Kanie Mansion
2 posters
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, da, hai! și e și mai entuziasmata. Cecilia ridica din umeri și devine neutră.
Dede- Admin
Akame se duce la ei. Am uitat sa iau mancare pentru animalute. Puteti sa va duceti va rog in casa alaturata sa luati niste pungi de mancare si pentru ele? ii intreaba pasnic. Ragnar se uita la Akame. Sigur, nu face nimic.
Hope se șterge la gura cu un șervețel și se ridica repede. Sigur. Îmi pare rău de ele sa se uite numa și sa aștepte. și pleacă deci spre cealaltă casa după mâncare.
Dede- Admin
În timpul mersului către casa alăturată nu își zic prea mult. Dar când ajung acolo și sunt ei singuri pe Ragnar il ia cu căldurile. Doar mie îmi e cald aici ? și se uită la Hope.
Fata nu simte nimic neobișnuit și nici nu se prinde de ce face el, asa ca ii răspunde normal: Oh, nu știu, mir îmi e bine. Vampirii oricum sunt mai sensibili la soare în general, nu? și se uita și ea la el.
Dede- Admin
Ragnar fiind un băiat mai finuț, nu o pipăie , dar stă mai aproape de ea. Nu e de la soare... și încearcă să evite contactul vizual, dar mai ales să o privească la piept. Mă refer că suntem numai noi doi într-o încăpere goală și nu am mai fost așa de ceva vreme.
Ah da, cu asta ai dreptate. și acum ca își amintește și ea, se prinde unde bătea ei apropo și se rușinează. Lasă capul în jos și merge înainte sa găsească mâncarea.
Dede- Admin
Mai bine că s-a distanțat ea. Ragnar trage aer în piept și își dă palme ușoare peste obraji ca să își revină. Brunetul se duce în bucătărie și verifică dulapurile de sus ,dar fără să aibă contact cu ea.
Acolo e și Hope, ca I se pare logic sa fie mâncarea în bucătărie, chiar dacă e cea de animale. Dacă el verifica sus, ea alege dulapurile de jos. Se apleacă capra și se uita în dulapuri, dând cu o mana pe lângă celelalte produse de acolo. Oare chiar nu sunt aici? întreabă încă aplecata, cu fundul ușor orientat spre Ragnar.
Dede- Admin
Când o aude se întoarce și când o vede așa îi se scoală și ii vine să sară pe ea, dar se abține. Mă nenorocește fata asta. își zice , dar se uită fix la ea. Pe sus nu e nimic.
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100