Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 26 of 26 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26

Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Jan 07, 2024 4:06 pm

În anul care a trecut familia s-a schimbat mult, pe de-o parte într-un sens rău, pe de altă parte într-un sens bun. Cecilia a renunţat la a mai fi cu bogătaşul ăla din Dubai, pentru că i se părea plictisitoare toată treaba şi nu mai vrea relaţii. Acum e mult mai lansată în carieră, a semnat un contract cu o firmă de modeling, postează regulat pe instagram şi în timpul liber se distrează cu Lolo (care pozează pentru o firmă mare de lenjerie intimă) şi alte vedete prin ţări exotice. Legat de viaţa ei sexuală? E total liberă şi nu se abţine când îi place o persoană, indiferent că e fată sau băiat. Stilul ăsta de viaţă a ajutat-o să îi treacă după despărţirea de Akame. Acum îi e indiferent. Antrenamentele cu Raven au dat roade. Nu a vrut să meargă în misiuni aşa cum încerca Raven să o convingă, dar se menţine în formă totuşi. Deşi s-a mai văzut cu Damian, totul a rămas platonic între ei doi. Dar este o companie plăcută şi îi mai pune viaţa pe jar.
Raven şi Vishnu? Probabil cele mai constante persoane. Raven s-a ţinut de promisiune şi s-a tuns scurt, cum era când era adolescentă. I-a trecut şi de Damian în mare parte şi cum nu au mai fost atacuri, ea s-a ocupat doar de familia alături de Kaneki şi de antrenamentele cu Cecilia. Vishnu a fost mai ocupată.. A oscilat între a se asigura că nu mai există anomalii, că vânătorii de zei nu îi mai caută şi viaţa ei cu Shiva şi Kasen. Dar nu se plânge, pentru că merită să îl vadă pe copil cum îi moşteneşte şi ce repede învaţă.
Cei 4 ''aproape'' fraţi sunt destul de apropiaţi. Sara este identică cu fratele ei în luptă, şi ea preferând lupta de la distanţă. Încă nu şi-a trezit un element anume, dar îi plac pistoalele. Maze a fost în sfârşit introdusă în ''lumea iadului'' alături de părinţii ei şi Lucifer, lucru care i-a plăcut maxim. Se vede că îi place sângele, puterea şi nu se sperie uşor, lucru care poate fi îngrijorător câteodată, mai ales când mai vine acasă cu câte un animal mort pe care vrea să îl ascundă în camera ei să îl disece şi să îl analizeze. Sara a prins-o de câteva ori făcând asta şi acum nu sunt aşa bune prietene. Se ceartă des, pentru că Maze are o energie întunecată şi Sara o energie bună. Însă e normal pentru vârsta lor.
Hope a reuşit să treacă peste frica pe care o avea datorită familiei. Si-a intrat iar in forma prin antrenamente si acum e iar la normal.
Estelle s-a răcit complet de Damian. Îi vorbeşte ca şi cum ar fi un coleg de apartament şi atât. Nu a putut să treacă peste moartea părinţilor ei şi nici peste ce a vorbit atunci cu Akame şi el. Tartaglia a mai calmat-o însă. S-a documentat zilnic legat de ce planete au ce resurse şi cum pot fi extrase acestea ca să îi ajute pe ei, a fost în misiuni cu îngerii decăzuţi şi îi place mai mult să stea acolo cu ei. Acum era la un ceai cu Tartaglia, de data aceasta dintr-o clădire mai bună, de unde vedeai de la înălţime tot oraşul care a reuşit să se construiască în faţa lor. O să divorţez de Damian. spune simplu, dar cu emoţii.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Jan 11, 2024 9:48 pm

Kasen și Lyo au început si ei sa se certe din cauza fetelor , crescând si apropiindu-se de pubertate , li se dezvolta instinctul de teritoriu. Lyo s-a apropiat destul de Jin cat să nu mai vorbească cu Kasen când e prin preajma. Jin in schimb ia mai trecut nervii după ședințe la psiholog unde a acceptat ca gemenele sunt despartite dar tot țin la el. In rest, Damian era acasă cu Lenalee cât timp Estelle era plecată. Akame era in lumea zeilor împreună cu Jimin , fiecare s-a ocupat de niște treaba de birou. Erau in muzeul zeilor, la secțiunea Divine Keys, fiind primele arme făcute vreodată ( Primordial Arms ) ce aveau in ele creaturi mistice numite Divine Beast. Se uitau la arma din mijloc , era o sabie ce o reprezenta pe Pheonix. E printre putinele arme pe care chiar la vreau. Dar lui Pheonix nu ii place de mine. iar Akame zice Din ce știu din cartea de istorie , Pheonix servește doar zeilor cu ambiții foarte mari și au o mentalitate cam ca al samuraiulor. Ei nu se uită ori bagă in seamă pe cineva mai slab ca ei și își folosesc puterea doar pe cei pe care cred că sunt de nivelul lor. Nu răspund la provocări. Iar din ce mai știu de ea, Pheonix urăște pe cineva care nu are autocontrol. Iar la asta cu autocontrolul chiar avem o problema foarte mulți. iar blondul zice Ce? N-am eu ambiție mare sau ce? Argintia ridica din umeri Ba da, dar asta depinde de ea. Depinde pentru ce îți folosești Ambiția. Tu in schimb nu ai morală, nici eu și nici Damian. Nouă ne vine să omorim pe oricine ne enervează. Kasen și Maze par că au luat asta și ei din ce am văzut. Jimin in schimb se încrunta Pe de o parte vrea un zeu cu potențial cu care sa coopereze, pe de o parte nu vrea pe cineva cu care să se certe. Huh. De-asta ii de zeci de miliarde de ani aici, e delusional. Argintia ii venea să zică urat , dar sabia strălucește și dispare ca praf. E trecut inițialele noului posesor, universul si anul. Akame se uita Are trecut K.K. E din universul ăsta al meu și al tău și anul e……Înseamnă pe vremea copiilor care vor fii făcuți de generația care vine acum. Ohoo ii departe. Jimin ridica o sprânceană , știa că o armă ca asta este unică , nu exista doi sau mulți posesori , odată luată , dispare din toate universurile și timpurile. Mă rog. Și-a ales pe cineva. Înseamnă că e ceva foarte grav de cineva a căutat să aibă ca partener pe cineva fără inimă ca Pheonix. Vrei să ne uitam la viitor? iar Akame ii zice Nah. La ce probleme exista deja acum, nu vreau sa le știu si pe cele din viitor. Nu vreau să fiu depresiva. și ii face semn să plece, blondului nu ii plac nici lui veștile rele Ai dreptate. Ne fixăm pe cele de acum, de e chiar atât de grav, va venii aici. și dau fiecare să își termine treaba și să plece acasă.

In schimb Tartaglia se uitase la cele întâmplate și la Estelle, s-a apropriat de ea in ultimul timp si are mai multă încredere , având in vedere ca acuma gândește pentru ea si nu mai e atât de submisiva ca înainte. Când aude ce a zis , se aștepta la asta, dar problema era când: Te-ai decis deci? Chiar îți e drag de noua casă a noastră. chicoteste puțin , nu ii place nici lui de Damian și de zei in general , dar ia cam trecut.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Jan 12, 2024 10:12 am

În situaţia actuală, Maze era cea mai mică, având 8 ani, Kasen 9 şi restul 11-12 ani. Sara începea să fie frumuşică rău şi arăta foarte asemănător cu fratele ei. Mulţi copii de la şcoală îi plăceau pentru aspect şi inteligenţă şi îi considerau populari. Popularitatea asta i-a făcut pe gemeni să fie extrovertiţi. Sara chiar profita de lucrul ăsta în faţa celorlalţi. Era apărată de băieţi şi stătea doar cu cele mai frumoase fete. Nu vorbea cu oricine. Maze însă nu prea avea prieteni. Lumea se speria de puterile ei, de ochii roşi, nimeni nu voia să o supere sau să se bată cu ea, aşa că o evitau pur şi simplu. Pe ea nu o deranja. Prindea repede la şcoală şi în rest stătea pe tabletă şi se uita la ce o interesa pe ea.
Gemenii lui Hope şi Lenalee au crescut împreună şi sunt foarte buni prieteni. Ziua merg la şcoala din Ceruri împreună, dar se bucură şi când sunt vizitaţi de ceilalţi copii. Nici ei nu se inteleg cu Maze din cauza energiei ei, dar le place de Kasen. Faptul că sunt zei/semi-zei îi apropie.
Maze
Spoiler:
Sara
Spoiler:
Lenalee
Spoiler:
Mei (fiica lui Hope)
Spoiler:

Momentan copii erau fiecare la casa lor, într-o zi de sâmbătă. Vishnu plănuia deja ce o să facă în vară. O să îl duc pe Kasen toată vacanţa de vară în Muntele Olimp. Mulţi zei au copii de vârsta lui şi e ocazia perfectă să se împrietenească cu zei ca el. Ba chiar dacă devine un războinic ca tatăl lui, e bine să aibă aliaţi. spune într-o conversaţie cu Shiva.
Estelle zâmbeşte. Da. Nu mai suport să stau în casa aceea cu Damian. Nu sunt fericită acolo. îi spune sincer. N-are decât să accepte realitatea şi să semneze divorţul. Dar bănuiesc că o să se lupte pentru Lenalee.. E în regulă. E mai în siguranţă acolo, decât să aduc un îngeraş nedezvoltat pe planeta îngerilor decăzuţi. spune logic. Nu voia să se despartă de fetiţă şi nici nu o să facă asta, dar aşa trebuie să fie.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Jan 30, 2024 10:18 pm

După ce Jimin și Akame au plecat , in camera respectiva , foarte securizata , in jurul armelor apar mai umbre , colegii lui Pheonix, cu tot cu ea, ei sunt 7,  două dintre umbre având un leu si un tigru ca semn. Nu ziceau nimic, ci aveau conștiința ajunsă aici , se uitau după Jimin si Akame, după dispar. Cei care erau niște paznici, cercetează și cred că e un semn rău. Astfel se dă informația mai departe și se tine secret.
Spoiler:


Cei doi Jimin si Akame, treceau prin sistemul solar al planetei îngerilor decăzuți , nu ii urmăreau pe Estelle si Tartaglia , dar pentru blond era o planetă interesantă , avea privirea aia a lui care simte o sursă de bani , dar ii zice Akame: Lasa-i in pace , măcar câteva generații. Nu au nici o șansă de ii ataci tu cu vampirii. dar se plange Haide mă chiar nu ii pot să atac? Asta fac de zeci de ani, iau bunurile ce sunt bune pentru vampiri. Le-ai dat ăstora o tonă de chestii oricum și nici planete ostile nu au in sistemul lor solar. Fata ii venea sa îl tragă de ureche Tu și fratele tău sunteți niște pramatii in trupuri de adulti. Le-am dat asta că e prima lor planetă ever, trebuia cumva să aibe astea ca să ajungă și ei o rasă numeroasa de războinici ca vampirii sau varcolacii. Nu te plange. Singurul zeu care ii ajuta momentan sunt eu, ca nu au un gardian sau ca in cazul tău , un gardian si un rege zeu. Blondul se încrunta Știi că Estelle te urăște , nu? Iar Akame ridica din umeri Să mă urască și tot neamul ei dacă vrea, pe mine mă interesează progresul ceresc. Mă deranjează la maxim grupurile defavorizate. E nevoie si de echitate, nu doar egalitate. Poate vor fii utili intr-o zi. Pe bune acum, lasă-i in pace.   Iar Jimin își da cu ochii peste cap că nu ii poate prăduii pe îngerii decazuti Fir-ar al dracu cu Akame cu motivele tale. Nu pot domne să atac ce vreau că trebuie să îmi pese de cine știe ce situatie ipotetică de zei. Dar mă rog.

Shiva in schimb era gânditor pentru Kasen, voia ca el sa capete experiența de grup împreuna cu ceilalți copii ca el fără să aibe încercări de viață similare ca ale lui: Da, ar cam trebuii. Va capăta încredere in el și va avea si o copilărie normala , nu ca noi. după continua In caz de urgentă suntem destui care sa ne batem, oricum. Nu e nevoie să se chinuie cum a fost in cazul nostru. zise protectiv de fel, fiind vorba de primul copil, se înțelege.

Tartaglia zâmbește că ii susține cauza si o vede serioasă Foarte bine, chiar e nevoie de tine toată ziua aici. Te ajut eu să muți lucrurile tale.  Când ai de gand sa divorțezi?   zise logic si el, de Lenalee, considera ca mai bine stătea unde era deja, nu avea ceva cu fetița , cât își cunoștea conaționalii , indiferent cât de mult se impune, nu are ce face că vor exista mereu excepții.

Kasen
Spoiler:

Lyo
Spoiler:

Jin
Spoiler:

Ubbe ( Fratele lui Mei, a moștenit parul lui Ragnar , cât si ochii lui Hope , numele de Ubbe fiind ales de Ragnar pentru a da mai departe nume de Vikingi )
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Jan 30, 2024 11:40 pm

Oricum nu îi putem cere să se bată de la vârsta asta. Ar fi prea periculos. E el zeu, dar e copilul nostru. şi zâmbeşte. Deja îşi imagina ce o să îi prezinte în Olimp şi ce o să îl înveţe.

Estelle se apropie de el, îşi întinde braţele pe umerii lui şi are un mic zâmbet. Damian ar sări la bătaie cu tine cu prima ocazie. şi îl priveşte în ochi. Seara asta îi duc actul să îl semneze, îmi fac bagajele şi ţi le trimit în dormitor printr-un portal. Nu e nevoie să vii. Capiş? apoi coboară privirea la buzele lui. Dacă Damian nu a fost fidel anul ăsta, nici verzulia nu a fost. Se gândea inclusiv să renunţe la statutul de înger, dar nu a spus nimănui şi deocamdată e mai bine să ia lucrurile pe rând.

Raven era cu Cecilia la ea acasă, la penthouse, în jacuzziul încălzit de afară. În faţa ochilor avea un proiector cu destinaţii exotice. Ce faci săptămâna viitoare? Crezi că poţi sta cu copii ca eu să fug cu Kaneki în Tenerife? şi trage cu ochiul la brunetă care sorbea dintr-un cocktail cu alcool şi îşi făcea poze pentru instagram. Hmm. Luni şi marţi am sesiuni foto pentru o campanie. Pot să stea cu mama până atunci şi de miercuri stau eu. îi răspunde normal. Cum Raven a antrenat-o tot timpul ăsta, şi ea a răsplătit-o făcând pe dădaca din când în când. Phew ce bine. Shirley şi Izaya ştii cum sunt.. Mai nonconformişti. Fumează, fac sex, îi lasă pe copii să fie rebeli.. Două zile sigur nu strică, dar nu vreau să îi las o săptămână acolo, că învaţă numai prostii. şi râde puţin. Oricum fac belele de mici. Mă gândeam eu că aia e. şi râde. Nu-ţi face griji. Stau eu cu ei. Îi voi ţine aici la penthouse, că e mai bine protejat prin vrăji şi pentru că oricum cunosc locul. Când se fac mai mari îi aduc şi în Las Vegas. Iar cele două încep să facă planurile pentru săptămâna viitoare.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Feb 02, 2024 8:54 am

Am înțeles că la majorat va avea un triaj dacă vrea să fie un zeu luptător. Dar e urât tare…..Va trebui ca eu sau cel mult Damian să ne luptăm la coloseum cu el foarte serios….. si oftează lung Nu pot fii atât de crud cu el încât să îl fac să sufere fizic ca să văd dacă poate fii serios sau nu. Încă mai mă gândesc. că era vorba de o luptă in care ar trebuii să il atace fatal, nu doar ca un meci de box, cum mai face cu Kasen câteodată. Damian a tras cu urechea, el era in parc cu Lenalee N-as avea nici o problemă de ar vrea să o fac eu. Are gene de zeu, de nu suporta putina tortură și să lovească înapoi , mai bine ar face o treaba ca a lui Vishuu. Nu mă bag peste Kasen , dar de aș fii eu in situația lui…Îl luam de la 9 ani cu bătaia mortală la antrenamente , cât l-aș fi pus să ucidă cu un cuțit un urs polar sau grizzly fără vreo super putere. zise pentru el, e Damian un scump cu copii de acum, dar de avea unul cu potential ca al lui Kasen, ar fii extrem de dur cu el de la o vârsta fragedă, dar fără să îl țină in lanțuri ori să fie mutilat , obviously, doar să se ia la bătaie cu urșii ori alte animale foarte periculoase.  

Șatenul ii plac luptele, in special cu cei mai puternici ca el, dar fiind vorba că Damian e un zeu care are nevoie de o mică sferă de energie a distrugerii ca să facă praf o planeta întreagă și cine e in ea , cam face ca Estelle. A studiat zeii și observase că Damian se lasă cu garda și nivelul lui real de putere mult mai jos decât îl are ca să aibă parte de plăcerea luptei , nu să termine totul din prima și după să fie plictisit. E vorba de zeul ( complet ) al distrugerii totuși: Ăla ii un monstru ca femeia aia, Akame. Țin la viața mea și a celor de aici. și dă din cap aprobator. O ține de șolduri cu palmele și o musca de buza. Capiș.


