Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame încă doarme, ține mult la odihna lui așa că mai stă. Damian este matinal și face sportul de dimineață. Iar lui Izaya ii era lene să își lase bruneta singură.
Mai trec orele și atunci chiar se trezesc toți. Raven era ciufulita și se ridica cu perna in brate sa se uite împrejur. Cecilia era trează de ceva vreme. A fost la baie, s-a aranjat și îmbrăcat și era cam pregătită.
Dede- Admin
Copii sunt chemați să își ia micul dejun la noua cantină înainte de evenimente. Astfel atât Damian cât și restul oamenilor împrăștiați de vor aduna în același loc
Asa fac toți deci. Raven și Celia merg împreună, ca s-au trezit mai târziu. Când intra, vad deja ca Cecilia e cu Akame. Trebuie sa se separe cândva.. și când trec pe lângă ei, simte iar mirosul lui pe pielea ei. Of.
Dede- Admin
Damian se duce după brunete să stea cu ele. Bună, ce faceți? și se așează între ele. Akame în schimb e ceva mai liniștit
Neața. Uite, ne mai bucuram de odihna cât mai putem. răspunde repede Celia, ca o fetita drăguță și sociabila. Raven ii face cu mana și mănâncă in continuare. E puțin prinsa in gând de cum sa o anunțe pe Ceci.
Dede- Admin
Mda, deja îmi e dor de casă. și pe ascuns ii mângâie piciorul lui Celia, că la fel a rămas. Mă mir că ne mai mută după cele întâmplate.
Celia nu îl respinge, dar nici nu o mai intarata. Are un mic crush pe alpha, dar nu a spus încă nimănui și nici nu plănuiește. Pai.. Asta a fost doar o alta ocazie sa vedem cât de slabi suntem unii și sa ne arate ei ca avem nevoie de antrenamente. răspunde rațional apoi ridica din umeri. Cecilia și Akame au ajuns repede, deci termina printre primii. Ceci se ridica de la masa și iese singura din cantina, ca avea o treaba. Raven o vede cu coada ochiului și imediat se ridica și ea. Lasă tava pe masa și pleacă după cealaltă bruneta. Huh, ce brusc s-a dus.. remarca Celia confuza.
Dede- Admin
Cine știe ce plănuiește și Raven. Are multe idei în cap. și își continuă masa normal. Akame în schimb se duce către ceilalți studenți din anul 2.
Cecilia e oprita în mijlocul drumului de către Raven. Hei, ce faci? Ai puțin timp? O întreabă ușor grăbit. A ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa ii zică repede și sa scape. Ceci nu știe care e faza și se oprește pe o banca cu bruneta. Îmi pare rău că îți spun astea tocmai atât de târziu, dar nu știam ce sa fac și cum. Am adunat câteva informații și am motive sa cred ca Akame doar te folosește. spune dintr-o răsuflate, apoi oftează. Deschide telefonul și ii arata prima oara filmarea cu colegii lui care se preface au vânători. Ceci tace tot timpul asta și e atenta. Înghite in ec când le vede fetele și își da seama ca fix în seara aia el a facut primul pas. Raven vede ca deocamdată nu are nici o criza și continua: Pe lângă faptul ca te-a păcălit ca să grăbească lucrurile între voi, și-o trage cu toate profele tinere din liceu. și ii pune doua filmări de atunci. La astea Ceci chiar simte un fior în tot corpul și după ce analizează puțin situația începe sa lacrimeze. Nu știa exact cum sa se comporte. Ce a trăit pana acum a fost doar o fantezie și atât. Vreau sa vad cât de recenta e filmarea. și isi duce o mana spre ecranul telefonulii lui Raven ca să dea la detalii, dar ii tremura membrele cu totul și nu vede de la lacrimi. Cu doua zile înainte de tabăra asta. răspunde a doua fata, ca să o scutească de efort. Și ea se simte nașpa ca vine cu asemenea vesti. Chiar vreau sa fie o gluma proasta și atât.. zice și vocea ii tremura.
Dede- Admin
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100