Kanie Mansion
2 posters
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ăăă. Nu pot să iau una, că nu sunt un zeu, daaaar. și Shiva se duce să sperie vacile făcând ca animalul. Jimin rade la maxim de el.
Vishnu isi da in facepalm. Shiva, aveam nevoie de vacile alea macar sa le mulgem noi pentru lapte! Striga la el ca sa se opreasca. Acum trebuie sa mergem in piata sa furam o sticla. De la agitație, pisica se sperie si se baga in haina lui Jimin, la piept. Era foarte cald acolo si nu voia sa fuga.
Dede- Admin
Meh. și se strâmba și vine înapoi la Vishuu. Nu te speria Serena de animalul asta. zise cu blândețe și o mângâie.
Imi dai efectiv un deja-vu cu atitudinea asta. Ii spune si rade de situatie. Dar ma bucur ca ti-a ridicat moralul. Ca na, pana la urma asta era important. Pana la urma merge ea sa ia o sticla mare de lapte si dupa se intorc la căruță ca sa manance cu totii. Vishnu face un foc si pune niste lapte intr-un bol deasupra ca sa se mai încălzească, in timp ce pregatea mancarea. Ia zi, Jimin, cand se face mai mare si e in calduri, ce vei face? Il intreaba siret.
Dede- Admin
Aaaa. Bat motanii! Eu sunt un leu, așa că trebuie să respecte felina mai mare. zise mai dur. Shiva își dă un facepalm Omul nostru nu e normal la cap.
Fata ia bolul cu lapte de pe foc si il pune pe jos, iar pisica sare imediat la el, ca o infometata ce e. Deja imi imaginez cum moare pisica asta peste 10-15 ani si iar intra Jimin in depresie. Asta daca nu e calcata de vreo caruta intre timp... ii spune in soapta lui Shiva.
Dede- Admin
Sa fii pisica unui zeu obsedat de o fată. Are o responsabilitate mare animalul asta. și oftează lung Ne uitam dupa ea, n-am chef sa vad ce poate face un zeu nebun din dragoste. meanwhile Damian străduță.
Pai am vazut deja. A distrus o moşie intreaga. Si ofteaza. Pisica torcea in timp ce bea laptele cald si se facuse toata alba pe bot si stropise pe jos prin jurul bolului de la ce flamand fusese. Intre timp e gata si mancarea lor, niste carne cu legume.
Dede- Admin
Jimin șterse cu o cârpă pisica de botic după o ia cu el. Sunt toți trei la masă cu pisica la umerul lui. Stii ca o poti lasa jos, nu? zise simplu Never. Stau lipit de ea , ca Serena. zise clar afecțiunea lui psihică
Eventual o sa vrea sa se miste si sa exploreze si ea, sa stii. Ii spune logic, ca sa fie si el mai realist. Orice animal are nevoie de miscare si stimulare psihica.
Dede- Admin
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100