Kanie Mansion
2 posters
Page 74 of 100 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ce dracu fac? ii zice rațiunea ce îl face să o pupe pe obraz, dar și așa ei doi văd acuma multiple versiuni ale lor cu ei mici ce se pupau pe obraz. Se depărtează de ea, rosu rău la față , dar o privește in ochi. Cam trebuie să mă duc. Îmi doresc să te revăd din nou, Cecilia, îmi vei lipsi. zise pe baza emoțiilor lor din momentul de față. Inclusiv tonul cu care vorbește acum cu ea e schimbat. Akame e curioasă ce s-a întâmplat de sora ei a devenit foarte posesiva cu Damian. Ca rareori ea e ce dă un sărut așa din prima cu alții, doar o știe.
Bruneta se muşcă de buză şi îl priveşte cu nişte ochii inocenţi. Din păcate trebuie să îi dea drumul din strânsoare şi tot ce reuşeşte să spună este: Să te întorci curând. În sinea ei trăia multe emoţii simultan şi inima îi bătea foarte rapid, dar încerca să nu se dea de gol că vrea să sară pe Damian şi să-l sărute. Câte vieţi frumoase am trăit...
Dede- Admin
Nu știu când. Dar voi vrea să te văd după exil…. își zice sentimentele pe moment. Argintiul într-un final pleacă dar încă se gândește la bruneta Cumva puterile mele au luat-o razna? și ia niște apă. Akame se duce la sora ei Ce ai pățit? Ești roșie toată. și pune mâna pe fruntea ei , era foarte fierbinte
Cecilia îşi ia şi ea sora în braţe ca să se mai relaxeze puţin. Avea dreptate Kaneki, am fost suflete pereche şi simt o atracţie foarte puternică către el. zice în timp ce inima încă îi bătea foarte rapid. Chiar vreau să aflu mai multe. apoi rupe îmbrăţişarea. Dar Kaneki zicea că dacă fac asta, o să ne răzbunăm pe el că îl dereglăm mintal. şi cumva acum duce o bătălie înauntrul ei între bine şi rău, deşi nu ştie cât de rău poate fi.
Hope era la masă cu Raven şi copilul şi vede când pleacă Damian. Hei, păi şi noi?! Movalia însă oftează, că ea ştie adevărul despre Cecilia şi nu vrea să îl preseze. Dar Hope fuge după el afară. Damian-nii-san, o să îmi lipseşti. şi îl ia în braţe. Sper totuşi ca data viitoare când mai vii, să nu mai aduci un bebe nou. şi râde de el. A înţeles povestea, dar încerca să îl înveselească puţin.
Hope era la masă cu Raven şi copilul şi vede când pleacă Damian. Hei, păi şi noi?! Movalia însă oftează, că ea ştie adevărul despre Cecilia şi nu vrea să îl preseze. Dar Hope fuge după el afară. Damian-nii-san, o să îmi lipseşti. şi îl ia în braţe. Sper totuşi ca data viitoare când mai vii, să nu mai aduci un bebe nou. şi râde de el. A înţeles povestea, dar încerca să îl înveselească puţin.
Dede- Admin
Damian se uită la Hope, încă era Hope pe care o știe, semn că a trăit doar un val de emoții pe moment. Cât timp sunt in exil sper că nu e nevoie să revin. și ii zâmbește pașnic.
Akame in schimb nu uită. O să îi treacă. și ridica din umeri. Totuși ca să nu fie fată rea, ii zice Am simțit că vrei să sari pe el și să îl săruți. Ce ai văzut de te-a luat așa brusc?
Akame in schimb nu uită. O să îi treacă. și ridica din umeri. Totuși ca să nu fie fată rea, ii zice Am simțit că vrei să sari pe el și să îl săruți. Ce ai văzut de te-a luat așa brusc?
Iar ca să nu îl ţină prea mult, Hope îl cheamă pe Ragnar şi fac o poză cu el, ca amintire, apoi îl lasă să plece. Să ai grijă. Abia aştept să ne revedem. zice amabil.
