Kanie Mansion
2 posters
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ajunşi acolo, Shirley pregăteşte nişte cartofi la cuptor cu unt, sare şi sos. Bucătarul deja făcea carne la grătar pentru cină, când o să mănânce toţi, dar se pare că trebuia să o grăbească puţin dacă cei doi voiau să mănânce acum.
Dede- Admin
Iar Izaya așteaptă cuminte pe scaun. Mira observă că stăpâna lucrează și vine și ea să ofere o mână de ajutor.
Mulţumesc, Mira. zice bruneta politicoasă. După ce termină, scoate cartofii şi carnea, pune pe două farfurii şi se aşează lângă soţul ei la masă, gata să mănânce. Poftă bună.
Dede- Admin
Iar verzuia zâmbește fericită și se spală pe mâini. Izaya deja e nerăbdător.Mulțimesc pentru masă. Poftă bună. și Izaya se pune să mănânce.
Shirley mănâncă şi ea zâmbind. Se simţea foarte relaxată pentru că aveau şi o zi uşoară, fără peripeţii. Măcar la bătrâneţe.. După ce termină, femeia ia vasele şi le pune în chiuvetă, întinzându-se apoi în aer.
Dede- Admin
După ce termină tot, Shirley merge în cameră. Veniseră şi copii de la facultate, se pare, şi acum mâncau şi ei.
Dede- Admin
Iar Izaya normal că merge după Shirley, nu avea altă treabă.Hei dragă. Am uitat să îți zic, am fost în oraș și ți-am luat ceva. Ce zici de rochițele astea?
Fata se uită la ele şi zâmbeşte larg. Oh, sunt superbe! Mersi! spune şi îl sărută pe Izaya pe buze. Doamne, ce viaţă liniştită avem acum.. Vezi? îl întreabă şi îşi pune mâinile pe umerii lui, privindu-l fix în ochi.
Dede- Admin
Dacă aș zice că ma violat una.... Nu ai fi de acord cu asta. Dar mai bine nu îți zic... își zice încerând să se calmeze. Da, desigur. și îi zâmbește cald și o sărută pe buze.
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100