cracii. şi îl priveşte fix în ochi, cu un zâmbet satisfăcut.
Dede- Admin
Dacă te lași greu nici nu o să ai la ce. o zice în glumă, una mai răutăcioasă dar tot la fel e și ea!
Sau poate ca îl aștept pe cel care sa se străduiască și sa merite. iar cu asta ridica din umeri indiferenta. Chiar dacă era o tupeista, Raven ascundea față de toți un mic-mare secret, și anume ca e virgină. Însă niciodată nu i-a fost rușine sa vorbească pervers.
Dede- Admin
Aha, deci vrei să fi alintată ca o prințesă. și chicotește. El poartă un halat și se ridică în picioare. Îmi fac o cafea, vrei și tu?
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100