Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 18 of 100 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 18 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Mar 16, 2021 2:22 pm

Cred ca mi-am scrantit un picior. ii zice Estelle lui Kaneki. Cu ocazia asta poate se infiltreaza și ea la bruneți sa le afle planurile. Sigur e cineva cu proprietăți de vindecare în familia ta, nu? Shirley oftează când aude ce zice Black și îl lasă să se retragă, ca e evident ca au greșit ei și nu a ieșit cum își dorea. Ok, măcar am încercat. Însă Cecilia nu e mulțumită și sta tăcută lângă bruneți, gândindu-se la ce mai poate face.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Mar 16, 2021 10:58 pm

Se vede ca nu suntem in stare sa ne controlam toti emotiile. Cel mai bine ar fii sa vedem ce decizii vor lua asupra noastra. zice scurt. Da, cred ca am cum sa te ajut, si se uita la Estelle atent, nu banuia ce vrea sa faca. Levi in schimb ii viziteaza pe Raven si Bakugo. Ati fost utili amandoi. Bravo.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Mar 16, 2021 11:56 pm

Raven se incrunta și arunca cu o carte în el. Hai taci. zice sec și simplu. Pai atunci poți sa ma duci? îl întreabă Estelle pe Kaneki, sa nu mai stea numai sa se uite degeaba. Shirley își pune mâinile în sân și așteaptă sa se întoarcă și Kaneki ca să fie familia completa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 17, 2021 11:57 pm

Kaneki cum are lucruri de facut, o ia pe Estelle si o duce la el acasa. Intre timp Levi rade putin. Dar eu nu am facut nimic. chicoteste. Intr-un fel e adevarat, doar ia enervat pe toti si rezultatul e facut de ceilalti.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 24, 2021 10:30 am

Toată familia se regrupează deci pe insulă, ceea ce face foarte ușor sa fie semnalata prezenta lui Estelle care nu era de-a lor. Ăă, nu cred ca e momentul potrivit sa o cunoaștem pe fata.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 24, 2021 10:37 am

Avem probleme mai importante decat relatia ta, Kaneki. zice Izaya scurt. Kaneki in schimb se oftica.Nu se simte okey si am zis sa o verifice cineva. la care Damian neutru. Sunt medici pentru asta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 24, 2021 10:49 am

Wow, ce insensibili și rai sunt proprii tai parinti cu tine. Nu e de mirare ca ești singuratic. Decât cu familia asta pe care nu te poți baza, mai bine deloc. zice Estelle imediat și ridica o sprânceană. Asta o face pe Shirley sa se simtă prost și merge la ei doi sa ii ia și sa ii conducă în casa. Ok, hai sa vedem ce are prietena ta. zice pașnic și arunca pe drum o privire urata lui Izaya, ca el a fost cel mai dur.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 24, 2021 10:52 am

Izaya ramane neutru si ramane cu grupul restrans. Kaneki sta cu Shirley si se uita la ea cum o verifica pe Estelle. Era in cladirea aia unde a distrus-o Cecilia. Am luat-o de acolo pana sa pateasca ceva grav.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 24, 2021 7:54 pm

Shirley ridica o sprânceană când aude și întreabă direct: Și ce făceai tu, o fata cu superputeri, în clădirea în care sunt răufăcători și membrii din guvern? Doar ca Estelle venise deja cu o scuza in cap: Sunt angajata ca femeie de serviciu. Când ai nevoie de bani și guvernul vine cu o oferta buna, nu te gândești de doua ori. Bruneta nu o crede, dar nici nu o contrazice. Când a fost distrusa clădirea, m-am lovit la picior. E cineva cu magie de vindecare aici? Draga mea, eu sunt bună la orice. spune încrezător și începe sa o vindece lent.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 24, 2021 9:19 pm

Asa de rau stai financiar de faci asta? Subventia de erou e destul de mare totusi. pune Kaneki o intrebare rationala.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 100 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics