Kanie Mansion
2 posters
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame chiar avea chestii de făcut, trebuie să facă niște rapoarte. Damian în schimb își făcea niște planuri solo pentru mai târziu. Găsește câteva arme și se întoarce. Poate dă de Raven.
Raven se plimba de colo colo printre cabane. Se gândea la alt plan ca să mai afle bârfe din liceu. După ce se plictisește, se duce în camera și se pune în pat și sta pe telefon. Cecilia se întoarce și ea pentru ca nu poate sa ii ajute cu nimic în starea asta. Se simte prost acum ca nu a făcut nimic util și ca l-a ignorat pe Akame.
Dede- Admin
Izaya ii lasă liberi pe copii momentan ca să se regrupeze. Damian abia ce a ajuns în tabără și stă la un foc să se liniștească. Akame încă își scrie raportul cât timp e ocupată Cecilia.
Imediat ce intra in camera, Raven se ridica și o saluta. Însă Cecilia se arunca direct în pat, pe o parte și se tine de burta. Mi s-a întors stomacul de la carnagiul ala.. Însă bruneta e pregătită sa o tragă de limba. Poate ești însărcinată. Ceci roseste imediat și întoarce privirea în partea opusa. Mai taci și tu cu sarcinile. Nu vreau încă. Iar după asta, Raven insista și afla mai multe detalii despre relația ei cu Akame. Vine și Celia și îl vede pe Damian afara. Plănuiești un atac cu armele astea sau încă nu ai apucat sa le predai lui Izaya? face o mica gluma.
Dede- Admin
Poate da, de vreau asta o să mă oprești? întreabă mai mult în glumă și o cheamă să stea mai aproape de el.
Nu. Vreau sa vad cum îți iei bătaie de la Alpha. și chicoteste. Se pune lângă el și se uita la arme.
Dede- Admin
O să le predau. Dar când nu mai e aglomerație ca acuma. și ridică din umeri. Meh. Alpha e din anul trei. Dar cred că aș avea cum să îl înving.
Te mai antrenezi puțin și ma chemi și pe mine când e bătaia. și zâmbește. Ma duc sa fac un dus. Ne auzim după? Între timp Raven aflase cam tot ce o interesa și i-a spus Ceciliei ca merge ea afara sa ii caute hainele de când s-a făcut lup, asa ca iese din cabana.
Dede- Admin
Da. Mă găsești afară. și o sărută pe frunte, ca un gest drăguț. Astfel se separ și se plimbă și Damian, caută ceva să treacă timpul.
Bineînțeles că da nas în nas cu Raven. Ți-a trecut supărarea pe răutatea mea? îl întreabă ușor cicalitor.
Dede- Admin
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100