Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 18 of 26 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 18 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Jul 20, 2023 6:08 am

Raven se uita cu coada ochiului la el, apoi iar la drum. Parca nu ar fi vrut sa il lase sa o binedispună. Ești mahmur. Unde sa mergem? Întreabă din prima, încă în drum spre casa. Dar ajunge intr-un sens giratoriu și întoarce masina. Ok, mergem la un spa. Da-i un mesaj lui Cecilia sa nu ne aștepte la cina. Spune incruntata și ii da telefonul ei ca să scrie mesajul. Se bucura pe interior ca vrea sa o împace dar tot se lasă greu.

Iar Estelle se întoarce către el după ce pune urnele si ii aude vorbele. Isi pune bratele peste umerii lui si isi lipește pieptul de al lui. Se face târziu dar mai stau puțin. Vreau sa îmi faci turul. Spune în timp ce se uita în ochii lui si face pe cumințica. Se simțea atracția și tensiunea dintre ei doi, asa ca după câteva secunde se da un pas în spate și așteaptă ca el sa înceapă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 20, 2023 6:39 am

Brunetul face ca Raven si ii scrie lui Cecilia de ce s-a întâmplat. Își cere scuze ca s-au schimbat planurile dar nu are ce să facă. Nu îmi place când e încruntată…Dar încerc să o binedispun, cumva.

Argintia se uita la Damian, s-a iubit cu el atât de plăcere , de dor cât si să obțină ceva de la el.Iubire, de îți cer să faci ceva, o faci ? zise fata bine dispusă in timp ce se uita la el. Damian cum era satisfăcut după sex, zice Desigur, ce vrei? Iar ea ii spune Uite, am muncit mult sa facem universul asta. Dar ai făcut multe greșeli chiar dacă ai avut motivele tale. Va trebuii sa ii ceri scuze lui Kaneki. Vreau să te vezi cu el si sa îngropi securea războiului.

Damian când aude asta e morocănos Eu? Să îmi cer scuze aluia !?! Cred ca glumești. Iar Akame când îl vede așa de orgolios , voia sa îl scoată din ea si sa plece. Damian in schimb o strânge mai tare si intra înapoi Ești rea! Decât să pleci si sa nu ne mai iubim, fie, ii cer scuze aluia si chiar de o sa ne mai certam nu o sa mai vreau sa îl omor. Ești mulțumită !??

Akame zâmbește și îl săruta scurt pe buze. Da, așa te vreau. si îl ia de mână ca să își facă amândoi un dus in care se sărută fără să se sature unul de altul in timp ce se spală. Trece puțin timp si îl termina. Akame își pune înapoi lenjeria si isi leaga iar parul in coada.
Spoiler:
Fata fiind o hoțomană, ii fură hanoracul pe care la purtat el înainte de sex si îl pune peste maieul ei. Era oversize pentru ea încât era confortabil si ii acopera o parte din Blugii ei scurți. Damian nu avea ce să facă decât să rămână in tricou si pantaloni scurți. Se duc in bucatarie să bea o cafea si fumeze cu geamul deschis , atmosfera relaxanta de după sex. Își vorbesc una alta lucruri mai lejere si rad puțin.

Tartaglia o ia de mână si iese afara. Lumea se uita la Estelle având priviți mixte. Unii încă o urau, alții încă o considera fiica lui CC si Lelouch iar restul sunt neutrii. Erau in centrul orașului la o fântână. Fântâna aceea avea o statuie cu zeita haosului ca semn de respect că le-a făcut un favor și le-a oferit planeta asta. Ăsta este centrul. Momentan avem fântâna asta si mai multe vile construite unde locuiesc mai multe familii. Avem un magazin cu de toate , o sala de sport și un pub. după oftează lung Nu e cum e pe pământ sau pe alte planete ca suntem la început. Dar băieții muncesc zilnic din greu ca să construim cat mai repede o societate doar a noastră. Ceilalți plec după planete nelocuibile care au aur ori alte bijuterii ca să le folosim pe post de moneda de schimb când mai cumpărăm una alta materiale si alte lucruri esențiale in a construii ceva. si ajung in parc. Cam asta avem pana acum.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jul 20, 2023 10:17 am

Cecilia primește mesajul si ofteaza. Am rămas ultima fraiera fără partener.. chiar dacă va mai enervați, important e ca ai pe cineva. Se gândește si cheamă copii la masa ca să ii poată pune la somn după. Iar cât mâncau ei, ii scrie tipului din Dubai cu care începuse ceva. 

Raven oprește la un spa de la marginea orașului. Se da jos din mașină și se întinde lung. Cu toată magia din lume, o sa fac riduri de la stresul pe care mi-l provoci tu cu ura ta. Asa ca n-ai decât sa plătești pentru bunăstarea mea. Il șantajează. Deocamdată nu il credea ca vorbește serios. 

Iar Estelle se uita imprejur și se oprește puțin mai mult la statuia aia. Era normal sa aiba un loc dedicat ei pentru ca i-a ajutat.. trebuie sa ii mulțumesc și eu când ma întorc. Se gândește simplu. Vede și simte ca multă lume se uita la ea asa ca își ia inima în piept și le face cu mana tuturor. Buna tuturor. Sigur știți cine sunt și ce am făcut. Poate nu toți ma mai considerați de încredere. Nu are rost sa caut scuze. Am făcut niște alegeri și s-a ajuns la asta.. Dar credeți-mă ca nimeni nu regreta moartea liderilor noștri mai mult decât eu. Și își pune mana pe inima. Se uita în jur la toți. Nu mai sunt înger decăzut dar voi tine mereu cu voi. Am venit sa ajut cu orice pot. Nu vreau sa fur locul de lider, nici nu visez la el după ce alegeri am făcut. Tartaglia a făcut o treaba excelenta și va face în continuare. Va mulțumesc ca l-ati ales. Și face o mica pauza. Era puțin emoționată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 21, 2023 6:21 am

Brunetul oftează lung. O ia de mână si pleacă împreuna cu ea la Spa. Dacă asta te face să te simți mai bine, sigur. ii confirma ca face ca ea încercând sa nu o mai supere. Ajung la Spa si rezerva o camera mixtă de cuplu ca să se relaxeze amândoi.Încă îl urăsc pe ăla de vreau să ii o întorc. Dar pentru moment mai bine o las mai moale. De maine fac inspecția in iad să văd care e treaba. Ce am eu cu Damian o las pentru mai incolo. si ajung in vestiare ca să se schimbe in halate.

Akame si Damian erau cuminți. Sunt in sufragerie și se uit la o dramă romantică Medievală din Franta. Se tot sărutau lent amândoi iar el o mângâie afectuos pe spate. Argintia era prinsă in film. Imi place drama. Ai văzut și tu ce a făcut băiatul ăla pentru ea? A strâns o armată ca să îl învingă pe tatăl Prințesei ca să o ia de soție. și se uita lung la momentul in care băiatul din film se vedea in secret cu prințesa ca să îl aștepte că îl va învinge pe tatăl ei si vor putea fii împreuna. Damian avea popcornul lângă el. Pare genul de poveste care ii se potrivește lui Jimin și Serena. Cand o luam de la capăt, facem povestea lor așa. zise simplu. Fata era entuziasmată. Daaa. Chiar li se potrivește. Perioada Medievală e cea mai frumoasa.E in regula si acuma dar lumea e prea rea asa si disperată după bani de tot apar războaie si crime la televizor. fiind o fată care ii plac dramele romantice , de vede un film bun , face ea ca viața unui cuplu să aibă o poveste de dragoste ca in poveștile pe care ii le plac. Damian face doua poze, una cu filmul, cealată un selfie cu Akame cât erau îmbrățișați. O tagguieste si o postează. Și cum pe Instagram e urmărit de mai multă lume iar ultima lui postare e cu Estelle , primește acuma o grămada de mesaje pe subiectul asta. Printre care si Bakugo. Nu si-au mai vorbit ei doi, dar își urmăresc postările de pe internet. Nu te mai satură Dumnezeu de femei. Ce s-a întâmplat cu Estelle? Te-ai despărțit și de ea? îl întreba direct. Argintiul ii raspunde ca nu si ca e in relație cu Akame de dinainte si ia explicat ce și cum, a postat poza asta cu ea ca sa nu o mai ascundă. Bakugo ridica o sprânceană dar nu se amesteca in viața lui privată. Lasă relațiile mele. Tu cu Lolo cum mai sunteți? Nu am auzit nimic de voi. la care Bakugo Eu am renunțat la treaba asta de eroi ca să fac bani. Am simțit că nu se merită. Lolo e si ea foarte ocupată in Las Vegas. S-a împrietenit recent cu Cecilia si știi tu, se distrează ca fetele. iar Damian era surprins ca bruneta s-a împrietenit cu Lolo. Dar la ce dramă a fost recent , preferă să o lase in pace pana când poate avea ocazia când e singur. Iși mai vorbesc una alta despre viața lor. Dar se termina conversatia cu Bakugo ca sa nu o supere pe Akame.Ea avea telefonul pe silent ca sa nu o deranjeze careva cu mesajele din cauza postării pe Insta.

Îngerii decazuti o asculta pe Estelle, după se uita si la Tartaglia. Mulți nu știau ce să zică, dar o persoana a aruncat cu o piatra după ea. Tartaglia se uita urat si o prinde. De ce o aperi pe parasuta asta, Tartaglia!? A renunțat la noi imediat ca să fugă cu zeul distrugerii uitând complet de noi. Lasă-ne să o eliminam. dar șatenul pune piciorul in prag si ridica tonul. Renuntati la orice idee de răzbunare imediat. Zeița Haosului ne-a compensat pentru problemele cauzate de Zeul Distrugerii. Estelle a venit aici in primul rând să ne ajute să o luăm de la capăt si voi ce faceți? Aruncați cu pietre in ea!?? si se uita la toată lumea Eu am fost desemnat liderul si am ultimul cuvânt. Vreau sa fim uniți si puternici , nu separați in nu știu câte tabere din cauza diferențelor dintre noi. Cine mai are planuri de genul ăsta, e pedepsit cu exilul. E prima oară in istoria noastră când avem o lume a noastră. Să nu irosim șansa asta din cauza trecutului. Înțeles? cei care erau neutrii ori aveau o părere bună de Estelle, erau de acord cu Tartaglia. Cei împotriva , puțin peste un sfert la număr , nu au ce sa facă decât sa plece din cauza ordinului lui. Șatenul se întoarce la ea. Estelle, vreau să îmi cer scuze. Ești in regula?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 21, 2023 10:09 am

Raven se schimbă în vestiar fără să spună prea multe când aude cum îi bipăie telefonul. Era o notificare cum că un prieten a postat o poză. O deschide şi o vede pe cea cu Damian şi Akame şi câteva momente e şocată. Mulţumesc tuturor că nu sunt în locul lui Estelle. Săraca fata când află.. şi ca să evite dramele, pune notificările de la Damian şi Akame pe silenţios. Prefera să nu vadă aşa ceva că altfel iar se certau. După se uită la Kaneki şi îi mai trece din supărare. Poate sunt cam dură cu el. De când suntem împreună a fost mereu fidel şi implicat. Singurul lui minus e ura aia. se gândeşte şi merge la el să îl pupe pe obraz. Deja încep să mă simt mai bine. Hai la masaj. şi îl ia de mână.

Iar Estelle încă nu ştia nimic legat de instagram, că avea probleme mai importante. Se simte prost că neamurile ei aruncă cu pietre în ea, dar şi-o merita. Da, sunt bine. îi răspunde încet, apoi către oamenii care nu o plăceau: Ştiu că mi-am meritat-o, dar o să vă demonstrez în timp că intenţiile mele de acum încolo sunt doar pentru binele vostru. şi chiar le zâmbeşte. Hai să mergem înapoi în biroul tău. Vreau să văd mapele şi planurile tale de dezvoltare. spune devenind mai serioasă, ca să nu lase evenimentul ăsta să strice tot.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 21, 2023 10:53 am

Kaneki le-a dat Block amândurora de mult, nici nu voia să știe de viața lor. Sincer nu știu ce a făcut și nici nu mă interesează. Îmi pare rău de ea așa. Dar și ea a făcut același lucru cu mine. că da, Kaneki nu a uitat cum Estelle la înșelat și a făcut un copil pe ascuns cu Damian și a fugit de el având o despărțire urâtă cu ea, cum a avut despărțirea lui urata si cu Raven. Raven a fost furioasa că s-a despărțit cineva urat de ea odată , dar eu am pățit asta de două ori… si de dragul lui Raven încearcă să nu se mai gândească la ce despărțiri urate a avut. Prefera sa își vadă de Spa. O ia de mâna si pleacă cu ea la camera masajului. Se întinde pe masă si închide ochii.

Ceilalți doi au telefoanele pe silent și își văd de film. Damian e conștient că va da explicații mai târziu, dar păstrează discuțiile pe mai incolo. Mănâncă popcorn.

Tartaglia o ia de mână și pleacă împreuna in biroul lui. Ca să nu aibă musafiri nepoftiti , inchide usa cu cheia si merg împreuna. Scoate din sertar mai multe foi si hărți. Le întinde și ii arata pe ce planete o să călătorească pentru a obține diferite lucruri , ce clădiri vor urma si planurile pentru noile orașe. E un plan pe termen lung. Acuma majoritatea împart aceeași vila dar toți vrem intimitate. Sper ca într-un an fiecare pereche va avea propria casa fără sa fie nevoită sa o împartă cu cineva. zise simplu , ca mai întâi e nevoie de a face baza pentru a putea face lucruri mai interesante pe viitor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 21, 2023 3:15 pm

Estelle se uita peste planuri și schițe dar nu ii dădea ceva. De ce vile totusi? Poți face blocuri cu apartamente cu 2 camere pentru familii cu copii și garsoniere pentru cupluri și cei singuri. Saaaauuuu, cămine: o camera cu living si baie pentru fiecare și o bucătărie la comun pe fiecare etaj. Spune după ce se uita la locurile din oraș. Iar de resurse o sa ma interesez și eu. Am o biblioteca mare acasă cu o tona de planete din galaxie. Și se așează pe un fotoliu. Dupa ce fac un plan cu planetele alea, pot sa vin iar. Se uita și la ceas. Era vremea sa plece curând. Se trezise și Lenalee și ieșise din camera sa își caute părinții. Mama? Papa?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 21, 2023 4:01 pm

Akame si Damian o aud pe Lenalee. Fata se dă jos de pe el si se pune in fund pe canapea cât timp Damian o ia pe Lenalee. Mama e plecată dar revine. Ai dormit bine? zise Damian ce o tine pe Lenalee in brațe. Argintia se uită la ei și oftează lung. Voia să stea mai mult cu el, dar asta e.

Jin era la masă si primește pe telefon notificare cu ce a postat cealaltă mamă a lui, vede poza cu Damian și se încruntă. Trebuia să facă poza asta cu mama, nu cu ăla. si ar fii comentat si de cel din Dubai de avea poze Cecilia cu el, e el micuț dar are personalitate. Așa fiind un drac împielițat ii scrie lui Akame. Argintia când vede notificare de la Jin ii scrie instant să vadă dacă e bine. Damian a tras puțin cu ochiul dar e atent cu Lenalee.

Tartaglia in schimb o asculta pe verzuie E o idee bună dar durează mult timp pana le faci. De-aia am zis sa avem la început niște vile, că se fac mai ușor. ii dădea explicația Dar iau si versiunea ta in calcul , mersi de ajutor. si o ia in brațe pana sa se pună in fotoliu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 21, 2023 9:33 pm

Lenalee se freacă la ochi dar se calmează când e în bratele tatălui ei. Da, am dormit bine. Unde e mama plecata? Întreabă inocent și lasa capul pe umărul lui. Acum se uita și ea la televizor, la povestea romantica.

Iar Estelle mai discuta puțin cu Tartaglia și după se pregătește de plecare. Ai și tu dreptate cu casele, dar mai plănuim noi. Ai numărul meu dacă e ceva. Astfel se ridica de pe fotoliu și își deschide un portal către casa. Bye-bye~ și îl saruta pe obraz doar.

Cecilia era depășită de situație, sa aibă în vizor cinci copii, asa ca nu vede ce face Jin. Vede doar ca e pe telefon la masa și spune: Jin draga, telefonul după ce termini de mâncat. Il lași jos sau mi-l dai mie. Spune serios.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 21, 2023 10:32 pm

A trecut de faza cu războiul cât timp se uitau ei, așa ca Lenalee vede doar partea inocenta. Mama e la rudele ei. Cred că o să vină acasă că e târziu. că da, era aproape 12 noaptea totuși. Cum ia zis Akame că Estelle e plecată acolo dar nu ia zis cu cine se mai vede ea, nu bănuia nimic.

Jin a moștenit ceva de la gemene , îl duce capul ca Cecilia si are o parte manipulatoare ca Akame. Ii scrie argintiei că vrea să îl sune ca să o audă. Când suna ea și raspunde , ia dat cumințel telefonul lui Cecilia. Jin? Alo? Ai semnal !? zise fata ce nu se prindea de scamatoria lui Jin. Damian in schimb da. Ce al dracu e ăsta mic. O păcălește pe Akame ca să vorbească cu Cecilia. si ii venea să râdă, dar se abține.

Tartaglia ii zâmbește lui Estelle după ce e pupat pe obraz si ii face cu mâna. Sper că ne auzim curând. Bye~

Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 26 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics