Kanie Mansion
2 posters
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Depinde dacă vrei alcool sau nu. și lasă băuturile pe bar când sunt gata apoi se apropie de el.
Dede- Admin
N-am mai băut de ceva vreme alcool .Ce îmi recomanzi? o întreba simplu, s a mai obișnuit cu ea.
Noir zâmbește și nu zice nimic, ci se apuca de o băutură pentru el. Am o misiune seara asta. Te-aș putea lua cu mine sa înveți câte ceva. ii zice între timp. Amesteca mai multe alcooluri tari cu lămâie și sirop. Trebuia sa își facă efectul rapid. Ori îl lăsa lat pe jos, ori își pierdea conștiința și, spera ea, îl vedea în forma de ghoul.
Dede- Admin
Cum zici tu. spune pe scurt și o lasă pe ea să facă ceva acolo. Fără să o bănuiască.
Termina bautura și o pune în fata lui. Dacă reziști la ea, e din partea casei.
Dede- Admin
Kaneki o toarne pe gât și inițial nu are nimic, dar încet îl ia durerea de cap și amețeala
Fata îl scapă din privire ca să servească niște mese pana își face bautura efect. E curioasa de rezultat.
Dede- Admin
Kaneki se mișcă puțin și vede că merge strâmb. Simțea că e ceva nașpa și merge la baie repede. Își scoate din geacă carne de om pe care o mănâncă și începe să ii treacă starea aia.
Movalia crede ca vomita la baie, asa ca nu intra peste el. Ia un bacșiș frumos de la clienți și își vede de munca.
Dede- Admin
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100