Kanie Mansion
2 posters
Page 20 of 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Re: Kanie Mansion
Lenalee începe sa plângă in bratele lui Damian când se cutremura pământul dar și pentru ca simte tensiunea dintre ei toți. Nu te-am jignit cu nimic facandu-te "amanta". Asta e situația când ești cu cineva căsătorit. Nu te răzbuna pe mine. Damian nu a zis nimic de tine si acum vine si imi baga pe gat ca trebuie sa accept asa ceva. Ii spune lui Akame și o ia pe copila de la Damian ca să o liniștească. Dacă nu voia el doua partenere, nici eu nu ma mai gândeam la Tartaglia ca partener. Si ridica din umeri. Ii se părea corect. Dar deja e nesimțire ce faceți. Damian care s-ar fute cu orice fata prinde, noroc ca cu Raven are nebunia aia, și tu care te bagi sa strici o căsnicie care mergea bine. Le spune sincer părerea ei. Dacă ai facut un bine unui neam care avea nevoie de ajutor, automat trebuie sa accept sa fii cu soțul meu? Dar ia-l tu de tot și lasa-ti-ma in pace cu prostiile voastre. Eu nu vreau sa am o asemenea căsnicie. Nu voiam sa o cresc pe Lenalee cu părinții divortati, certați, sau care au alți parteneri. De aia am propus sa ne ascundem partenerii. Dar dacă vi se pare ca cer prea mult, ok. Sa ștergi pozele cu mine. Și șterge lacrimile fetitei cu podul palmei in timp ce o legăna.
Raven nici nu a strănutat când a fost pomenita. Lasa capul intr-o parte și zâmbește. Ce drăguț din partea ta. Spune încet și îl lasă deocamdată la conducere. Ea mai era doar cu colanții pe ea.
Raven nici nu a strănutat când a fost pomenita. Lasa capul intr-o parte și zâmbește. Ce drăguț din partea ta. Spune încet și îl lasă deocamdată la conducere. Ea mai era doar cu colanții pe ea.
Dede- Admin
In momentul in care a plâns Lenalee, s-a terminat. Am plecat. Nu mai e nimic de discutat oricum. iar Akame rearanjează tot cu magia si pleaca acasă. Nu vrea ca un copil să plângă din cauza ei, decide să plece. Damian le dădea la amândouă dreptate si încheie si el. O mângâie pe Lenalee ca sa o calmeze. Trebuie cumva să găsesc o soluție de mijloc ca să nu mai supăr pe nici una.
Kaneki in schimb își duce mâna pe sub colanții ei ca să o maseze între picioare si o săruta pe gât. Ți-am zis că mă revanșez.
Kaneki in schimb își duce mâna pe sub colanții ei ca să o maseze între picioare si o săruta pe gât. Ți-am zis că mă revanșez.
Eu am zis ce am avut de zis. Dacă nu va asumați nici o alegere, e problema voastră. Lucrurile nu o sa se îmbunătățească singure. Spune înainte sa plece Akame apoi da sa plece și ea. Dorm cu Lenalee de acum. Nemaifiind cutremur, se calmează și copila, dar încă era trista. Nu a înțeles cearta doar ca le simtea dispoziția.
In timpul asta Cecilia statea încă in cada, lipsita de probleme, și vorbea prin mesaje cu tipul din Dubai, dacă cu Akame a terminat și Damian nu ii răspunde.
Iar Raven simte cum se excita și începe sa respire mai greu. Apreciez ca te ții de cuvânt.
In timpul asta Cecilia statea încă in cada, lipsita de probleme, și vorbea prin mesaje cu tipul din Dubai, dacă cu Akame a terminat și Damian nu ii răspunde.
Iar Raven simte cum se excita și începe sa respire mai greu. Apreciez ca te ții de cuvânt.
Dede- Admin
Damian se uită la Estelle si o lasă in pace ca să se calmeze. Poate se va liniștii mai incolo. Se duce in camera lui singur și se uită pe telefon să vadă cine ia mai scris si vede mesajul lui Cecilia. Și ea rade de mine acum? dar nu se supără. Doar ce m-au certat urat amândouă. Tu ce faci? ii raspunde la mesaj. Akame era intr-o cadă și ea plină de spumă și inchide ochii ca să asculte muzică.
Kaneki o ia in brațe și se tranteste cu ea pe pat ca să o sărute și să ii dea colanții jos. Nu avea probleme nici el. O prinde ferm de sân si o săruta cu limba.
Kaneki o ia in brațe și se tranteste cu ea pe pat ca să o sărute și să ii dea colanții jos. Nu avea probleme nici el. O prinde ferm de sân si o săruta cu limba.
Estelle merge să o schimbe de haine pe Lenalee şi să o spele pe faţă. Nu ştiu ce să fac.. Şi nici ei doi nu ajută cu nimic dacă nu iau o decizie. şi îi trece un gând scurt să-i dea un mesaj lui Tartaglia, dar se abţine. Nah. E prea devreme. Lasă aşa.. Şi se schimbă şi ea în pijamale cu magia. Hai să ne jucăm împreună. spune către fetiţă căreia îi mai trece supărarea şi dă aprobativ din cap.
Cecilia se uită mirată la notificare şi dă repede pe conversaţia cu Damian. Stau în cadă cu lumânări parfumate în jur. răspunde simplu. Te invitam la un masaj unde merg eu în Las Vegas dar e noapte şi eşti exilat.. şi după se gândeşte în ce s-ar putea îmbrăca după ce iese din baie.