Jimin cu Akame aproape au ajuns, el s-a uitat așa la comportamentul ei de când si-a redobândit memoria, in special cu copiii. De nu îmi zicea Damian de adevarata tu, nu credeam in veci că ești Akame. Ți-ai schimbat personalitatea la 180 de grade față de cea din trecut. Singurul lucru care mai ai in comun e părul alb, dar și ăla e schimbat că înainte dădea o nuanță de gri, nu alb pur ca zăpada ca acum. zise ca un subiect de discuție. Argintia era : Hă? la care blondul continua Arăți tânără de zici că ești mai apropriată de cum arată Serena ca vârstă, in special de când ți-ai tuns bretonul ăla care te facea puțin emo, nu Cecilia care a preferat un look mai matur pentru treaba ei de modeling. Nu te mai îmbraci doar in negru ori haine cu tentă masculină ca pe vremuri. Mi-a fost greu să te recunosc in primele zile doar in rochii albe sau colorate. Porți alt fel de machiaj , ești mult mai vesela ,relaxata , sociabilă, vorbăreață și … voia sa mai zică ceva , dar se abține. Akame la ascultat si ii da dreptate cu tot, dar zice Și mai ce? Zi că nu te mănânc. blondul oftează lung Nici nu te mai dai la mine. Cred că Serena te-a simțit instant cu mult dinaintea mea că ești complet altă persoană. Nu se împrietenea cu tine și mi-ar fii zis să nu te accept aici de mai aveai un interes. la partea asta Akame chicoteste. Noi femeile avem nevoie doar de o privire noi între noi ca să ne dăm seama dacă exista un fel de interes.  

Jimin rade de ea Bănuiesc că nici nu mai vrei să bati copiii, este ? Chestia asta o cam doare ce ii drept La Damian a fost ceva de comun acord când să facem universul ăsta. De Eden in schimb îmi pare sincer rău, de nu erau problemele alea cu Black si dificultățile lui cu Julietta, eu cea de acum nu l-aș fii torturat, sunt un inger la origini pana la urma.  L-as fii antrenat într-adevăr serios să ucidă de mic și să capete experiența reală dificila sub supravegherea mea , dar să îl lovesc fără să îl las să se apere , nu. aici cam era ca Damian ca nivel de duritate. Ar face viața dificila ca sa capete sângele rece , dar într-un mod mai uman.

Blondului ii plăcea răspunsul ce ii drept Imi place mai mult cea de acum. Chiar e o prietena pe bune, nu una care caută să se dea la mine sau mai rău , să încerce să ajungă la banii mei. Nu sufăr muistele ce plang după atenție. și mai zice Mergem la mall? Vreau să mă uit la parfumuri înainte sa ma întorc la Serena. fata zâmbește când aude de mall si parfumuri , avea si ea ceva de făcut acolo. Sigur, dar ne oprim puțin și la magazinele pentru copii? Vreau să văd ce rochițe pentru fetițe au mai sosit la mall. că de câteva luni s-a apropriat serios de Lenalee când stătea cu ea si Damian iar Estelle era plecată , o considera o scumpă de fetiță cu potential de luptă. Blondul e de acord Sunt unchiul ei helău, plătesc eu. Hai să mergem.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Feb 02, 2024 3:23 pm

Vishnu i-a ascultat pe cei doi atent. Instinctul de mamă îmi spune că după atâtea miliarde de anii fără copil, nu vreau ca primul meu copil să sufere în copilărie. Cu titlul de zeu războinic o să vină şi multe pretenţii şi responsabilităţi. O să fie plecat. Mi-e frică să nu ajungă nefericit.. şi oftează. Dar instinctul de zeiţă îmi spune că ar fi bine să îşi atingă potenţialul maxim, cât mai repede. Aş fi cea mai mândră dacă ar trece triajul. apoi face o pauză să se gândească. Ce ar fi să începeţi voi doi un antrenament separat cu el? Un antrenament dur, ca să îl pregătiţi pentru a fi zeu. Dacă nu rezistă, îi şterg memoria şi o luăm mai uşor. Dar trebuie să încercăm. Îşi regretă puţin alegerea, dar la ce vede ea că se întâmplă în alte universuri, revolte, distrugeri, zei răi, vânători intergalactici.. e mai bine să aibă un copil puternic. Sub altă notă, Maze deja se roagă de Lucifer să o înveţe chestii şi să o lase să tortureze sufletele pierdute. Doar nu vrem să rămână Kasen în urmă nu? şi chicoteşte, ca să mai destindă situaţia.

Estelle îl sărută pe Tartaglia, iar cum încă nu e seară, mai au nişte timp intim.

