Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata se uită şi ea la Ragnar în reflexia din oglindă şi spune putin sfios. Mersi. Mai aveam una dar e mai de seară. apoi se întoarce cu faţa la el. Şi ţie îţi stă bine.
Dede- Admin
Mulțumesc. Hai să ne luăm micul dejun. Poate mai e cineva treaz. chicotește și o ia de mână. Damian era încă în somn, dar aude o voce care îl strigă. Trezirea! și se ridică în fund brusc. Inițial vede o siluetă care ii repetă numele, dar după dispare.
Raven simte mişcarea, că era şi ea aproape trezită şi se forţează să deschidă ochii. S-a întâmplat ceva? întreabă întinzându-se pisiceşte sub plapumă.
Dede- Admin
Am văzut o siluetă și o voce stranie în cap. zice rezumatul și se mai liniștește, după se întinde pe pat.
Ai coşmaruri? îl întreabă mai serios. Se gândea ca partea lui întunecată să nu cumva să îl afecteze acum şi când e ok.
Dede- Admin
Nu. A fost din senin. și cum era lângă geam, pune boxerii pe el și se așează la geam ca să fumeze.
Raven trage pătura peste pieptul ei şi se uită la Damian, puţin îngrijorată. Nu i-a trecut frica de întunericul lui, doar că s-a învăţat cu existenţa lui. La uşa lor bate Hope şi o deschide foarte puţin, încât să nu îi vadă. Hello, sunteţi trezi?
Dede- Admin
Da, doar ce ne-am trezit. S-a adunat toată lumea? și este mai relaxat acum că este treaz cu totul. Închide geamul și sta pe fotoliul de lângă Raven.
Încă nu am fost la băieţi. spune şi dacă le-a auzit vocea, deschide uşa şi dă să intre. Raven se ridică în fund cu pătura pe ea. Măi măi, ce rochiţă pe tine. îşi laudă sora imediat ce o vede. Hope roşeşte şi se întoarce cu privirea în altă parte. Mersi de cameră aseară, Ragnar.
Dede- Admin
Ragnar sta pe langa Hope. Ar fi trebuit sa imi dau seama ca a fost planul tau. si zambeste scurt. Cum era inca vreme buna afara, Damian se imbraca cu o pereche de blugi grii si un hanorac negru cu scutul de superman grii si niste adidasi sport negrii. Mai pe comoditate si sport asa. Voi cred ca stiti de odihna noastra. Voi v-ati relaxat seara trecuta? intreaba Damian intr-un mod mai sarlatan asa, ca nu a fost o intrebare ce are o legatura cu o actiune anume.
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100