Kanie Mansion
2 posters
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: Kanie Mansion
Bruneta zâmbeşte şi apleacă capul. Nu ştiu încă. Acum încep cu popularitatea pe reţelele de socializare şi o să am defilări pe podium. apoi ridică iar privirea la el. Pe net mă poţi vedea oricând, iar dacă eşti curios de defilări, te pot anunţa dinainte şi găseşti tu o cale să mă vezi. iar după replica asta ridică paharul de vin şi îl termină. Apropo, în restul vieţilor nu ştiu cum am fost. Când şi cum îmi dai amintirile înapoi? întreabă direct şi ridică o sprânceană.
Dede- Admin
Argintiul o asculta si își aprinde o tigara. Pe de o parte voia să aibă înapoi sentimentele si amintirile din trecut , pe de o parte nu ar vrea din cauză că poate innebunii și nu știe cum poate traii si Cecilia după aceea. De amintiri, mai bine o luăm gradual. Nu vreau să înnebunesc , cât nici nu aș vrea să îți stric și ție viața cu ceva. De stau cu o persoana pe care am cunoscut-o in trecut, puterile îmi sunt afectate ca să ne aducem aminte cum am fost, in funcție de cât de apropiată imi e persoana respectiva , creste si intensitatea ca să zic așa. zise sincer, deja se simte prost pentru situația in care e, nu ar vrea ca si Cecilia sa fie in aceeași situație. Anyway. Zic să nu ne grăbim. Nu strica puțin mister, nu? glumeste puțin. Se gandea să meargă la dans.
Bruneta oftează puţin. Ăsta e un subiect sensibil. Mhm.. Nu mi-a spus nimeni cum funcţionează nebunia ta exact. şi se lasă pe spate, cu mâinile în sân. Îmi amintesc doar ultima dată când ne-am văzut, la nunta lui Hope, ce tentaţie am simţit pe interior să mă apropii de tine. şi analizează puţin situaţia. Încă nu vrea să îi spună toate detaliile, ca să nu devină incomodă situaţia.
Dede- Admin
Având in vedere că e un subiect sensibil, nu vrea să grăbească lucrurile. E mult de explicat , dar pe scurt ideea e așa. Eu trăiesc veșnic, de la începutul universului pana când aleg momentul in care sa ma nasc cât și după moarte ca entitate cereasca. Chiar de mă “ omoară” cineva , eu încă exist. Pot alege să fac alt trup ca să pot fii pe lângă voi, ori să distrug universul și să o iau de la zero. Din cauza puterii mele distructive , am primit și un blestem care mă afectează mental de încalc niște reguli ori de mă apropii de prea multe persoane cu care am amintiri. Tu de exemplu nu vei pății nimic de vei avea toate amintirile cu mine, eu in schimb voi vedea toate viețile trecute și existente ale tuturor in același timp de nu voi știi unde sunt si cine sunt. încerca să ii explice cum stă treaba. Dar mai bine hai la dans și prin oraș decât să avem discuțiile astea. Ce zici? zise argintiul încercând să o facă să se distreze , că doar de-aia a chemat-o, să se recunoască treptat fără să ii schimbe viața cu ceva.
Între timp Akame e notificată din Celestia de o problemă. Există o fisură in univers care e pe pământ și se tot extinde de creeaza o anomalie. Blocurile se schimba in diferite forme ca la un glitch iar vremea o ia razna și se creeaza un haos. Era un fenomen natural care se întâmpla atunci când un alt univers e foarte aproape de altul și se formeaza anumite fisuri între ele. Astfel se teleporteaza pe pământ pe o coasta din America de sud , spre oceanul Pacific. Lumea era închisă in case că din mijlocul oceanului era un vârtej ce se extinde cu o lumină foarte puternică in adâncime. Vedea cum se numește locatia , Quanta , cu marea cu același lume. Lumea era pregătită de a chema poliția, eroii si armata. Dar Akame întinde mâna și oamenii uită ce au văzut și adorm toți dintr-o dată. Akame acuma in aer, deasupra vartejului. Se uită atent la lumină iar acuma are o viziune din alt univers. Era cu ea, Damian, Kaneki si Raven. Cu băieții care se lupta pana la moarte , cu Raven care îl roagă pe Damian sa se oprească , cu moartea lui Kaneki, traumele lui Raven , șocul lui Akame când la văzut pe Damian mort și cum la luat in brațe ca să își ia viața ca să se ducă după el.
