Kanie Mansion
2 posters
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Te pot ajuta eu sa îți găsești pe cineva potrivit. Dar o sa trebuiască sa renunti la a mai fi afemeiat, altfel nu avem nici o șansă. și încearcă sa îl imbuneze puțin. Ii zâmbește și îl mângâie ușor pe față, apoi ia buretele ca să îl spele. Ce zici?
Dede- Admin
Nu. și rămâne imbufnat, că nu se lasă el așa ușor de la viața lui plină de distracții
Și atunci? Cu mine păreai sa ai gânduri serioase. Bineînțeles că se găsesc greu femei ca mine, dar o sa reușim. continua blând in timp ce buretele se plimba pe abdomenul lui. Ești fratele meu mai mic și îți vreau binele.
Dede- Admin
De parcă e vina mea că am plecat. Eu mă plimb mai mult între case că nu vor părinții să se hotărască cu mine. și încă e mohorât.
Shirley se simte prost pentru ca îl refuza, dar sunt rude și e imoral.. Mi-ar plăcea sa ne distram ca în vremurile bune, dar mi-ar plăcea și sa știu ca ai găsit pe cineva.
Dede- Admin
De am ocazia îl dau vânătorilor. răspunde urâcios și iese din cadă și își pune un prosop pe el.
Ce sa dai vânătorilor? întreabă usor confuză și se uita la el când iese.
Dede- Admin
Mai bine nu îți zic. și zâmbește ușor malefic și iese din baie. Trebuia să se schimbe.
Fata pune mâinile pe cada și se uita după el cum iese. Bănuia o chestie, dar ii era frica sa ii zică lui Damian pentru ca poate nu se gândea la asta și ii da o idee și mai proasta. Acum o sa trebuiască sa fie mai atenta la băiat offf. Se grăbește sa se spele și ea și iese din baie în halat sa îl caute pe fratele ei.
Dede- Admin
Damian este acum în camera unde obișnuia să stea cu Shirley. E în pijamale și stă în pat liniștit. E mult mai familial aici.
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100