Apropo, ce mai face Akame? întreabă curioasă când o vede pe Cecilia că scria mesaje cu cineva. Huh? De unde să ştiu eu? Ne suportăm prezenţa şi atât. apoi ca să sară peste subiect, îi arată o poză cu o tipă blondă super frumoasă de pe tinder. Acum vorbesc cu ea. şi se întinde leneş. Raven o lasă în pace, însă se gândea cu voce tare: Având în vedere că Estelle nu prea e în imagine, ţi-ar sta bine cu Akame şi Damian. că da, ea trecuse peste şi acum era fericită doar cu Kaneki, dar cum fiecare din familia lor avea un final fericit, voia să o vadă şi pe Ceci aşa. Nu cu necunoscuţi şi one night standuri. O relaţie în trei? Akame ar fierbe şi dacă l-aş lua de mână.. apoi îşi dă ochii peste cap. De ce crezi că pleacă Damian doar pe ascuns de ea? Închide telefonul, ca să o mai lase pe blonda de pe tinder să o aştepte. Hm.. deci mai avem de lucrat la planul ăsta. şi se pune pe gânduri. Dar Ceci o stropeşte repede cu apă. Nu e nici un plan! Eu cu Akame nu ne mai împăcăm! Iar Raven râde şi începe să o stropească înapoi.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Feb 02, 2024 8:23 pm

Damian nu avea nici o problemă, deja avea idei Puterea ca puterea, că asta creste in timp si in cazul zeilor este vorba de un sentiment specific ce îl duce la un alt nivel. Asta poate să aștepte. De îl vrei războinic , trebuie să ii bagi de mic ideea că poate să moară in orice moment și are nevoie de reflexe pentru supraviețurire. zise din experiența lui. Shiva oftează Ce ai de gand ? Vreau sa ascult. iar Damian zise neutru Să trag cu pistolul in el evitând capul și inima cu gloanțe false. Îl va durea destul fără să fie exagerat și sunetul gloanțelor e destul de tare cât să se ferească. Shiva ia venit alta idee de era așa Și după poate folosii asta ca să vâneze animale ușoare.

Dacă Tartaglia avea timp intim cu Estelle că au devenit foarte apropriați și fac amor in camera lor, Akame încă discuta cu Jimin , dar erau separați , după ce au luat pt Lenalee rochițele , își luau pentru ei in alte magazine. Dar încă vorbeau:

De Cecilia ce mai zici? Argintia se uita la el: Ce e cu Cecilia?? Iar Jimin ii spune: Gen s-a terminat de tot? Akame se prinde: Da, de tot. Pe mine mă interesează doar Damian și cam atât. Relația cu ea o consider ca o amintire frumoasă. N-are sens să te gândești la vreo împăcare mai mult decât ca la niște surori care se plac cel mult. Mie mi-a ajuns șirul interminabil de împăcări și despărțiri, sincer.  

In plus deja eu cu Damian ne-am făcut niște planuri pe termen lung. Am vorbit cu prietenul lui Estelle, Tartaglia, despre cum e ea cu el si eu cu Damian, am semnat toți patru in secret actele de logodnă, acuma să vedem care inițiază primul divorțul. S-a suparat inițial Damian ce ii drept când a aflat ce plănuise Tartaglia cu Estelle,  dar nu a zis nimic că am semnat actele de logodnă si noi.  

Deja ne-am și decis numele copiilor pentru mai târziu , de e fată e Kiana, de e băiat , Kazuha. Iar Tartaglia s-a gândit și el la un nume pentru viitorii lui urmași cu Estelle , Heizou de va avea băiat , de ar avea fată ar fii Columbina. El încă tine secret fata de Estelle ca o sa vrea copii mai tarziu. Eu cu Damian ne-am decis.


Deci Tartaglia cu Akame au ținut legătura iar toți patru au semnat pe ascuns actele de logodnă și au ales numele copiilor deja….Mă lasă rece.
Si de îl iei tu de soț , cum rămâne cu Cecilia???


Akame ridica din umeri: Exilul lui Estelle se va transfera la mine când vor divorța. Eu cu el ținem cont de ce vrem amândoi. De Cecilia îl cheamă , trec peste. Dar când mi se pare ca exagerează ,  va trebuii să facă ca mine. Avem un numitor in comun. I-am cerut doar să nu imi ascundă nimic și să mă respecte. A făcut-o până acum după ce a plecat prima oară pe ascuns. Mai e faza cu Kaneki , dar par că s-a mai stins flacăra urii lor.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Feb 03, 2024 12:00 am

Hai că puteţi colabora să îl antrenaţi bine. Dar dacă exageraţi, vin peste voi şi nu vreţi să vedeţi o mamă zeiţă furioasă. le spune pe un ton serios, apoi îşi ia un suc.

