Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 21 of 26 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 21 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Aug 01, 2023 9:29 pm

Raven se apropie şi ea de orgasm aşa că îl împinge pe Kaneki să stea întins cu ea deasupra. Îşi lipeşte pieptul de al lui şi îl sărută în timp ce se mişcă.

Iar Ceci se uită puţin mirată de aura pe care o are, dar după se lasă în braţele lui Damian. Îşi lasă capul la gâtul lui şi simte cum e mai relaxată. După câteva momente rupe îmbrăţişarea, se dă un pas în spate şi face o piruetă. N-am vrut să exagerez, dar mersi. apoi se opreşte să îl privească. Tu ce faci? Eşti bine după ce ai fost certat de DOUĂ ori? îl cicăleşte puţin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 02, 2023 11:53 pm

Brunetul o strânge in brațe si se misca in ritm cu ea. Nu rupe sărutul și își dă drumul. Se simțise mult mai bine. Ești mai bine acum? si chicoteste puțin.

Damian in schimb era jenat puțin la întrebarea ei. Eh. Era clar că o să provoc nervi, dar încerc să găsesc o soluție de mijloc. si face o mică pauza Certuri am avut si din cauza a altor subiecte. Va trebuii să fac o chestie. si isi dă ochii peste cap , e vorba de șantajul lui Akame ca Damian sa își ceara scuze lui Kaneki. Dar las problemele mele deoparte. Vreau să ascult ce ai mai făcut. E prima ocazie in care ne putem vedea așa mai relaxați. zise sincer.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 03, 2023 9:25 pm

Iar atunci Raven rupe sărutul şi răsuflă de câteva ori. Eu da. Tu? spune privindu-l scurt în ochi, apoi îşi lasă capul la gâtul lui. Încă îl ţinea înauntru.

Iar bruneta îşi pune mâinile în şold. Îmi doresc şi eu să povestim, dar nu ai zis că mă duci undeva frumos? Sau mă ţii aici în mijlocul spaţiului până ne observă un satelit de la NASA şi ne identifică drept extratereştrii? îl ia în glumă dar şi serios.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 05, 2023 5:41 am

Da. Am încheiat seara cum trebuie. si zâmbește puțin. Trage totuși pătura peste ei să nu fie prea frig. De maine trebuie să petrec timpul in iad. Sper ca nu voi sta prea mult.

Nici două minute nu am stat. Doar ți-am răspuns la întrebare. si încheie subiectul repede. O ia de mâna și ajung se teleporteaza intr-o planeta care să semene cât de cât cu pământul într-un oraș bogat , plin de cluburi și restaurante de lux. Voia să se distreze amândoi puțin cât si să stea de vorbă. E prima lor ieșire , așa că merge pe distracție.

Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 05, 2023 11:35 pm

Din cauza problemelor cu demonii ăia? întreabă încet şi îşi plimbă degetul arătător pe clavicula lui. Nu-i nimic. O să mai vin eu pe la tine. O perioadă nu o să o mai las pe Maze să vină în vizită în iad, că demonii ştiu că e fiica ta şi să nu fie în pericol.. se pune puţin pe gânduri. Maze mergea regulat în Iad ba cu Kaneki, ba cu Lucifer, ba o aducea Raven şi o lăsa acolo. A văzut multe chestii în Iad dar cum încă nu ştia să se bată bine, e mai bine să rămână pe Pământ când există riscuri de rebeliune, ca să nu fie răpită şi folosită drept şantaj. Dar totuşi asta urma să ducă la o ceartă între copilă şi mamă, că ei îi plăcea în Iad.

Ceci se uită împrejur. Erau pe un bulevard foarte luminat şi cu mult tineret care mergea în toate părţile. Începuse gen viaţa de noapte în acel oraş. Hmm. Aş bea un vin. Tu ce zici? îl întreabă pe Damian şi îl ia de mână, ca să nu se piardă unul de celălalt. Sigur găsim o masă liberă la un restaurant.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Aug 15, 2023 9:42 am

Brunetul era pe moment cu gândul la problema din iad decât la conflictul lui cu Damian. In special la Maze care poate fii o ținta ușoară. Vedem cum facem. Iadul deși este condus de Lucifer, fiecare zeu al iadului are propria autonomie in spațiul lor. Și nici nu e prima oară când cineva vrea să ii ia locul lui Lucifer ca lord suprem. O să am o discuție cu el să îmi dea mai multe detalii. spuse logic legat de posibile probleme.

Damian știa locul că a mai plecat prin univers. Se uita împrejur la in restaurant cu etaj si terasa ca să nu stea cu toată lumea in jur ori să audă cel mai enervant zgomot ever la o cină, adică un loc unde nu există familii cu copiii mici. Iubește el copiii, dar nu pe ai altora. Astfel ajung într-un restaurant nu prea departe de unde sunt acum și rezervă o masă la terasa de la etaj. Sunt conduși acolo si se pun la o masă. Atmosfera era una relaxanta si puteau vedea de sus activitatea de afară. Comandă un vin roșu, cel mai scump că își permite. Imi place priveliștea. spuse simplu ca să înceapă discuția. Le sosește și vinul. Inainte de toate, aerul e in regula pentru tine? pune o întrebare normală, cum fiecare planeta are propriul aer si sistem ecologic ca oamenii să poată traii , a pus întrebarea asta dinainte ca să știe dacă brunetei ii se va face rău sau nu că deși nu e o planeta prea diferită de pământ , să nu ii se facă rău mai târziu sau ceva.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Aug 15, 2023 10:10 am