Argintia revine in simțiuri și oftează lung, si-a amintit de ceva ce nu ii place. Mda…Deci e universul ăla cu Raven in care a devenit rea. Nu e povestea întreaga dar o recunosc de la o posta. Vishuu cred că ia ascuns lui Raven de universul ăsta in care Damian a dat-o in bară. Mai bine aș sigila anomalia asta ca să nu afle cineva cunoscut ce s-a întâmplat atunci. iar Akame face mai multe sigilii către anomalie ca să nu cumva să se aproprie cineva acolo.
Între timp Akame e notificată din Celestia de o problemă. Există o fisură in univers care e pe pământ și se tot extinde de creeaza o anomalie. Blocurile se schimba in diferite forme ca la un glitch iar vremea o ia razna și se creeaza un haos. Era un fenomen natural care se întâmpla atunci când un alt univers e foarte aproape de altul și se formeaza anumite fisuri între ele. Astfel se teleporteaza pe pământ pe o coasta din America de sud , spre oceanul Pacific. Lumea era închisă in case că din mijlocul oceanului era un vârtej ce se extinde cu o lumină foarte puternică in adâncime. Vedea cum se numește locatia , Quanta , cu marea cu același lume. Lumea era pregătită de a chema poliția, eroii si armata. Dar Akame întinde mâna și oamenii uită ce au văzut și adorm toți dintr-o dată. Akame acuma in aer, deasupra vartejului. Se uită atent la lumină iar acuma are o viziune din alt univers. Era cu ea, Damian, Kaneki si Raven. Cu băieții care se lupta pana la moarte , cu Raven care îl roagă pe Damian sa se oprească , cu moartea lui Kaneki, traumele lui Raven , șocul lui Akame când la văzut pe Damian mort și cum la luat in brațe ca să își ia viața ca să se ducă după el.
Argintia revine in simțiuri și oftează lung, si-a amintit de ceva ce nu ii place. Mda…Deci e universul ăla cu Raven in care a devenit rea. Nu e povestea întreaga dar o recunosc de la o posta. Vishuu cred că ia ascuns lui Raven de universul ăsta in care Damian a dat-o in bară. Mai bine aș sigila anomalia asta ca să nu afle cineva cunoscut ce s-a întâmplat atunci. iar Akame face mai multe sigilii către anomalie ca să nu cumva să se aproprie cineva acolo.
Raven nu avea nici o idee despre treaba asta, doar Vishnu a fost anunţată şi ea de anomalie şi a supravegheat-o pe Akame când era acolo. Fuck. Deşi Raven de acolo nu o să fie interesată să părăsească zona ei, o fisură nu e de bine. Poate fi un semn că riscăm să ne apropiem şi aici de acelaşi rezultat.. Sau că cineva de acolo crează probleme. se gândeşte şi ea. Iar dacă tot are acces la asta, da, o vede pe Raven de acolo cum apără fostul ei Penthouse de un atac al vânătorilor de zei. Totul rezultă din păcate în penthouseul distrus, dar măcar vânătorii pierd şi Raven care rămâne singură în timp ce ei fugeau de acolo. Nişte inapţi. Vin din alt univers şi cred că le merge schema la fel. vorbeşte singură şi se plimbă printre dărâmături în timp ce învârte un kunai pe degete. Nu se vedea pe jos nici o poză, nici o haină, doar cărămizi şi praf. Pocneşte din degete şi mizeria dispare. Rămâne doar acoperişul blocului ca şi când nu a fost niciodată penthouseul, apoi ea merge la o cafenea să-şi ia un latte.
Ai dreptate. Hai prin oraş să vedem ce loc de dansat găsim. zice imediat ce îşi dă seama că poate sună prea insistentă cu subiectul ăsta. Vinul îl terminase. Se ridică de la masă şi îşi pune haina pe umeri.
