Kanie Mansion
2 posters
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shiva se gândise la treaba asta. E o chestie complicata. Hmmm. și se gândea lung. Nu e mai simplu dacă am face știi tu. Un sabotaj? Cum adică? Eee. Pai nu apar liderii când e o cearta urata dinasta între toți membrii mai importanți ca sa se potolească? Facem scandal helau. Băgăm râca in ei ca sa se certe. și chicoteste in timp ce mângâie pisica.
Vishnu analizează ideea şi după dă aprobativ din cap. Putem chiar să falsificăm nişte scrisori între ei care să fie ofensative. şi ia un carnet şi o pană de scris (că pe atunci nu era pix) şi începe să scrie nişte scrisori de genul ''subalternul dezvăluie ce chestii a spus şeful lui despre ceilalţi lideri'. Şi face vreo 5, pentru fiecare lider pe care l-au întâlnit până acum. Cu cât mai multe scrisori, cu atât mai mari şansele să se certe. spune malefic, la final.
Dede- Admin
Certurile între șefi sunt juicy. Îmi place sa ii văd cum se cearta. și chicoteste Sa nu mai zic ca sunt și femei lider pe acolo. De crede lumea ca una din ele se culca cu mulți ca sa aibă poziție mai mare, celelalte gagici vor face ca dracu. Știi ca îmi plac certurile între gagici. și iese partea aia rea din el. Shiva oftează Pe mine sa ma chemați când e rost de bătaie. Nu bârfa.
Ah, bună idee. O să precizez şi că unele femei aveau relaţii intime cu alţi lideri, pe beneficii. spune în continuare malefic şi adaugă în scrisori, apoi le sigilează pe toate. Acum avem nevoie doar să le trimitem fără să pară dubios.
Dede- Admin
Am putea folosii pisica. Pot sa ii dau comanda cu puterile mele de zeu. și uite cât de utila a devenit pisica lui Jimin. Fiind micuța și agila, se poate strecura printre oameni și sa le pună scrisorile.In sfârșit e utila.
Perfect. şi pune toate scrisorile într-o punguţă ca să le care cumva pisica. Apoi îl lasă pe Jimin să se ocupe de restul şi se pune lângă Shiva. O să-ţi vină şi ţie rândul. La bătaie. şi chicoteşte.
Dede- Admin
Jimin pune mâna pe pisica și cu puterile de zeu ii comanda sa ducă scrisorile pe ascuns. Shiva era puțin urâcios. Stau o grămada. Dar hai sa trimitem pisica.
Iar pisica, fiind o creatură normală şi cu un creieraş micuţ, pleacă cu punga să îşi îndeplinească misiunea. Vishnu oftează. Păi atunci cred că trebuie să aşteptăm până diseară la o întrunire cu liderii. E cel mai bun moment să se răzbune pe ce au văzut în scrisori.
Dede- Admin
O sa imi placa. Mereu am un zâmbet diabolic când provoc un scandal din cauza bârfelor. și chicoteste. Sunteți amândoi ultimii groaznici. Dar ok. și uite de-aia o sa se aleagă mai târziu Damian. Ca e fix ca Jimin, dar mult mai rău. Și de-aia se va înțelege și Vishuu bine cu el. Ca se înțelege bine cu Jimin. Shiva face el pe nebunul la bătaie , dar era al mai normal din astia patru.
Vishnu e şi ea malefică, dar nu nebună pe faţă. Totuşi, îl mângâie pe Shiva şi uite aşa îşi omoară ei timpul până seara când erau mai mulţi lideri cu echipele lor chemaţi într-un cort mare pentru a discuta viitoarele mişcări în război. Însă nici nu începe bine subiectul, că una dintre tipele lider merge la unul şi îi dă un pumn în faţă. Tu mă înşelai când eu eram ocupată să mă infiltrez între soldaţii regelui?!
Dede- Admin
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100