A venit vremea să încep să antrenez şi copii. Sunt destul de mari toţi. îşi spune grija pentru ei, că nu se mai poate să-i lase aşa neajutoraţi cu câte pericole sunt. Trebuie să mă gândesc cum fac.. Pe vremea noastră nu erau probleme cu zei sau vânători şi fiecare părinte avea timp de copilul lui. Eu cu 4 plus Cecilia, plus copilul Ceciliei, nu am nici o şansă. şi iar se supără că a rămas ea dădacă pentru jumatate de familie cumva. O să-i chem pe fiecare să îşi vadă de copii şi gata. Damian la gemeni, Vishnu şi Shiva la Kasen, Akame la Jin. Eu le antrenez pe Maze şi Cecilia. şi îşi scoate telefonul. Stătea cu capul pe umărul lui Kaneki şi se apucă să scrie un mesaj pentru Damian şi Akame în care le povesteşte ce vrea să facă cu ei doi şi Shiva, iar la final le spune: Bineînţeles că vă las timp să vă gândiţi cum s-o facem. Am auzit că începe Jimin antrenamentul şi cu Hope şi Ragnar. Deci suntem toţi ocupaţi. Dar trebuie s-o facem şi pe asta altfel tot noi ne chinuim dacă sunt copii răpiţi că nu ştiu să se apere. Apoi oftează lung şi închide telefonul. Tu trebuie să stai concentrat pe Iad.

Bruneta se uită la privelişte şi zâmbeşte. Mi-e bine. Sigur e datorită şi vrăjii tale. Apoi ia paharul în mână şi bea puţin. Pare că ştii bine planetele. Noroc cu exilul ăsta, mai schimbăm şi noi atmosfera, că pe Pământ am fost peste tot. face haz de necaz. De fapt se simţea puţin tensionată, fiind chiar prima oară când sunt doar ei doi, de când Damian are iar amintirile şi de când a aflat şi ea povestea. Dar încerca să nu arate asta pe exterior.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Aug 15, 2023 10:54 am

Kaneki cum deja ce are de făcut , nu mai are nimic de zis. E târziu. Mă pun să dorm. De mai ai de vorbit , ține telefonul pe silent. o pupa pe obraz și se pune la somn.

Akame cum era acasă și nu poate dormii din cauza lui Damian și a jocurilor video, vedea notificarea pe telefon. Mai bine ii răspund acum. De sunt prea prinsă in poveste și voi fii ocupată cu Damian când se întoarce, uit de mesaj și răspund după zile bune. și ia telefonul in mână și citește mesajul. Cum avea o cameră doar pentru Jin, nu avea o problemă cu asta. Ok. Îl iau când o iei tu pe Cecilia. răspunde neutră și revine la jocul ei.

Damian când primește mesajul, era de acord că voia să petreacă timp cu Lyo și Sara. Inteleg. Mă gândesc cum să ii aduc la mine fără să le fie rău. că da, doar nu ii spune că e la date cu Cecilia ca să o enerveze și mai tare. Doar că e de acord cu ea și pune telefonul in buzunar. A fost ceva urgent, te rog să mă scuzi. și evită și cu bruneta să zică numele altei fete care ia dat mesaj , chit că era vorba de ceva serios aici. De simțit , simțea si el ceva că era prima oară când se văd ei doi. Dar având in vedere circumstanțele , nu se grăbește. Nu vrea ca Cecilia să se simtă dorită doar pentru sex. E diferit într-adevăr, dar contează mai mult cu cine ești decât unde ești. si zâmbește puțin. Speaking of. E prima oară când ești interesată de modeling. Ce te-a convins ? o întreba primul lucru care ia venit in minte ca să vadă cum de vrea să se schimbe.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Aug 15, 2023 11:47 am

Raven îşi pune cu magia o rochie de noapte pe ea, fără lenjerie intimă pe sub. Doar i-am anunţat. Gata. Se întinde lung şi se pune pe perna ei, dar cu faţa la Kaneki, astfel adormind şi ea. Deşi ea adormise, Vishnu era trează. Se uita după vânătorii de zei şi de asemenea la Damian şi Cecilia. Noaptea e lungă.. Dacă îi face ceva ce îl poate înnebuni, mai bine o trezesc pe Raven să îi oprească decât să meargă Akame şi să se certe cu ei. se gândeşte pentru ea.

În schimb bruneta nici nu se gândea la riscuri, că oricum nu făcuseră nimic. Se apleacă puţin pe masă şi se joacă cu degetul pe gura paharului. Păi nu am apucat efectiv să fac ceva în lumea normală. Când eram mică am fost antrenată, apoi am devenit mamă, apoi a trebuit să am grijă de Levi că îmbătrânea, apoi te-am avut pe tine.. Adevărul e că puteam face ceva după ce ai crescut tu, dar cred că un partener stabil şi o familie mă fac să mă simt prea comodă şi să nu mai vreau să încerc chestii noi. îşi spune concluzia din viaţa asta, că doar pe asta şi pe prima lor viaţă le ştia. Iar acum că sunt liberă, am vrut să fac ceva prin care să mă vadă cât mai multă lume, ceva extravagant care îmi oferea şi o viaţă activă din toate punctele de vedere.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Aug 15, 2023 9:36 pm

Dacă Kaneki cu Raven se pun la somn, Akame deși e deranjata și se simte prost, nu avea ce să facă. Se va implica de e cazul.

Damian o ascultă și bea un pahar de vin. Considera că e bună evoluția ei.  E bine că îți faci planuri de viitor. Ai vreo idee când o să apari la TV? Vreau să te văd cum te descurci și să știu dinainte canalul. zise argintiul ce voia să știe detaliile.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 26 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics