Kanie Mansion
2 posters
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iese și el de sub apă și își dă părul pe spate. Vrei să mergem în spatele cascadei să vedem ce e? întreabă inocent, nici nu zici că ar avea intenții.
Știm deja ca Cecilia e prostuță și chiar nu se prinde când cineva o fraiereste asa, deci accepta. O peșteră mica, sigur asta o sa fie. răspunde încrezător, dar începe sa înoate înaintea lui. În ciuda intențiilor lui, ea se distra.
Dede- Admin
Se distrează și el, dar își încearcă norocul. Astfel o admiră de la spate și merge după ea. Trec de valul mare de apă curgătoare și ajung într-o peșteră micuță.
Ha, ți-am zis. Nimic interesant aici. spune ușor superior, ca a avut dreptate, apoi se pune cu grija cu fundul pe o stâncă din apa.
Dede- Admin
Da, ai dreptate aici. și se pune în spatele ei și o ia din nou în brațe. Simți și tu briza rece de aici? face pe inocentul.
Doar ca pe asta nu o musca Cecilia. Nu. răspunde simplu și sec. Am putea sa ne întoarcem dacă ți-e frig.Joac-o p-asta, Damian.
Dede- Admin
Dar nu vreau să pierd frumusețea din fața ochilor. și asta poate să însemne și cascada, cât și de ea, a folosit un termen ambiguu.
Cecilia însă se ridica în picioare și se depărtează puțin de el. Mai bine ne-am întoarce. Sa nu fi început alta proba.
Dede- Admin
Damian nu are cum să o întoarcă, așa că se ridică și el. Bine, vedem ce au făcut restul. răspunde pe același subiect și iese primul de acolo.
Fata îl urmează mai liniștită. Ea nu avea o părere asa rea despre el cum are Raven deci nu îl bănuia, doar ca nici nu e prea afectuoasa.. Decât cu familia și prietenii. Ies din apa și fata ia hainele în mana. Cred ca mai aștept puțin sa ma usuc și după ma îmbrac. Dar putem merge între timp.
Dede- Admin
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100