Kanie Mansion
2 posters
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, vin și eu. sare imediat la acțiune iar, că se simțea vinovat ca le a lăsat în urmă
Și eu. Shirley ii privește pe rand. Nu vreau sa va solicit, dar faceți cum credeți. Băieții trebuie sa ajungă curând. spune neutru. Pentru ea tot aia e.
Dede- Admin
După câteva minute apar și băieții. Cu o mașină ce aveau la ei haine și mâncare. Toată lumea e ok? întreabă brunetul ce deschide ușa
Cecilia se uita scurt la Akame și își pune mâinile în san, timid. Însă Shirley ii ia pe amândoi și merge cu ei la mașină. Amândoi sunt bine. Damian trebuie sa ne conducă acum la ascunzătoarea aia. și ia niște haine pentru cei doi.
Dede- Admin
Damian își pune un tricou și pantaloni scurți și conduce. Ce este acolo? întreabă direct. Cred că este un laborator de teste
și îi dă răspunsul. Akame în schimb mai trage cu ochiul la Cecilia.
și îi dă răspunsul. Akame în schimb mai trage cu ochiul la Cecilia.
Cecilia ia niște pantaloni și un maiou pe ea, apoi se pregătesc de plecare. Pentru ca erau nevoie de doua mașini pentru întoarcere, iau și mașina ascunsa de Damian si Cecilia, cea cu care au ajuns pana aici. Deci într-o mașină conducea Izaya, cu Shirley și Damian ca să le zică unde e ascunzatoarea, și în cealaltă conducea Akame, cu Cecilia lângă el. Ei trebuiau sa meargă în spatele primei mașini. Cecilia era tăcută înăuntru. Știa ca are un plan, dar nu știa cum sa înceapă discuția cu el și nici nu era in cea mai buna stare emoțională pentru asta.
Dede- Admin
Fata trage aer lung in piept. Nu tocmai.. răspunde încet. Nu se uita la el, ci doar în fata, la drum. S-au întâmplat prea multe chestii nașpa azi.
Dede- Admin
Cecilia încearcă sa evite cel mai de căcat moment, adică cel in care a aflat ca e înșelată. Pai probele, urmărirea de vânători, răpirea... Celia a fost injectata cu ceva și era palida când am fugit noi. Îmi fac griji. și ofteaza lung.
Dede- Admin
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100