Kanie Mansion
2 posters
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Unde e Cecilia? întreabă sperând că Raven știe mai multe detalii. Că de când s au separat nu mai știe nimic de ea
Nu am văzut-o. zice și ridica din umeri. Nici împrejur nu o simte. Ar trebui sa ne facem bagajul și sa o cautam după.
Dede- Admin
Aici îți dau dreptate. și nu comentează în plus că deja se duce să își pregătească bagajele. Anunțul lui Izaya a derutat multă lume încât se vorbește mai mult.
As sugera sa nu pierdeți timpul. Cine e prin peste o ora în tabără, va fi pedepsit mult mai dur. și face semn sa se împrăștie copiii. Raven merge la cabana și își face un rucsac mic, ca nu prea aveau voie cu multe.
Dede- Admin
Astfel mulțimea se împrăștie. Damian pleacă în camera lui să își facă provizii, arme, un cort și câteva haine scurte. Chestiile de bază.
La fel fac și Raven cu Celia. Problema e ca Cecilia nu e în cabana, lucrurile ei nu sunt strânse și fetele chiar nu știu ce sa facă, asa ca îl așteaptă pe Damian afara. Nu a venit. S-o fi pierdut pe undeva? Sau poate vine diseară?
Dede- Admin
Nu știu ce vrea să facă. O putem căuta..Celia, tu ii simți mirosul? o întreabă pe brunetă în special, că e sora ei și ii recunoaște mirosul de oriunde.
E către pădure. Dar acolo sunt prea multe mirosuri ca să îmi dau seama unde exact. răspunde cuminte fetita. Raven oftează. Acum s-a găsit sa se despartă de noi..
Dede- Admin
Of, ce fac sentimentele astea. și își dă ochii peste cap. Nu prea avem timp să o căutăm. Stăm în grup și ne caută ea. De prezența ei dispare definitiv o căutăm.
Celia se simte prost ca își lasă sora. Pai oricum o sa mergem pe munte sau prin pădure. Trebuie sa o simțim pe drum. zice Raven mai calma și ridica din umeri.
Dede- Admin
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100