Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 75 of 100 Previous  1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 87 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 75 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Feb 27, 2023 9:38 pm

Noi doi o lăsăm mai piano. Cecilia crede că vreau să mă dau la tine de face pe posesiva cu mine. Mi se pare chiar drăguț. Mă face să mă simt apreciată. ii zice lui Estelle in gand. Hai mersi că te gândești la mine. Sunt mai bine acum. Mă întorc in sufragerie. și pleacă spre canapea. O ia prin surprindere pe Cecilia și o trage peste ea in brațe. Nu plec mă nicăieri. ii șoptește la ureche și o mângâie afectuos pe spate.

In război totul e permis și niciodată nu câștigă nimeni, Raven. ii zice Kaneki. Pe cât de bun la suflet e el, e conștient de ce se petrecere. Are și el experiența de viața acum.

Atunci hai la treabă. Damian, Serena și Jimin contează pe noi. zise cu încredere Ragnar in șoaptă și citește harta, ca ei sunt sabotorii.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Feb 27, 2023 10:33 pm

Cecilia e surprinsă dar imediat i se ridică moralul şi o sărută pe buze. Dacă ai gânduri cu Estelle, vreau să ştiu dinainte. îi spune apoi. Deşi e posesivă, vrea să îi dea libertate dar să ştie şi ea ce şi cum. Estelle vede momentul dar le lasă în pace, că nu voia să se dea la Akame, aşa că merge la copii.

Serena şi Damian se opresc deocamdată din avansare. Hai să distrugem tot ce mai e în stânga şi dreapta până la graniţe. O să trebuiască să se simtă constrânşi odată şi odată şi să ni-l dea pe Jimin. zice indiferent şi cu inima rece. Raven nu mai comentează deocamdată, deşi simte nevoia să se implice. Iar Hope se uită pe hartă cu Ragnar. Pune degetul pe o cameră. Acolo şi la camerele de după, nu avem access. Deci e cam logic ca acolo să fie şefii. Trebuie să ne infiltrăm.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Feb 27, 2023 10:44 pm

Momentan doar vorbim ca niște prietene. Ma atrage nu pot sa mint, dar mai mult vreau sa o ajut. Sotul ei se lupta pe viața și pe moarte pe front și cred ca se simte nașpa. Încerc sa ii ridic moralul. De eram in situația ei, nu aveam chef de avansuri. zise sincer și o tine pe bruneta in brațe. Si in plus, cu cât o cunosc mai bine, parca observ câteva lucruri. E un inger , se antrenează și se lupta zilnic cu pumnii ca și mine. Acasă e o mama dedicată ce are grija de el și de fetița lui, ceva ce ai face si tu. Damian a luat de soție o fată care e ca noi două. Normal că mă atrage. ii zice la ureche in șoaptă și chicoteste.

Si Raven are câte ceva din mine și Cecilia. E o fată dominanta , independenta si rea ca si mine. Dar e vrăjitoare si mama casnica ca Cecilia. Băiatul asta are patternuri cu mine si Ceci hihihihi. își zice acuma fata in gand, dar doar pentru ea.

Desigur. si ca să fie treaba treabă, Damian face zeci de clone cu Susanoo care mărșăluiesc si distrug totul in cale si provoacă dezastre. Nu avea chef să piardă vremea.

Tu ești un inger. Te poți face gen fantoma sau ceva ca sa treci pe acolo si sa deschizi porțile? întreba încercând sa găsescă idei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Feb 28, 2023 12:59 pm

La baza lui Hope şi Ragnar, lumea era cam agitată din cauza războiului. Fantomă nu, dar pot trece prin lucruri. Ne asigurăm că nu sunt paznici pe acolo, eu trec, îţi deschid uşa şi încercăm să fim cât mai silenţioşi. Ne poţi face tu invizibili. şi se uită la el atent. Când e vorba de misiuni, e mai serioasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Feb 28, 2023 10:53 pm

Ragnar cu simțurile de vampir simte când lumea ii ignora complet. O face invizibila pe Hope. Dar simte ca vine cineva spre ei. Vine cineva spre mine, da-i bice. Unde îmi e colega ? S-a dus să vorbească la telefon. Părinții ei ii e dor de ea. zise neutru Oh. Inteleg. Cam orice părinte de fată face așa pe front. Ok. Când se întoarce veniți cu toată lumea. Am înțeles , sa trăiți.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 01, 2023 10:14 am

Hope ascultă discuţia, dar după merge repede către coridorul care ducea la uşa secretă. Deci trebuie să ne grăbim.. îşi zice. Bineînţeles că în faţa uşii erau nişte paznici care se plimbau. Hope se uită la mişcările lor câteva momente, apoi îşi ţine respiraţia şi păşeşte cu grijă pe lângă ei, ca să nu fie simţită. Trece prin uşă şi se uită în continuare. Încă un coridor cu paznici.. Ar fi bine să vii aici, să-i baţi pe primii doi în timp ce eu îi bat pe ăştia următorii, apoi îţi deschid uşa. Aşa nu apucă să dea alarma. şi se apropie de paznici puţin, pregătită.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 02, 2023 8:18 am

Ragnar o asculta pe Hope si se duce spre coridor. Ii ia pe paznici de capete cu palmele lui mari si puternice de la spate si le sfărâmă instant. Ia luat ca un vampir puternic , rapid si de la spate.
Eu am terminat cu ai mei. Ii zice lui Hope.

