Kanie Mansion
2 posters
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata se întoarce cu fața la el. Cred ca trebuia sa îmi spui din prima ca Raven e însărcinată. Nu e ok deloc ce facem acum cât ea e rapida și cu un copil.
Dede- Admin
Damian isi aprinde un trabuc. Acum ma intelegi cand am zis ca ce am cerut e foarte egoist. si se pune pe fotoliu. Decizia e a ta.
Ea oftează și își ia geanta cu haine și o desface. Ți-am zis ca vreau sa ma revanșez și chiar mi se pare ca ai nevoie de mine, asa ca o sa rămân. zice simplu ca să termine subiectul.
Dede- Admin
Akame ii lasa pe cei doi sa discute si sa se aseze, momentan. Lolo nu cred ca a venit cu Damian pentru bani. vorbeste cu Cecilia care ii urmareste de la distanta.
Nici nu contează. Damian oricum o sa ii facă toate poftele. și ridica din umeri. Iar după cum ai observat, nu știa dinainte ca Raven e însărcinată.
Dede- Admin
La care Akame foarte serios. Personal nu ma deranjeaza ca sta de vorba cu Lolo sau ca face sex. In schimb, daca neglijeaza antrenamentele, misiunile si pierde mult timp cu Lolo da, asta m-ar deranja. si e mult mai rece acum. Inca e devreme. Dar peste o ora il chem la antrenament pe el si Kaneki
Tot nu e moral..zice la sfârșit, dar pana la urma aia e situația și nu o poate schimba.
Dede- Admin
E destul de matur incat stie pentru el ce e bine si ce nu. Se distreaza acum, dar va trebui sa dea singur explicatii. zice simplu. Damian in schimb despacheteaza cu Lolo lucrurile ei intr-o camera libera din casa.
Mda. Sa il vad atunci fata in față cu Raven. și încheie subiectul. Lolo alege o camera speciala pentru videochat, cu lumina buna, unde despacheteaza și montează acum toată aparatura.
Dede- Admin
E 11 din cate vad. Ma duc dupa adulti ca o sa incep antrenamentul cu Kaneki curand. De ai nevoie de mine ma gasesti aproape. Intre timp, Akame are cateva idei pentru mai tarziu. E cu Shirley. As putea sa fiu troll si sa ii dau alarma falsa lui Damian cand e in preludiu cu Lolo.
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100