Am văzut toate variantele noastre din trecut şi prezent în universurile în care sunt împreună. îi răspunde adevărul şi parcă o trece iar un fior când îşi aminteşte. Am simţit emoţiile tuturor în acelaşi timp, normal că voiam să sar pe el. şi îşi pune mâinile pe faţă, ruşinată. Acum înţelege şi ea de ce Raven nu s-a putut abţine cu Damian.
Am văzut toate variantele noastre din trecut şi prezent în universurile în care sunt împreună. îi răspunde adevărul şi parcă o trece iar un fior când îşi aminteşte. Am simţit emoţiile tuturor în acelaşi timp, normal că voiam să sar pe el. şi îşi pune mâinile pe faţă, ruşinată. Acum înţelege şi ea de ce Raven nu s-a putut abţine cu Damian.
Dede- Admin
La ce reacție a avut și el, nu cred că a fost intenționat totuși. și oftează lung. E ea răzbunătoare dar e corecta. De vrei să simți tu viețile tale cu el, te susțin. Măcar așa afli povestea reală dintre tine și el. Și își mângâie sora de spate.
Cecilia zâmbeşte şi rupe îmbrăţişarea. Mersi, apreciez că mă susţii. apoi o sărută pe buze scurt, că încă erau un cuplu. Oricum e în exil. Nu ştim când revine. zice cam împăcată cu situaţia şi vrea să treacă peste, aşa că ia un pahar de vin să bea. Petrecerea era aproape gata iar Raven cam voia să plece mai devreme cu Kasen, la ceilalţi doi copii care stăteau cu clona lui Damian. Eu mă duc. Felicitări încă o dată şi casă de piatră. le urează mirilor şi îi îmbrăţişează pe amândoi, apoi pleacă cu Kasen în maşină.
Dede- Admin
Damian este in spațiu , zbura spre Estelle. Procesa tot ce se petrecerea. Cred că puterile mele sunt legate de emoții acum. Am înțeles cu Raven ce am pățit, dar de ce îmi lipsește Cecilia așa de mult? își spune trist pe drum Am o vagă senzație că eu și ea am mai fost împreuna , cumva…. Voi afla. și da, pe drum era in aceleași haine ca și dinainte de a pleca, sa nu miroasă a parfum de femeie totuși. Kaneki se uita la toți neutru Știu ca in universul asta, intenția ta Damian a fost ca Cecilia sa stea departe de tine și să te ocupi de Raven sa sfârșească cu mine. și bea din vin Ti-a părut prea rău ca să le vezi pe una din ele moarte așa că ai ales să nu o cunosti pe prima și sa o pierzi pe a doua. O să mă distrez când te voi vedea neputincios.
Când Raven ajunge acasă, clona lui Damian dispare şi vede cum copiii dormeau liniştiţi. Se uită la ei şi oftează lung. O să fie greu cu trei singură.. spune în şoaptă şi uite că cea mai bună idee care îi vine este să aducă pătuţurile tuturor în dormitorul ei, ca să îi simtă dacă se întâmplă ceva. Se descalţă şi se schimbă într-o rochie de satin de pijama, apoi se pune în pat încă cu gândul la Damian şi la ce a trăit doi ani numai cu el. Sper să mai am ocazia să facem asta. şi apoi adoarme.
Petrecerea se sfârşeşte şi lumea se pregăteşte să meargă fiecare la casa ei. Shirley parcă simte că Kaneki a stat prea singuratic seara asta şi la plecare merge la el. Nu te-ai prea distrat. Eşti ok?
Petrecerea se sfârşeşte şi lumea se pregăteşte să meargă fiecare la casa ei. Shirley parcă simte că Kaneki a stat prea singuratic seara asta şi la plecare merge la el. Nu te-ai prea distrat. Eşti ok?
Dede- Admin
Page 74 of 100 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100