Ai dreptate. Hai prin oraş să vedem ce loc de dansat găsim. zice imediat ce îşi dă seama că poate sună prea insistentă cu subiectul ăsta. Vinul îl terminase. Se ridică de la masă şi îşi pune haina pe umeri.
Dede- Admin
Argintia se aproprie de vârtej unde era animalia, se uita la Raven de acolo neutră. N-am de gand să îți fac nimic. Și eu aș face la fel de Kaneki era cel care îmi greșea mie și se răzbuna pe Damian. Dar nu pot nega că nu te urăsc. și ridică din umeri. Observa ca sigiliile nu funcționează. Deci e nevoie de o zonă tampon între cele doua universuri ca să nu se mai intersecteze. Se pare că trebuie să vin acolo să fac un spațiu gol. iar Akame se duce in acel portal.
Fata se duce intr-un spațiu lipsit de viața in universul acela. In spatele ei apare un sigiliu cu un ceas si mai multe semne care reprezenta spațiul, realitatea și materia si tot ce exista. Fata încarcă sabia și taie sfărâmă tot ce existe între cele doua entități de se fac in bucăți iar Akame era înapoi pe plajă. Anomalia nu mai era între cele doua universuri că Akame a făcut un spațiu gol ca zonă de tampon între ele ca să nu se mai amestece.
Pentru moment este o zonă tampon. Dar e posibil să se aproprie iar in orice moment și să existe iar o amestecare între cele doua universuri. Sau mai rău , ca populația sa se trezească într-un loc unde nu ar trebuii sa fie. Va trebui ca eu și Damian să ne uităm după chestiile de genul. și își dă ochii peste cap că trebuie să facă și treaba lui cât timp Damian se distrează. De iad, e problema lui Raven si Kaneki. De asta , eu si Damian. Va trebuii ca unul din noi sa rămână aici in caz de orice cat timp celălat face o zonă tampon. si era prindă in probleme. Ajunge pe lângă planeta unde erau Damian cu Cecilia. Se uită urat la ei dar cum era cu viteza luminii , nu o simte Damian.
Damiam ajunge cu Cecilia la un club și comanda doua cocktailuri ca să fie in ritm cu muzica. O prinde de Șold și se distrează împreună. Trebuie să recunosc , câteodată chiar e bine să pot petrece timp fără o drama. Îmi aduce aminte de cum erau visele alea.
Fata se duce intr-un spațiu lipsit de viața in universul acela. In spatele ei apare un sigiliu cu un ceas si mai multe semne care reprezenta spațiul, realitatea și materia si tot ce exista. Fata încarcă sabia și taie sfărâmă tot ce existe între cele doua entități de se fac in bucăți iar Akame era înapoi pe plajă. Anomalia nu mai era între cele doua universuri că Akame a făcut un spațiu gol ca zonă de tampon între ele ca să nu se mai amestece.
Pentru moment este o zonă tampon. Dar e posibil să se aproprie iar in orice moment și să existe iar o amestecare între cele doua universuri. Sau mai rău , ca populația sa se trezească într-un loc unde nu ar trebuii sa fie. Va trebui ca eu și Damian să ne uităm după chestiile de genul. și își dă ochii peste cap că trebuie să facă și treaba lui cât timp Damian se distrează. De iad, e problema lui Raven si Kaneki. De asta , eu si Damian. Va trebuii ca unul din noi sa rămână aici in caz de orice cat timp celălat face o zonă tampon. si era prindă in probleme. Ajunge pe lângă planeta unde erau Damian cu Cecilia. Se uită urat la ei dar cum era cu viteza luminii , nu o simte Damian.
Damiam ajunge cu Cecilia la un club și comanda doua cocktailuri ca să fie in ritm cu muzica. O prinde de Șold și se distrează împreună. Trebuie să recunosc , câteodată chiar e bine să pot petrece timp fără o drama. Îmi aduce aminte de cum erau visele alea.
Dacă totul e acum liniştit, nici Raven Evil nu simte nimic iar Vishnu se poate întoarce la supravegherea ei. Vânătorii care au fugit de acolo acum s-au dus pe o navă spaţială gigantică, care arăta ca un OZN. Aha. Deci acolo vă întâlniţi toţi. şi după se întinde în patul din palatul ei. Deocamdată aşteaptă ca ei să facă un pas greşit şi să îi poată pedepsi.