Movalia se lasă pe pat şi îl prinde pe Kaneki între picioarele ei. Îl sărută cu poftă iar mâinile le duce după gâtul lui şi îl trage cât mai mult spre ea.
Cecilia se uită mirată la notificare şi dă repede pe conversaţia cu Damian. Stau în cadă cu lumânări parfumate în jur. răspunde simplu. Te invitam la un masaj unde merg eu în Las Vegas dar e noapte şi eşti exilat.. şi după se gândeşte în ce s-ar putea îmbrăca după ce iese din baie.
Movalia se lasă pe pat şi îl prinde pe Kaneki între picioarele ei. Îl sărută cu poftă iar mâinile le duce după gâtul lui şi îl trage cât mai mult spre ea.
Dede- Admin
Oh. Vrei să mă inviți ? Mereu accept când cineva face primul pas . ii scrie și el repede. Akame simte imediat când Damian e interesat de cineva. Pe bune? Unde a plecat ? si îl vede pe telefon. Cu telechinezia isi ia telefonul ei și cum nu ii scapa nimic , ia furat parola de Instagram. Intra pe contul lui si vede cu cine vorbește. Fata se încruntă tare dar nu face nimic. Iese de pe cont si își duce telefonul in camera. Inchide ochii ca sa se calmeze. Damian habar nu are că cineva ia intrat pe cont. Lasă că te duc eu undeva frumos in univers.
Kaneki o sărută pe Raven pofticios și se excita și el. Își dă pantalonii jos ca să o scoată și intră in ea. Începe să se miște și să o sărute pe gât.
Kaneki o sărută pe Raven pofticios și se excita și el. Își dă pantalonii jos ca să o scoată și intră in ea. Începe să se miște și să o sărute pe gât.
Cecilia chicoteşte la primul mesaj. După se ridică în cadă. Se cam dusese şi din spumă. Atunci spune-mi unde să te aştept în 10 minute. îi scrie înapoi şi se pune cu picioarele pe un prosop de pe jos. Lasă telefonul jos şi se şterge lent de apă. Hmm.. Să mă îmbrac atrăgător doar aşa, pentru că pot, sau să fiu decentă? se gândeşte şmechereşte. Bruneta oricum era încă la început cu Damian, chiar dacă avea nişte amintiri legate de ei doi, dar nu tot, bineînţeles.
Iar movalia începe să geamă şi lasă capul pe spate. Se udase bine şi, noroc că aveau camera antifonică, să nu trebuiască să se abţină.
Iar movalia începe să geamă şi lasă capul pe spate. Se udase bine şi, noroc că aveau camera antifonică, să nu trebuiască să se abţină.
Dede- Admin
Mergi in port că te iau de acolo. zise scurt si își schimba garderoba ca să se facă frumos. Când să zboare , Akame se uită la el si nu zice nimic. Stă pe balcon și se uită la el. Il așteaptă patul de spital când se întoarce. spune sec si fumează o țigară.
Brunetul o sărută in continuare cu limba și se pune in fund ca să o țină si el pe Raven in brațe. Se misca in continuare si vede cum sânii ei se balansează. Prinde un sfârc si îl musca ușor.
Brunetul o sărută in continuare cu limba și se pune in fund ca să o țină si el pe Raven in brațe. Se misca in continuare si vede cum sânii ei se balansează. Prinde un sfârc si îl musca ușor.
Ceci lasă capul într-o parte şi învârte o şuviţă pe degete. Tipului din Dubai îi spune că iese cu prietenele şi merge la bagajele ei. Scoate de acolo tocuri, o rochie şi un palton lung cu blană, că acum noaptea e frig. Când e gata, se teleportează la port şi decide să îşi facă o poză ca să o pună şi pe instagram. Era cu spatele la oraş. Heh, pe asta sigur o va vedea şi Akame şi prietenii din Dubai.
Raven îşi încrucişează picioarele în spatele lui Kaneki şi îl apasă cu fundul ca să intre tot în ea. Se lasă puţin pe spate, cu palmele pe genunchii lui şi se mişcă în ritm cu el.
- Spoiler:
Raven îşi încrucişează picioarele în spatele lui Kaneki şi îl apasă cu fundul ca să intre tot în ea. Se lasă puţin pe spate, cu palmele pe genunchii lui şi se mişcă în ritm cu el.
Dede- Admin
Argintia într-adevăr primește notificare când postează Cecilia. Se uita la poză dar nu reacționează cu nimic. Pune telefonul de o parte. Doar sta pe un scaun afară.
Damian ajunge deasupra pământului și o vede pe Cecilia. La picioarele ei se deschide un portal care o duce in spațiu lângă el. Fata avea pe ea o aura cu care poate zbura si respira in spațiu. O ia in brațe. Arați superb. zise zâmbind puțin.
Kaneki simțise că își va da drumul curând. Așa ca o strânge bine de fund si se misca mai repede. Ii suge un sfârc că era pofticios.
Damian ajunge deasupra pământului și o vede pe Cecilia. La picioarele ei se deschide un portal care o duce in spațiu lângă el. Fata avea pe ea o aura cu care poate zbura si respira in spațiu. O ia in brațe. Arați superb. zise zâmbind puțin.
Kaneki simțise că își va da drumul curând. Așa ca o strânge bine de fund si se misca mai repede. Ii suge un sfârc că era pofticios.
Page 20 of 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26