Kanie Mansion
2 posters
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Prima oară se sperie când o îmbrăţişează, dar după simte că el chiar îi vorbeşte serios, nu o păcăleşte, şi atunci îl îmbrăţişează şi ea înapoi, mai mult ca să îl aducă de partea ei. Da, Serena manipula chiar din prima viaţă. Dacă trebuie să stau cu ei câteva zile, trebuie să fac tot ce pot ca să supravieţuiesc. îşi spune în gând. Între timp, Vishnu găseşte nişte haine de schimb pentru băieţi, care chiar erau frumoase, nişte pelerine şiiiii BANI.
Dede- Admin
Ce imi e Estelle și Damian, ce îmi e Jimin și Serena. Doi gemeni și două malefice ce se vor doamne în societate. Se potrivește să știi. Meanwhile, Shiva tine cu dinții de o punga cu bani ce o luase și Vishuu. Trage de punga Eu i-am bătut, is ai mei! zise cu tupeu. Iubire iubire până la bani.
Vishnu totuşi, cum nu era o doamnă, trage şi ea de pungă, dar când vede că Shiva trage mai tare, îi dă drumul şi de la viteză, punga îl loveşte în nas. Începe să râdă de el şi se lasă pe spate. Na, că tot i-ai vrut. În cealaltă căruţă, Serena rupe îmbrăţişarea, puţin sfios. Mersi. Mă bazez pe tine.
Dede- Admin
Banii mei, banii mei. zise așa fericit. Dar se calmează repede Hai la blonzi. Asta dacă nu se fut deja. zise scurt. Blondul în schimb era calm, ca trebuia cineva dracu din trioul asta sa fie normal la cap, Cred că s-au calmat, amândoi. Nu se mai aude nimic..
Nah. Serena e ca speriată de bombe. Se vede că nu prea iese din casă. spune Vishnu care a citit-o imediat pe fată. Asta e, dacă aşa a fost crescută.. Blonda îi aşteaptă şi ea. Hei, uite câte am găsit. şi le arată hainele, pelerinele, banii. Hai să mergem în următorul sat să vedem cum putem vinde căruţele astea. O conduc eu pe aia din spate. Blonda se uită la haine şi brusc se aude cum îi ghiorţăie maţele. Oh, pisicuţa nu a primit lapte azi? râde puţin de ea.
Dede- Admin
Am eu destul lapte chiar aici. zise malefic cu mâna între picioare. Jimin se enervează maxim Ba coaie ai traumatizato. Nu iti bate joc de ea. zise nervos. Mai că se bat gemenii din cauza fetelor. Ca da, Shiva e un drăguț, dar doar cu Vishuu și Jimin. Cu restul e o bruta până e măcar o prietenie
Vishnu îi dă un pumn în piept ca să tacă. Următorul pumn e între picioare. îl avertizează pe Shiva. Râd ei de Serena, dar totuşi e o fată neajutorată cum a fost şi ea chiar cu o zi înainte. Blonda însă se dă mai în spate şi se ţine de burtă. Scuze... spune încet. Se simţea total pe dinafară în grupul ăsta. Dar fata oftează şi se apropie de ea. Mergem în satul următor, mâncăm ceva, că nici noi nu am mâncat, şi după rezolvăm cu căruţa. Îl iau eu pe Shiva cu mine, ca să nu mai zică prostii. Blonda dă din cap şi tace. În mod normal era mai tupeistă, dar personalitatea lui Shiva o intimidează.
Dede- Admin
Ok. Vishuu e cu mine și Jimin e cu Serena. Win win la amândoi. gândește malefic. Helău, doar Damian e manipulator? E și Shiva! Dar nu atât de grav ca Damian. În realitate se potolește și merge cu Vishuu. Jimin în schimb oftează lung. Data viitoare il bat rău. că de, procesul de reeducare a început de la începutul timpului și tot e greșit frasu. Vrei să dormi?
Când vede că nu mai e Shiva, e şi ea mai liniştită. Nu. Sunt ok. şi se apropie de el cât timp conduce căruţa. Se mai uita din când în când împrejur, să nu fie cumva atacaţi. În spate, la Shiva şi Vishnu, nu voia să se uite. Apropo, eu nu vă ştiu numele.
Dede- Admin
Meanwhile, povestea se întrerupe că Jimin ia dat o palmă de a auzit si Estelle, Hope și Ragnar. Damian ii rosu Pentru ce a fost asta? tipa la el, cam ca Shiva E pentru că ai fost de căcat cu Serena.
Mi-am amintit de ce am vrut să fii ca mine ca om. Dar si asa tot esti de căcat. Iti voi mai da palme sa stii. și pune palma pe el și adoarme iar.
Revenind , Jimin când o vede așa oftează lung. Eu sunt Jimin, ei sunt Vishuu si Shiva. Mie imi pare bine. De ei nu stiu.
Mi-am amintit de ce am vrut să fii ca mine ca om. Dar si asa tot esti de căcat. Iti voi mai da palme sa stii. și pune palma pe el și adoarme iar.
Revenind , Jimin când o vede așa oftează lung. Eu sunt Jimin, ei sunt Vishuu si Shiva. Mie imi pare bine. De ei nu stiu.
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100