Kanie Mansion
2 posters
Page 4 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Se aud bombe. Cecilia pe unde e? I-am pierdut mirosul. și se oprește și se întoarce către Raven. Trebuia să stea împreună.. Klaus se pune la loc și se uită la toți. Izaya încă era în elicopter și vedea ce face Serena. Se gândea că bombele ei ii afectează elevii, așa că dă drumul la ursi mai încolo.
A luat-o separat. În dreapta noastră era muntele, nu? Acolo e. răspunde și se oprește lângă un copac când îl simte. Sa nu uitam ca erau legați la ochi, deci nu se puteau uita după ea. Bravo, Izaya. Da drumul la ursi când copiii tai sunt legați la ochi și nu se pot face lupi. ii zice prin stație. Profesorii aveau stații ca să comunice în astfel de momente, când grupele lor se intersectau și planurile lor nu se potriveau. Bombele îngreunează și treaba copiilor din grupa lui Shirley, caci acum erau la partea de echilibristica fără siguranțe, dar pe bruneta nu o deranjează, pentru ca ei trebuie sa se descurce în orice împrejurare.
Dede- Admin
Cum se intersectează mai multe grupuri, Izaya dă drumul la urși. Aceștia fug prin pădure iar Damian le simte pașii lor grăbiți și grei de la depărtare. Așa că o ia pe Raven de mână și se ascund într-o grămadă de frunze, în boscheți. A dat drumul la urși.. Mai bine stăm potoliți o vreme. zice încet.
Fata încearcă sa nu se miște prea mult. Corpurile lor erau apropiate și crengile din tufișuri o cam zgâriau. Sigur ma vede și ma elimina dacă îmi dau eșarfa de la ochi, nu?
Dede- Admin
Da. Tare îmi e că te împușcă la cum e omul ăla. și după aude pașii grei ai animalelor, așa că tace și îi pune mâna la gură să facă la fel.
Raven se pune pe ciuci ca să fie pregătită sa alerge dacă e nevoie. E tăcută cât e acolo și îl tine de braț pe băiat ca să nu îl piardă. E bine ca măcar când viata lor e în pericol reușesc sa se înțeleagă. În timpul asta, Cecilia e prima care ajunge în vârful muntelui și aude zgomotul elicopterului. Știam eu ca am luat-o bine. își zice încrezător și sta pitita după un copac ca să gândească și sa vizualizeze în minte unde e elicopterul și cum sa ajungă în el. Oricum avea nevoie de o pauza.
Dede- Admin
Când simte că ursii s-au depărtat, Damian se ridică și o trage ușor de mână să facă și ea la fel. Între timp Izaya se uită cu un binoclu după ei. Cu ajutorul exploziilor, niște urși se îndreaptă către Cecilia.
Fata le aude mormaitul și știe ca nu mai are mult timp. A calculat în capul ei traiectoria, vântul, unghiul, distanta (avantajele în a fi tocilara) și se urca într-un copac. Găsește o creanga groasa pe care poate merge și de acolo face ea cum face ca sare și se prinde de elicopter cu mâinile. Serena era prin apropiere și o vede. Primul boboc care câștigă proba. spune celorlalți prin stație. Fata reușește sa se ridice și Intra in elicopter. Primul lucru pe care îl face e sa arunce la dracu bandana de pe ochi. Vreau o baie lunga după asta. zice și răsuflă lung. Celia aude și ea vestea și se uita sus. E fericita pentru sora ei. Considera și ea ca a strâns destule lucruri și acum trebuie sa meargă la Klaus.
Dede- Admin
Klaus o așteaptă pe boboacă, numără lucrurile și scrie un punctaj. Felicitări, ai trecut prima probă. ii spune drăguț pentru că a jucat corect. Damian se urcă în copac și ii simte mirosul lui Izaya. Astfel sare din creangă în creangă și se agață și el de elicopter. Urcă în el și își scoate bandana de la ochi. Ai rămas ultima, gură mare. țipă la Raven ca să o provoace intenționat și să vină mai repede.
Imediat ce îl aude, Raven se împinge in picioare și sare și ea tare. A prins atâta elan ca a sărit din prima înauntru și a căzut pe Damian. Își da și ea bandana jos și se încrunta in timp ce e peste el. Ce sa zic. Măcar am schimbat. Tu tot pe locul doi. Cecilia se uita la ei doi, apoi la Izaya și ofteaza. Scoate capul pe ușa cealaltă a elicopterului după Akame, desi nu crede ca îl va vedea de la înălțimea asta.
Dede- Admin
Page 4 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100