Într-un final se face seară. Cele două ieşiseră din jacuzzi şi erau în halate albe. Zici tu de o relaţie în trei dar blestemul lui Damian? De un an şi ceva ne vedem pe ascuns, mergem în diferite oraşe, planete, ne distrăm şi.. atât. Nu pot nici măcar să îl sărut. În serile în care nu ne vedem, îl visez. Mai nou am amintiri cu prima noastră viaţă împreună. Sunt superbe, dar nu mai pot contiua aşa. Mai mult ne chinuim. Vrem să ne vedem dar ştim că nu putem face nimic intim. şi oftează lung. Movalia e în asentimentul ei. Sigur e naşpa să simţi tensiunea aia sexuală mereu. După ce i-am născut pe gemeni şi până am ajuns cu Kaneki am fost doi ani pe cont propriu.. a fost foarte urât. Nu o să intru în detalii. Dar în fine, am căutat prin o tonă de cărţi cum aş putea rupe blestemul lui. Găsisem nişte teorii cum că dacă îţi legi destinul şi sufletul de al lui.. doar că e o procedură foarte grea şi nu e garantată. Mai erau nişte ipoteze că se poate rupe de tot, dar între timp a venit Kaneki înapoi în viaţa mea şi am renunţat la cărţile alea. Le-am dus în biblioteca din templul lui Vishnu şi am făcut-o să îmi promită că nu mi le dă înapoi. Aşa am reuşit să îmi revin şi să mă concentrez pe Kaneki. râde puţin ca să destindă atmosfera. Să mă leg de el zici.. şi chiar se opreşte câteva momente să se gândească. Nah, e inutil. Akame e deja legată de el si mă urăşte. Nu m-ar accepta în veci. Dacă era Akame din trecut, da, cu ea am împărţit parteneri şi chiar ne plăcea. Dar acum o să fie o pierdere de timp să încerc asta. Şi mai e şi Estelle, soţia lui. După ce că venirea lui Akame le-a stricat căsnicia, mai vin şi eu să pun sare pe rană? Mai bine nu. O ia înainte înauntrul casei şi trece peste. Până la urmă sunt atâţia potenţiali parteneri în lumea asta. Ar trebui pur şi simplu să termin tot cu el şi gata. De ceva vreme plănuiesc asta, doar că mereu când îl văd mă bucură şi linişteşte şi nu mai reuşesc să îi zic.. Cele două intră în casă. Profită de timpul cu el acum cât e totul bine în lume, pentru că sigur nu o să dureze o veşnicie. îi spune simplu, fără să se gândească că  e o premoniţie sau ceva. De asemenea, karma lui Damian e din ce în ce mai bună. A remediat mult de când e exilat. În ritmul ăsta o să poată reveni pe Pământ în câţiva ani, dacă vrea bineînţeles. Îmi spunea odată când duceam copii că îi cam place să stea aproape de fratele lui, însă eu i-am zis că îl vreau mai aproape şi mai prezent pentru copii. Are şi el o dedatorie. De atâţia ani numai eu mă ocup de ei. Erau la un pahar de vin în bucătărie, iar copii se jucau pe consolă în sufragerie. Mai vedem până atunci. Am şi eu nişte planuri ale mele. Ţi-am ascuns o chestie să ştii. îi zice mai încet. Huh? E gravă? întreabă curioasă. Îi plăceau şi bârfele. Eu zic că nu.. Când m-am mutat în Las Vegas am dat de.. Lolo. şi face o pauză. Iar acum suntem BFF. Locuim în acelaşi bloc, eu la un etaj mai sus. Movalia nu ştie exact cum să reacţioneze. Oh păi asta e... puţin ciudat. Că tu ai cunoscut-o pe Lolo ca iubita copilului tău, dar mna. Mă bucur să aud că nu ai fost singură acolo. Eu am terminat în termeni proşti cu ea, dar după ce mi-am căpătat amintirile, mi-a trecut. Ba chiar ar trebui să îi cer scuze. Mai bine i-l lăsam ei pe Damian. şi râde când îşi aminteşte cum erau ei acum aproximativ 14 ani. A fost dubios să vorbesc cu tipa care mi-a fost prezentată ca iubita copilului meu. Dar mă rog, aproape toată viaţa mea a fost o minciună plănuită de doi zei ca să mă ruineze în final. Aşa că faptul că Lolo e prietena mea e cea mai puţin ciudată chestie acum. Movalia tace câteva momente. Bănuia de mult că Cecilia e mâncată de depresie pe interior, şi vorbele ei îi întăresc teoria. Îi mai pune nişte vin şi răsuflă. Şi ea ce face? E bine? întreabă ca să schimbe direcţia discuţiei. E bine. Are bani, are bărbaţi la picioare, are faimă. Vrem să ne mutăm împreună într-o casă, cu tot cu copii- iar când pronunţă asta îşi dă seama că a luat-o gura pe dinainte. Copii ai zis? Lolo are copii? Ceci lasă paharul jos şi voia să se eschiveze, dar Raven pune coatele pe blat şi se apropie de ea. Nu mai poţi da înapoi. Hai zi. şi are un mic zâmbet în colţul gurii. Ugh.. Da, are o fată de 13 ani. E roz ca ea şi studiază în alt stat. Nu mi-a zis niciodată cu cine e făcută. Dar vârsta aia.. Dacă adaugi 9 luni de sarcină şi cei 13 ani ajungi fix la perioada când a plecat. Raven rămâne cu gura căscată. Mai ştie cineva de existenţa ei? Damian? Akame? Dar bruneta dă negativ din cap. Lolo zice că nu. De asta a şi trimis-o pe fată în alt stat. Nici nu mi-a zis numele ei, dar cică nu e Kanie.. I l-a schimbat. Movalia se pune înapoi pe scaun şi dă paharul pe gât. Agh mai bine nu te trăgeam de limbă... Sper că nu e al lui Damian. Crede-mă că copila e mai norocoasă să fie a unuia random decât să fie din familia asta. şi o priveşte în ochi. Ştiu. De asta nu am insistat nici eu. Dar hei, ne luăm o casă. O să fie duplex, fiecare cu intimitatea ei şi cu spaţiul pentru a-şi creşte copii. O să luăm pază, camere de filmat. Casa e pe un deal super. O să ne facem nişte poze bombă de acolo. Abia aştept să scap de apartament. E spaţiul prea mic pentru cineva care a crescut toată viaţa la casă. Probabil îl dau în chirie. Şi se rezumă la a savura vinul. Câteodată chiar trăgeau cu urechea la cei mici.