Între timp, Damian era cu Serena. Se recuperau. Kaneki văzând de la depărtare ca nu face nimic, ii zice.
Damian, inteleg ca ești rănit. Dar nu crezi ca exagerezi? Faci abuz de putere chiar de e un război. Ești un zeu cu putere distructiva. Nu e chiar corect fata de restul. In loc să te ocupi doar de armata lor, omori civili. îl întreba simplu. Damian îl asculta si era scos din sărite.
In viața contează doar puterea , Kaneki. Nu contează corectitudinea. De era vorba de corectitudine, nu mai erau zeii. Sau ai uitat ca eu am schimbat legile universului atunci in rai? Mi-au răpit fratele. Îmi folosesc puterea ca sa rad tot si sa ii forțez sa mi-l dea înapoi. Am distrus universul pentru doua suflete oricum de o tona de ori. As putea spune ca numărul crimelor mele pentru Cecilia dar mai ales Raven e infinit. Ce mai contează ca omor acum o planeta întreaga? Ai uitat cine sunt eu pana la urma? Am fost ultimul slab cu o viața tragica si alerg după putere de o eternitate de timp. Am obținut-o într-un final. O folosesc cum vreau eu si când vreau eu. I dont care.
ii Răspunde sec.
Nu inteleg cum e sa trăiești veșnic. Chiar nu pot. E ceva peste puterile mele. Dar de eram in locul tău , nu făceam ce făceai tu. își zice ferm părerea lui. Dacă zici tu… Ne auzim. Eu trebuie să am grija de Serena ca are si ea nervii la maxim ca mine. si încheie convorbirea.
Buna gluma Kaneki. Eu am fost mai tot timpul un nimeni iar tu un print puternic. Ai făcut exact aceleași căcaturi ca si mine când erai tu intr-o poziție ca a mea. Ce ai suferit tu acuma, am suferit eu de o tona de ori. De nu era Akame care sa îmi zică sa fiu ca fratele tău mai mare, chiar îți zburam creierii. Ma amuzi sa știi. Acum eu sunt in postura dominanta si mai buna si mi-o arzi cu corectitudinea. Dar nu îți fac nimic. Suntem chit. Sper să nu mă sacaie cu dreptatea lui ca acuma fiind in putere , chiar nu mai pierd vremea. Găsesc repede altă gazdă pentru Lucifer. își zise sec pentru el gândurile lui. Dar nu de gândește prea mult la asta. Tu cum te simți , Serena? Cum stai cu nervii?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 02, 2023 2:37 pm

Conversaţia nu e auzită de Raven, dar e auzită de Vishnu care începe să râdă. Regele Iadului în corpul unui papă-lapte. Ce trist. Se exprima lui Damian ca şi cum e subalternul lui. Trebuie să-i facem ceva lui Kaneki să fie un adevărat bărbat. o spune celorlalţi zei.

În timpul ăsta, Hope omoară paznicii din faţa ei. Să le ascunzi şi corpurile, să nu-i vadă cineva. şi pe ai ei îi bagă într-o gură de aerisire, apoi deschide uşa lui Ragnar.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 02, 2023 4:08 pm

Well. Damian e un zeu veșnic. Tu Vishuu la fel. Același lucru si cu mine. Kaneki e un om normal. Pune întrebări normale unui nebun veșnic si nervos. Cam de-aia pare așa. zise simplu lui Vishuu. Si cam de-aia îl vor multe pe Damian. E un frumos cu minte mai matura fata de majoritatea. Problema nu e la Kaneki , e la Damian ca e excepția. Helau. Eu mi-am bătut capul ca sa ajungă Damian intr-un șmecher ca si el era cam fraier când l-am cunoscut. E nevoie de o fata sa se ocupe de un băiat ca sa agate gagici. Dar am făcut un monstru…Scot pușca de ma scoate asta afara ca sa îl reeduc si eu. Apreciez ca tine de o vesnicie parul lung si in coada. Ca eu i-am sugerat tunsoarea asta. Eu l-am făcut într-un frumos pentru ca îl iubesc~ Mda. Ca sa agăți multe femei , cam e nevoie de o femeie sa se ocupe de tine.

Ragnar invoca repede niște câini care sa mănânce repede de vii cadavrele si sa dispară. Între timp, vampirul se duce spre Hope. Sa rămânem atenți. zise scurt si pleacă cu ea
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 02, 2023 4:31 pm

Păi şi ce dacă? Şi Raven e o simplă vrăjitoare dar tot s-ar lua la ceartă cu Damian. Pe lângă asta, ei ne au pe noi zeii ca să-i ajutăm cu diferenţa de putere. şi ridică din umeri. Mie nu-mi place Kaneki acum, că are o personalitate mai slabă decât a lui Raven, iar ea deşi îl acceptă, i-ar plăcea să fie el protectorul şi puternicul din relaţie. Bineînţeles că Vishnu e fată ok şi urmăreşte şi interesele omului ei, că dacă omul ei e mulţumit, are ea mai puţine bătăi de cap. Dar pe Kaneki nu-l poţi educa cum îl educi pe Damian, că sunt situaţii diferite. Damian vrea mai multe femei, Kaneki nu ar fi interesat de asta.

Hope dă aprobator din cap şi trece prin următoarea uşă, doar că de acolo începe beleaua: Un coridor plin de lasere şi camere de filmat. Ăsta e ultimul, dar cum îl trec pe Ragnar care e ditamai omul prin laserele astea apropiate? se întreabă şi oftează. E plin de lasere. O să trec în partea cealaltă şi o să caut un buton să le opresc. îi spune şi lui, apoi îşi prinde părul într-un coc şi începe să facă ca la gimnastică printre ele.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 75 of 100 Previous  1 ... 39 ... 74, 75, 76 ... 87 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case