Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 17 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Mar 14, 2021 12:33 pm

Și când o sa fie toți la un loc?! Ca pare ca nu ii prindem niciodată. zice Shirley revoltata. Cecilia deja se gândea sa plece de nebuna sa explodeze guvernul, ca băieții încă erau acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 15, 2021 9:44 pm

Damian, Ragnar si Kaneki sunt depasiti numeric si zboara printre blocuri ca sa traga de timp. Ma ocup eu. Sunt satul de povestea asta inutila. zice Black deja enervat si el pe Levi. Muritorul ala trebuie sa dispara.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 15, 2021 11:58 pm

Estelle era încă în sediu dar vrea sa iasă de acolo curând. Toate echipele de forță și răufăcători au fost anunțați. În timpul ala, Cecilia dispare brusc de lângă ceilalți adulți. Apare deasupra clădirii guvernului și cu o coasa gigantica de foc negru taie clădirea în bucăți. La naiba, Cecilia! zice Shirley. Una din loviturile coasei trece pe lângă Estelle și o arde în timp ce etajul se prăbușește. Fucking Levi! zice in timp ce era în cădere.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Mar 16, 2021 12:11 am

Well, acu stim de unde a mostenit Damian instinctul asta de razbunare. Levi priveste de la distanta si ii convine, personalul uman a fost evacuat de cand a disparut Levi astfel incat in cladire erau doar raufacatori si oamenii de paza plus alti neimportanti. Kaneki in timpul ala simte cum Estelle nu isi mai ascunde prezenta din cauza adrenalina si se duce imediat inapoi. Vede ce a facut Cecilia si cu viteza de ghoul ajunge la timp cat sa o prinda in aer si sa iasa de acolo. Nu stiu ce faci aici dar e periculos.
Intre timp Levi de la distanta trimit marionetele cu Raven si Bakugo sa se ocupe de Cecilia. Damian le vede in aer si cand observa ca sunt niste falsuri, se enerveaza si el. Argintiul zboara pana la nori si isi strange energia intr-o sfera. Bine Levi, ai castigat, nu mai suntem eroi. Dar daca nu iesi eu cu mama o sa facem orasul sa fie o tarana. striga tare in aer cat sa fie auzit. Akame e neutra. Doamne, Damian si Cecilia au inebunit! Iar Ragnar, ca un vampir cu capul pe umeri se teleporteaza in spatele lui Damian si il prinde de spate. Ce dracu faci? striga la el. Nu e bine ce faci! Treaba asta e intre noi si ei, cladirile si orasul nu au ce cauta in disputa asta! noroc ca e el cu capul pe umeri.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Mar 16, 2021 12:16 am

Cecilia avea un impuls sa taie capetele marionetelor alea dar nu știa dacă cei adevărați vor fi afectați asa ca nu o face. În schimb se lupta corp la corp cu ei ca să își verse furia. Și mai e și însărcinată. Dar marionetele sunt mai slabe ca ea acum ca ai antrenat-o asa ca eu zic sa o mai lăsăm puțin sa se descarce și după intervenim. Între timp Estelle se ține de Kaneki și nu zice nici o scuză încă. Și pentru voi e periculos. Levi nu mai e în preajmă. ii zice in timp ce ajung la loc sigur. La acțiune se uita și Serena într-o oglinda magica. Zic sa îl luam pe Ragnar de acolo. Vampirii sunt în neutralitate cu guvernul. Nu e treaba noastră ce se petrece acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Mar 16, 2021 10:25 am

Ma duc dupa ei cand se mai linistesc atunci. comenteaza Akame scurt. Kaneki in schimb nu pierde vremea si sta la loc sigur cu Estelle. O va intreba mai tarziu ce si cum. Initial as fi impotriva. Dar sunt de acord cu tine aici. Situatia s-a dus prea departe. raspunde si Jimin realist. Intre timp Damian se mai linisteste. Vede ca Cecilia se descurca singura asa ca o lasa sa se descarce. Uite ce a putut sa faca un singur om asupra unui grup asa de mare.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Mar 16, 2021 10:37 am

Estelle se pune în fund și se scutura de praf și pietricele. Nu zice nimic. Se gândea la o scuză. Cecilia în schimb lovește ambele marionete cap în cap și după le arunca în sus. Levi, arata-te, you piece of shit! striga tare după. Raven se uita la acțiune și simte dereglări în puterile ei care sunt în corpul ăla străin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Mar 16, 2021 12:59 pm

Reactiile nervoase lui Damian si Cecilia sunt un avantaj pentru Levi. Astfel datorita pagubelelor familia Kanie este catalogata drept grup terorist. Si cum eroii primesc ordine de la armata si stat, o sa aiba toate armele la dispozitie. E din ce in ce mai nasol. Nici cu influenta mea nu pot sa repar asta. Va trebui sa fugim in alta tara.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Mar 16, 2021 1:12 pm

Cum se da anunțul ala, Serena se teleporteaza lângă Ragnar. Noi plecam. Vampirii sunt într-o relație neutră cu guvernul. S-a văzut ca ai încercat sa îl oprești pe Damian, ceea ce e bine. Restul nu ne interesează. și ii pune o mana pe umăr băiatului și îl ia de acolo. Era si Celia la casa blonzilor și își îmbrățișează băiatul când îl vede iar acasă. Între timp, Cecilia era tot mai supărată. Clădirea era praf și ea tot nu era mulțumită. Ai fost un laș când ai renunțat la puteri și ești un laș acum când le ai, Levi! zice tare. Ok, e prea mult. Refuz sa renunț la casa de pe insulă. și ii face semn lui Akame sa meargă împreună să ii ia pe nebunii familiei de acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Mar 16, 2021 1:19 pm

Ragnar voia sa se implice in continuare, dar cand seniorii hotarasc ceva, nu are de ales decat sa faca ce vor ei. Intre timp, Akame si Shirley ii iau impreuna pe Damian si Cecilia. Kaneki primeste mesaj de la Izaya sa se intoarca acasa de urgenta. Deja ma cheama..La cum au evoluat lucrurile e nasol. si vede tarana facuta de Cecilia si Damian. Avand in vedere ca pe ei ii afecteaza direct, se intelege reactia nervoasa. Marionetele au fost distruse si intradevar, si persoanele originale o sa simta ceva dupa asta. Levi in schimb sta cu membrii mafiei si cei din guvern intr-un buncar ascuns. Nu mai e treaba mea. Eu am vrut sa se termine mai repede pentru planeta. Dar avand in vedere ca e conflictul vostru, nu mai ma amestec. zice si Black realist. Pe el il interesa doar ca planeta sa fie okey, dar avand in vedere ca e doar un conflict oameni versus oameni, nu vrea sa tina partea cuiva.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics