Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 19 of 100 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 19 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Mar 24, 2021 9:37 pm

Ăhm, încerc să devin independentă de părinți și na, oamenii corecți încep de jos. Plus că nu sunt înscrisă încă ca erou, ți-am mai zis. explică calm. Între timp simte că își poate mișca piciorul care era rănit pe bune.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 24, 2021 10:21 pm

Daca tu zici... incearca sa o inteleaga. Dar na, nu prea poate. Copii din neamul asta au norocul ca cei de dinainte au facut averi incat sa nu aiba nevoie de munca pt cateva generatii.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 24, 2021 11:07 pm

Well, eşti gata. Vezi cum te simţi. Dacă ai nevoie de ceva, te ajută Kaneki. îi spune scurt fetei şi în gând băiatului: Să îmi aminteşti să îţi dau mai mulţi bani de buzunar să o tratezi frumos pe fată. de fapt planul ei fiind să afle cine e cu adevărat Estelle, dar în acelaşi timp îşi învaţă şi băiatul o lecţie bună. După asta, iese din casă şi se întoarce la grupul de adulţi şi copii. Cecilia e pe o bancă cu Damian lângă ea. Nu vine nimeni să se plângă de ce am făcut, deci e ok. Familia e în siguranţă. Hai la casele noastre.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 24, 2021 11:16 pm

Armata si politistii sunt deja acolo dupa ce ai facut, Cecilia. zice Akame cu mintea la realitate. Si unde o sa stam? intreaba Damian ofticat. Akame isi aprinde o tigara. Vampirii nu ne mai ajuta...Cel mai probabil in alta tara. si la uita la Izaya si Shirley. Cred ca stiti si voi ce aveti de facut,da? Intre timp, Kaneki. Vrei sa mergem undeva? Ca locul asta nu e cel mai potrivit dupa cum vezi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 24, 2021 11:30 pm

Doar că Estelle vede pe geam că discută adulţii si vrea sa audă. Pare că vorbesc despre ceva important. Ar trebui să fii şi tu prezent. Hai să mergem acolo. Shirley îşi dă ochiii peste cap. Cum am zis, eu nu renunţ la insula asta. E dotată cu orice vrei, inclusiv aparatură de apărat. Dar ca să fim liniştiţi, propun să teleportăm insula pe o altă mare şi să stăm în ea până găsim cum îl învingem pe Levi. Aşa suntem toţi împreună.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 24, 2021 11:33 pm

De poti sa o muti inafara teritoriului statelor unite, okey. zice neutru, dar bucuros pe interior. Va trebui sa gasim alti aliati. Daca nu Jimin, macar pe cineva care nu este supus lui neaparat... si se gandeste lung. Poate ne ajuta Klaus cumva, ca are si el influenta lui. iar cum Kaneki e baiat bun, o ia pe Estelle cu el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 24, 2021 11:44 pm

Ne gândim la asta mai târziu. Înainte de plecare, trebuie să mergeţi la casele voastre şi să luaţi de acolo tot ce consideraţi necesar. Nu lăsaţi nici o poză sau informaţie personală în case, că sigur o să fie percheziţionate şi distruse de guvern când ne vor căuta. şi le face semn să plece toţi cât mai repede. Apoi ne întâlnim iar aici. Cecilia se ridică de pe bancă cu un oftat scurt şi se uită la Akame şi Damian. Să aduci şi animalele aici. îi zice lui Damian legat de casa pe care o are cu Raven. Shirley merge apoi la Kaneki: Tu trebuie să mergi la fostul apartament al lui Raven şi să iei tot ce e personal de acolo, acte, poze, cărţi de magie. Pe Estelle nu o deranjează lucrul ăsta, ba chiar se bagă şi ea în vorbă: Mergem împreună. Pot să fac o vrajă să dispară amprentele şi mirosul tuturor din casă. şi zâmbeşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 25, 2021 12:04 am

Damian nici nu comenteaza prea mult ca deja a plecat dupa animale si lucrurile importante ale lui si ale lui Raven. Bine, ne ducem acum. Mersi ca ma ajuti, Estelle. si dupa o zi incarcata ca asta, zambeste si brunetul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 25, 2021 12:08 am

Fata îl ia de mana pe brunet și merg la apartament. Chiar era curioasa de cum e Raven și dacă găsește ceva "juicy" al fostei lor relații. Iei ce a zis Shirley-san și după fac eu vraja. zice in timp ce se uita și analizează tot ce e în jurul ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 25, 2021 9:56 am

Kaneki nu sta sa se uite după jucării sexuale și cosplayuri. Ia cele mai importante chestii ce țin de puterile ei mai mult.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 100 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics