Kanie Mansion
2 posters
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Pentru bani sunt. și chicoteste relaxat. Ai nevoie de acțiune in viața ta? Ca îți pot da dacă vrei . zise cu mai mult tupeu și se uita in ochii ei. Shiva era satisfăcut. Ia reușit destul de repede.
Ah, voiam să mă asigur doar că nu mă omori dacă spun ceva greşit. răspunde relaxată, dar şi atentă, că nu îi ştia deloc pe oamenii ăştia trei şi au o sumă mare de bani nejustificaţi. N-ar strica nişte distracţie, totuşi.
Dede- Admin
Ai experiența ? Ca sa știu dacă te iau ușor sau nu. zise așa, relaxat cât și normal. După pune o mâna pe piciorul ei pe sub masa.
Blonda îşi continuă rolul totuşi: Am experienţă. spune simplu. Acum la început cam trebuie să-l lase pe el să se descarce, aşa că nu îi pune vreo limită. Vrei acum? Eu am o cameră la etaj.
Dede- Admin
Hai acum. spune și o ia de mâna, dar o lasă pe ea sa conducă. Ca ea știe camera totuși.
Blonda aruncă o privire la Vishnu şi Shiva, apoi pleacă cu Jimin la etaj într-o cameră şi aprinde lumina. Vishnu era relaxată şi ia pisica în braţe să o mângâie. În sfârşit nu mai e posesiv cu pisica. şi chicoteşte.
Dede- Admin
Jimin ca ultimul animal o sărută lung și o lipește de perete. Shiva mângâie și el pisica. Ce frumos toarce~~
Cât stăteau Vishnu cu Shiva alături de pisică la mâncat şi băut, începe şi o muzică şi dans în tavernă. Blonda aceea îi răspunde la săruturi lui Jimin. Acum ce urma să se întâmple va fi acoperit de muzică, ceea ce e mai bine.
Dede- Admin
Blondul o dezbracă de haine și o trântește pe pat. O sărută apăsat și o și zgarie puțin de coapse. Shiva era liniștit Sper că nu e atat de baut cat să rupă patul cu ea. 3 secunde mai târziu se aude din tavan cum bate ceva. Ce animal e in pat doamneee.
Patul scârţâia şi fata gemea tare, doar că nu se auzea asta de la muzică. Din fericire, nu o durea şi îl lasă pe băiat să se descarce pe ea. Ba chiar îi place. Păi e pe sec de jumătate de an. Nu mă miră. spune şi fata logic.
Dede- Admin
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100