Kanie Mansion
2 posters
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Jimin o punea capra si trăgea de păr. Se vedea că avea chef. Mnoh. Sper să nu se ataseze si de asta prea mult totusi.
Păi trebuie să avem grijă să îi ţinem la distanţă şi să se vadă rar. Oricum, după seara asta trebuie să ne continuăm misiunea pentru recompensă. Deci o să fie ocupat. îi răspunde simplu şi bea nişte vin.
Dede- Admin
Ma rog. răspunde simplu și ridică din umeri. După un timp se întorc Jimin cu Sophia, îmbrăcați. Aveau aura aia ca dupa un sex sălbatic, satisfăcuți amândoi.
Blonda încă îşi aranja părul şi când ajung jos, îi spune lui Jimin: Eu încă mai am de muncit aşa că mă duc să văd de clienţi. şi îşi pune şorţul de ospătăriţă şi pleacă la ceilalţi ospătari. Vishnu vrea să-l tachineze pe Jimin când ajunge la masă aşa că spune: Ai dispărut aşa de repede că săraca Serena a rămas singură şi confuză. spune arătând spre pisica din poala ei.
Dede- Admin
Uite cum revine la normal. Da-mi-o pe Serena imediat. zise scurt și uracios. Shiva își dă un facepalm imens.
Ce repede si-a revenit. Ma asteptam sa nu il mai intereseze de pisica. Spune surprinsa si ii da pisica inapoi repede, ca sa nu existe certuri. Oricum ar fi fost naspa sa nu ii mai placa de pisica si sa trebuiască sa scape cumva de ea. Ne-am gandit ca ti se face foame dupa sex asa ca ti-am mai comandat o portie.
Dede- Admin
Bun. și mângâie pisica. Cat mai stam pe aici? Stiti ca avem treaba nu? întreba neutru și mângâie pisica
Eu zic să reîncepem de mâine dimineaţă. răspunde ridicând din umeri. Să vedem ce mai aflăm de la oameni mâine. şi apoi oftează, că urma sa fie un proces mai lung şi posibil plictisitor.
Dede- Admin
Hai să ne întoarcem si să ne odihnim. zise simplu. Nu că au altceva de făcut. Ok.Hai să mergem.
Şi aşa trupa iese din tavernă şi ajung înapoi la căruţa lor. Următoarele zile le petrec câştigând încrederea oamenilor ca să avanseze tot mai mult. Îşi făcuseră nişte cunoştinţe, ştiau cum merge treaba şi începuseră să mai cunoască din lideri. Doar că ''creierele operaţiunii'' tot nu se iviseră. Acum erau la o vorbă toţi trei în căruţă (şi pisica). În ritmul ăsta pierdem foarte mult timp şi nu ajungem niciodată la liderii adevăraţi... se plânge întinsă în pat.
Dede- Admin
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100