Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Așa să faci. ii confirmă ideile. Fratele tău părea foarte obosit. Crezi că își revine? întreabă cu o intenție ascunsă, voia să o vadă cum ascunde ea cele întâmplate
Shirley își notează un număr de telefon și după închide laptopul. Eu zic ca da. Are timp sa se odihnească pe drum. răspunde neutru, prefăcându-se perfect.
Dede- Admin
E talentat. Nu cred că o să pățească ceva dacă îl punem să fie la înaintare contra vânătorilor. și face pe indiferentul rece, să o provoace.
Dar Shirley sare sa îl apere. E boboc și e datoria noastră sa ii apărăm pe cei mai mici. Asa ca dacă e vreun atac, noi ne batem primii. da un răspuns total rațional. Dar dacă e ambițios, promit sa îl punem la anu sa fie la înaintare. și zâmbește după ce arunca aceasta săgeată către Izaya.
Dede- Admin
Hmm. Bine, dacă așa zici tu. și se preface că totul este normal. Astfel Izaya încheie subiectul și se pune pe treabă
Shirley apelează numărul respectiv după ce da comanda de arme și cheamă trupe suplimentare. În trei ore lucrurile se organizează și vin autobuze după copii. Atunci toată lumea e iar chemata afara și li se explica ce urmează. Mulți boboci stau încă cu frica, dar urca în autobuze. Cecilia se uita după Akame și vede ca lângă el s-a pus pe scaun o alta fata. Se duce puțin mai in spate și se așează lângă sora ei. Raven îl trage pe Damian lângă ea, în fata surorilor. Știe cineva cine e tipa care sta lângă Akame?
Dede- Admin
Sincer nu am idee. își dă și Damian cu părerea. De la distanță nu o recunoaște pe fata aia așa că nu poate comenta foarte mult.
Ia atitudine. Doar nu îl lași sa se bage oricine pe el! sare sora ei. Raven se încrunta puțin, ca nu vrea sa dea apa la moara la Cecilia, dar fata e puțin supărată de situație. Știi ce faci? Ii zici sa vina aici și eu merg acolo. vine Celia cu ideea geniala ce salvează ziua și o împinge pe sora ei de pe scaun. Ceci nu are de ales și merge la cei doi. Pe drum s-a decis ca o sa acționeze posesiv și superior în fața tipei. Dragule, chiar pe tine te cautam. spune cu un zâmbet pe buze și îl sărută de față cu tipa.
Dede- Admin
Akame este destul de mirat. Dar îi răspunde la gest și se uită la ea. Bună, de ce sunt căutat? și face puțin pe prostul
Pai ți-am oprit un loc lângă mine. și îl ia direct de mana, evident posesiv, dar fără sa îl tragă. Trage cu ochiul la tipă, dar nu mult. Aceea se uita la toată faza ușor geloasă.
Dede- Admin
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100