Kanie Mansion
2 posters
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian își dă ochii peste cap. Da, bine, nu mai mergem nicăieri. și se îmbunătățește, dar într-un mod adorabil.
Cecilia zâmbește și se bucura ca au terminat cu ideea asta. Am văzut-o pe Raven înainte sa plecăm. Cred ca a terminat bătaia destul de repede. În ritmul ăsta, proba o sa fie gata curând.
Dede- Admin
Cred că e ocupată dacă nu a salutat. și încearcă să evite subiectul. Am cafea în termos, vrei și tu?
Mm.. Puțină. și se uita la el. Pentru sportivi, cel mai recomandat e sa ducă un stil de viata sănătos, fără țigări, cafea și alcool. Bine, un vin ocazional mai beau și eu. și chicoteste.
Dede- Admin
Cafeaua nu văd să fie așa de rea. Nu sunt eu sportiv de meserie, dar antrenante tari fac și eu. și pune cafea în doua pahare din plastic. Știu că este o cascadă aici. Vrei să o vezi?
Sigur. răspunde la întrebare și merge după el. Cafeaua nu e buna pentru inima și creier. zice ca o persoana conștiincioasa.
Dede- Admin
Cafeaua este pentru suflet. se scuză repede cât timp o conduce, ajung la locul stabilit. Am găsit-o accidental, apa e foarte mișto și relaxantă. face puțin pe ghidul, ii și place
Ce drăguț. Am putea veni odată toți din tabără. spunea încă cu intenții inocente în timp ce privește împrejur și zâmbește.
Dede- Admin
Vrei să o încerci? întreabă cu trupeu în timp ce își dă jos rucsacul, el era gata de baie
Iar ca să fie povestea mai palpitanta, bruneta oftează. Bine. Dar nu stam mult. și cedează. Își da hainele jos și se apropie de apa. Ii era puțin frica sa nu se fi terminat probele și ei sa rămână în urmă.
Dede- Admin
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100