Iar în timpul ăsta, bruneta bea puţin din cocktail apoi îl lasă pe masă şi merge la dans cu Damian. Era mai multă lume pe acolo aşa că ea dansa destul de apropiată de el. Am început să petrec mai mult de când m-am mutat. Şi singurele drame din viaţa mea sunt când se mai ceartă bogătaşii din Dubai între ei. îi povesteşte pe scurt viaţa ei de noapte, apoi râde. Ăia nu ştiu ce sunt dramele adevărate. Dar sunt norocoşi că nu le au. Iar după mai multe minute, un băiat se loveşte spate în spate cu Cecilia. Scuze-- Hei ce bună eşti. zice destul de ameţit. Doar că fata îl ia în braţe pe Damian, îi ia mâinile şi le pune pe fundul ei, iar în îmbrăţişare se întoarce cu faţa către tipul ăla. Sunt luată. Shush de aici. şi îi face semn cu mâna să se depărteze, iar tipul se strâmbă. Uite-o şi p-asta ce înfumurată.. murmură către grupul lui când se întoarce la ei.
Iar în timpul ăsta, bruneta bea puţin din cocktail apoi îl lasă pe masă şi merge la dans cu Damian. Era mai multă lume pe acolo aşa că ea dansa destul de apropiată de el. Am început să petrec mai mult de când m-am mutat. Şi singurele drame din viaţa mea sunt când se mai ceartă bogătaşii din Dubai între ei. îi povesteşte pe scurt viaţa ei de noapte, apoi râde. Ăia nu ştiu ce sunt dramele adevărate. Dar sunt norocoşi că nu le au. Iar după mai multe minute, un băiat se loveşte spate în spate cu Cecilia. Scuze-- Hei ce bună eşti. zice destul de ameţit. Doar că fata îl ia în braţe pe Damian, îi ia mâinile şi le pune pe fundul ei, iar în îmbrăţişare se întoarce cu faţa către tipul ăla. Sunt luată. Shush de aici. şi îi face semn cu mâna să se depărteze, iar tipul se strâmbă. Uite-o şi p-asta ce înfumurată.. murmură către grupul lui când se întoarce la ei.
Dede- Admin
Akame deși avea supărările ei, le tine pentru ea si ajunge acasă. Speaking of Damian. Argintiul zâmbește drăguț când e abordată Cecilia , când pleacă , scoate pistolul și trage in aer de sperie pe toată lumea din club. Acuma că mă ascultați. E glonț fals. Dar data viitoare trag pe bune dacă se mai aproprie cineva de partenera mea. face pe posesivul puțin. Sincer, n-aș vrea să trăiești și tu ce probleme am eu in viața de zi cu zi. Nu meriti asta. și oftează lung. Mă bucur in schimb că te distrezi. și rade , avea o stare bună. Mai comanda ceva de băut.
Bruneta e luată pe nepregătită când Damian trage. Se lipeşte de el, îi pune repede mâna pe pistol şi îl lasă în jos. Nebunule! Sperii lumea! zice chiar serios. După îi bagă pistolul înapoi în pantaloni. Nu e aşa grav că mă complimentează cineva. Până la urmă, încă sunt în floarea vârstei. Chiar mă îngrijoram dacă nu mă lăuda cineva. îi explică pe drum către bar. Termină cocktailul pe care îl lăsase pe masă şi stă lângă Damian cât aşteptau celelalte băuturi. Ăsta o să fie ultimul pentru mine. Nu vreau să mă fac de râs beată pe aici. Cine ştie, poate te-aş şi săruta de la alcool, dar am intra numai în probleme atunci. şi râde.
Dede- Admin
O zici de parcă sunt singurul care face așa. și își dă ochii peste cap dar Damian zâmbește șiret. Îmi place că ești onesta. și o aproprie de ea, erau nas in nas câteva secunde ca să se uite in ochi, după care comanda ceva de la bar. Mai dansează ce e drept dar Damian de la alcool cât și atmosfera , voia ceva adrelanila.Ce zici de o plimbare cu mașina ?
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26