Kanie Mansion
2 posters
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata rasufla și se uita la el. Ar fi un băiat.. Dar e din familia lui Izaya și Shirley. Ce faci când ești de partea răului dar ai vrea sa câștige și binele? Dacă afla ca îl ajut pe Levi, toți de acolo o sa se supere pe mine.
Dede- Admin
O asculta și se uită la ea. Nu îți interzic să îți placă de cineva. Dar va trebui să iei o decizie totuși. Nu poți să stai la mijloc mereu să știi.
Dacă ma retrag de la răufăcători, o sa bata la ochi. Și o sa fie și mai plictisitor fără ei. Îmi place sa știu ce se întâmplă în ambele părți. Poate ar trebui numai sa nu ma bag la bătăi și certuri și sa fiu undercover. Asa, indiferent de cine câștigă, eu sunt bine. și ridica din umeri. Acum ca se gândește mai bine, parca l-a ajutat destul pe Levi și ar trebui sa fie mai mult de partea binelui.
Dede- Admin
Lelouch ridica din umeri, pe el nu il interesa prea mult. Doar ca ii s-a parut interesant conceptul lui Levi si ia dat o sansa. Ai grija totusi sa nu te lasi prinsa, indiferent de ce parte alegi.
Nu îți face griji, papa. spune și zâmbește. Lasă privirea in jos și se gândește scurt la Kaneki, apoi își revine. Seara asta o sa ies în oraș cu niște prietene de la liceu. Merg sa ma pregătesc. și se ridica. I-ar prinde bine sa se destreseze.
Dede- Admin
Ai nevoie de bani? Iti trimit pe card daca e. spune Lelouch ca un tata grijuliu ce e.
Mai am dar nu strica niciodată mai mult. și dacă tot sunt asa drăguți, merge sa îl pupe pe obraz. Ești cel mai tare tată.
Dede- Admin
Ii zambeste si ii face cu mana. Intre timp intra pe telefon si ii trimite banii prin Revolut ca e instant. Parinte modern ce sa mai.
Estelle pleacă din încăpere și da de mama ei pe hol. Pari vesela. ii zice zâmbind și ea. Da, ca ma duc sa beau cu fetele. și chicoteste. Însă CC face pe grijuliu puțin, ca Estelle a avut o adolescență destrabalata și știe cum e. Ah... Sa ai grija la băieți. însă fetita da dintr-o mana. M-am lăsat de băieți necunoscuți, mai ales cei din cluburi sau baruri.
Dede- Admin
Intre timp Damian cu Kaneki stau cu Akame si se antreneaza din greu ca sa coopereze in lupte. Totusi lui Kaneki ia pierit cheful. M-am plictisit, vreau in oras. ii zice lui Shirley direct, ca tot e baiatul mamei.
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100