Kanie Mansion
2 posters
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
De ce nu? întreabă retoric fără să dea multe detalii. Nu voia să dea totul din casă totuși
Adică.. Ți-ar plăcea sa te bați cu el? întreabă in continuare încercând sa îl tragă de limba.
Dede- Admin
De ce mi-ar place să mă bat cu cineva fără scop? și ridică o sprânceană, știe și el că ea vrea ceva, dar nu vrea să dea multe detalii
Dacă vede ca nu scoate de la el ce cauta ea, își da ochii peste cap. Mie mi-ar plăcea sa ma bat cu el. Asa învăț. justifica discuția lor foarte discret.
Dede- Admin
Eu am învățat mai mult din misiuni și provocări. și ridică din umeri. Se uită după la Celia. Tu Celia cum ești? Simți că evoluezi sau trageți de timp?
Fata oftează și ridica din umeri. Sunt și chestii grele și ușoare.. ea chiar era neutră in toată treaba asta. Toți termina de mâncat și se strâng afara pentru anunțul legat de ultima proba de pe ziua de azi.
Dede- Admin
În seara asta e timpul să vă hrăniți. Niște vânători au dat târcoale după noi și credem că e momentul în care trebuie să vă apărați singuri. Aceștia stau în diverse corturi neajutorați. Aveți timp până dimineață să îi alungați, cine e mai curajos și îi ucide are puncte în plus. Start. și dă drumul la probă. Ochii lui Damian se fac roșii, a mai mâncat carne de om și acum îi e poftă. Avem ospăț.
Raven nu se lasă mai prejos și se dezbracă imediat. Ochii ei negrii ca noaptea și blana la fel o ajuta mult mai mult sa se camufleze in pădure. Cecilia nu prea își dorea proba asta și rămâne printre ultimii. Ar fi vrut sa stea cu Akame, dar ceilalți o vad acum asa ca se dezbracă și ea. Ochii ei erau mov închis și blana gri metalizat. Fuge puțin prin pădure, dar nu înspre tabara vânătorilor, ci ar fi vrut sa îl prindă pe Akame singur, asa ca acum aștepta.
Dede- Admin
Akame era singur, abia ce i-au plecat elevii. Îi simte mirosul și ii zâmbește și îi face semn să vină la el. Damian fiind un leu alb cu ochii albastrii se remarca repede. Dar e mai agil și se mișcă repede
Cecilia prinde momentul oportun și iese din pădure. Vine pana la el în forma de lup și după se face iar om când e față în față cu el. Chiar nu ma interesează proba asta. Ce ar fi sa mergem repede în camera ta? Sa nu ne vadă cineva. ii zice încet în timp de îl ținea de mana.
Dede- Admin
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100