Maze şi Sara personal nu au auzit nimic din ce au vorbit mamele, că Maze stătea în sufragerie pe un fotoliu cu o carte de la şcoală în braţe. Însă în interiorul cărţii avea nişte pagini furate dintr-o carte din biblioteca lui Lucifer şi încerca să descifreze ce şi cum. Îi mai bipăia telefonul - căci da, fiecare copil avea un telefon de la părinţi ca să poată da un semnal dacă se întâmplă ceva rău. Era un mesaj de la un tip numit ''Xavier''. Cine e Xavier? Deocamdată doar Maze ştia de el. Nu i-a spus părinţilor ei sau lui Lucifer. Se uită la notificare, apoi trage un ochi în jur şi decide să nu răspundă încă la mesaj. Prea multă lume..
Iar Sara era între Lyo şi Jin pe covorul pufos şi se uita cum se jucau, în timp ce ea mânca pufuleţi. Cine castiga primeste un pupic pe obraz de la mine!

Cum trecuse multă vreme, Serena îi dă mesaj lui Jimin. Helloo, ai intrat în belele şi trebuie să te culeg de undeva? Având în vedere cât e ora, să-mi aduci câte 10 trandafiri pentru fiecare oră în care ai lipsit. îi scrie şi serios şi în glumă. Câteodată avea chef să îi mai dea câte o ''pedeapsă''. Ea se uita pe geam după gemeni care se jucau cu Lenalee în parc, dar după ce trimite mesajul se întoarce cu faţa la cameră. Hope, e ora de masaj. Ne aşteaptă fetele. şi zâmbeşte entuziasmată. O adusese şi pe îngeraş în lumea masajelor, unghiilor, părului şi vieţii extravagante, pentru că nu putea să aibă pe cineva în familie care să nu fie ''la modă'' şi care nu aspiră să arate veşnic tânăr. Însă se vedea că nu e sânge din sângele ei. Bella semăna cu mama ei 100%, dar Hope şi Celia, venind de la bruneţi, nu erau chiar aşa ca ele. Ba chiar pe Hope a ajutat-o să o mai vadă pe Celia din când în când.

Cum e târziu, Estelle termină de făcut un duş şi e gata de plecare. Phew, de data asta ne-am încadrat. şi chicoteşte. Scoate actele de divorţ şi oftează în sinea ei. Abia aştepta să scape de povara asta. Ne vedem în câteva ore. Iar ca să nu se lungească iar, intră în portal şi ajunge acasă.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 26 of 26 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum